When I 'm near you I love you even more

9.9K 408 9
                                    

Asi před půl hodinou jsme vyjeli z Londýna. Teď jsme jeli po silnici, a kolem nás byli jenom louky. Harry mi odmítal říct kam jedeme. Přes celé rádio řvali písničky, od různých zpěváků nebo kapel. Měli jsme otevřená okna, abychom se v autě neupařili. Pootočila jsem hlavu a koukla jsem se na Harryho. Soustředil se na řízení a pobrukoval si. Když si všiml, že ho pozoruju usmál se.

"Mám něco na hlavě?" zeptal se.

"Ne..." řekla jsem a usmála se. Otočila jsem hlavu zpět a dívala se na cestu. "Pořád mi neřekneš, kam jedeme?" zkusila jsme to znovu.

"Nechápu jak stebou mohl Zayn vydržet v jednom domě" zasmál se.

"A s dalšími dvoumi sestrami" upřesnila jsem to. Harry se zasmál. "Ten vztah se mi líbí.... když jsme jenom kamarádi. Nechováme se tak divně" 

"Mě se to taky líbí Emmo" přikývl Harry. "Už tam budem" vykoukla jsem z okýnka. Harry odbočil na lesní cestičku. Když zastavil koukla jsem se na něho.

"Les? Vážně?"  Harry vystoupil, obešel auto a odevřel mi dveře. Vystoupila jsem.

"Jen si počkej" řekl mi Harry blízko ucha. Nadskočila mi husí kůže. Jak máme bát jenom kamarádi, když dělá toto? Najednou mi chytl za ruku. Nadzvedla jsem jedno obočí. "Aby si nespadla, jsou tu kameny" vysvětlil. Nevěřila jsem mu, ale jeho dotek mi byl příjemný. Stoupali jsme po cestičce nahoru. Celý les byl nádherný. Usmívala jsem se.

Nevím jak dlouho jsme šli, ale když jsme stáli nahoru musela jsem zadržet dech. "Páni!" řekla jsem "Je to tu..."

"Nádherný" dořekl na mě Harry. Přikývla jsem a koukala se na jezero předemnou. Všude byli květiny. Voda byla čistá jako... ani nevím co.

"Jak si to tady našel?" Harry pokrčil rameny.

"Jednou jsem potřeboval vypadnout... jel jsem sem a tak jsem na toto místo narazil" Harry se pošklábal na zátylku a koukl se na  "Nechceš se vykoupat?" zeptal se.

"Nemám plavky Harry" řekla jsem.

"Já taky... Ale spodní prádlo snad máš ne?" zeptal se pobaveně Harry. 

"Mám ale..."

"Emmo spodní prádlo a plavky jsou to stejný" na to se už Harry začal vyslíkat. Přetáhl si přes hlavu triko a sundal si kalhoty. Snažila jsem se nedívat na jeho tetování. Potom skočil do vody. "Tak pojď!" zakřičel, když vyplaval. Sundala jsem si triko a potom kraťase. Vyzula jsem si boty a skočila za Harrym do vody. Doplavala jsem k němu.

"Nechápu jak si mě mohl přemluvit" řekla jsem s úsměvem. Harry mě chytl za boky. Instiktivně jsem si omotala nohy kolem jeho pasu, protože jsem se bála, že mě chce třeba potopit. Harry se zasmál. Byla jsme obličejemi tak blízko. Cítila jsem jeho dech. Jeho vlasy mě lechtali na obličeji. Pustila jsem ho a odplavala, co nejdál od něho.

"Harry, toto nemůžeme dělat" řekla jsem a vylézala na souš. 

"Co jsme udělali Emmo?" zeptal se.

"Ty to nechápeš!" vykřikla jsem a začala jsem se oblíkat. Bylo mi jedno, že to obleřenní bude mokré.

"Co nechápu?!" zvýšil Harry stejně jako já hlas. Otočila jsem se na něho.

"Když jsem v tvé blízkosti miluju tě ještě víc" a bylo to venku. Harry se na mě díval dost šokovaně. Nazula jsem si druhou botu a dala se na odchod. Nechtěla jsem tu už být ani minutu. Chtěla jsem jet domů a být s Jeredem.

"Emmon počkej!" zavolal na mě Harry a snažil se seběhnout kopec. "Emmo!" otočila jsem se a než jsem sklopila pohled koukla jsem se na Harryho, který ke mě spěchal jenom s kalhotama a botama. Triko držel v ruce. 

Když stál u mě, chytl mě za ramena. Ucukla jsem. Harry si povzdychl a svoje ruce nechal spadnou podél těla.

"Co tedy chceš?" zeptal se nervozně.

"Už stebou nikam nechci jezdit... nechci stebou prozatím moc mluvit. Chci se ti vyhýbat..." nestihla jsem to dokončit, protože Harry mi skočil do řeči.

"To chceš? A budeš potom šťastná?"

"Ano Harry budu" přikývla jsem.

"Fajn ... tak já tě odvezu domů a pojedu ke Kandell" potom se vydal vylkými kroky dolů. Pomalu jsem šla za ním.

Jak Harry říkal tak i udělal. Vyhodil mě doma vzal si oblečení, kterého teda nebylo mála a odjel. Kluci se na nás nechápavě koukali. Jen jsem zakroutila hlavou, ať to neřeší a šla do pokoje. Převlíkla jsem se do suchého a sedla jsem si k počítači. Hned mi došla zpáva na Kiku.

HoweJered: Ahoj :)

EmmaM: Ahoj... :)

HoweJered: Mám lístky do divadla... půjdeš? :)

EmmaM: Jasně :) Kdy?

HoweJered: Dnes... v 6 :)

EmmaM: Dobře jdu se nachystat

HoweJered: Dobře... zatím <3

Vypla jsem počítač a šla jsem do šatny vybrat si šaty. Vytáhla jsem si světle modré šaty, které jsem si po sprše oblékla. Potom jsem si trochu nakulmovala vlasy. Nazula jsem si lodičky a vytáhla psaníčko. Dala jsem do něho mobil a klíče. Potom jsem šla dolů. Kluci seděli u televizi a koukali na fotball.

"Jered mě pozval do divadla... tak abyste věděli, že jdu pryč" opřela jsem se o rám dveří. Kluci se na mě koukli.

"Emmo můžeme se na něco zeptat?" odkašlal si Louis. Přikývla jsem. "Co je meti tebou a Harrym?"

Secrets (Harry Styles)Kde žijí příběhy. Začni objevovat