Big brother

14.2K 553 15
                                    

"Broučku a nechceš si to rozmyslet?" zeptala se mě máma už po 100sté.

"Ne mami..." řekla jsem a poskládala triko do kufru. "Jestli se bojíš, že budu Zayna otravovat, tak si najdu brzo práci a koupím si nový byt" máma si povzdychla.

"Tak jsem to nemyslela... Jen nechápu, co tak najednou."

"Mami o tom jsem už mluvila... Chci odjet z města, chci prostě žít sama" tak moc jsem jí to chtěla říct, ale bála jsem se.

"Jen mi budeš chybět Emmi" použila mojí přezdívku jak mi říká jenom ona. Všimla jsem si jejich slz na kraji očí.

"Oh mami.." zašeptala jsem a objala jí. "Neboj budu ti o sobě dávat vědět každý den" Máma přikývla. 

"Už máš vše?" zeptala se, když jsem jí pustila. Přikývla jsem a zavřela kufr. Celkem jsem měla dva kufry... Zayn mi slíbil, že pro mě pošle auto.

"Už můžeme jet" usmála jsem se a vzala jeden kufr do ruk.

Už od dětství jsem se bála výšek. Proto pro mě bylo docela nesnesitelný, když jsem letěla. Když jsme přistali konečně jsem začala dýchat. Vyzvedla jsem si kufry a vydala se před letiště. Když jsem uviděla muže ve strředním věku před černým autem BMW s cedulí EMMA MALIK, vydala jsem se k němu. Usmála jsem se a představila se.

"Jsem Emma" podala jsem mu ruku.

"Mám vás zavést k domu vašeho bratra... říkej mi Charles" potřásl si semnou. Charles kufry naložil do auta a otevřel dveře, abych si nasedla. Potom zabouchl. Nasedl na místo spolujezdce a rozjel se přeplněným městem. Byla jsem tu jenom jednou, a to když jsem byla malá. Vše tu pro mě bylo nové.

Prohlížela jsem si Big Ben, Westmister Palace, London Eye a byla jsem uchvácená. Když konečně zastavil před velkou vilou protáhla jsem se. Byla jsem z celé té cesty unavená. Charles vystoupil první a zase mi otevřel dveře.

"Děkuju" pousmála jsem se a porozhlídla jsem se. V této čtvrti to bylo klidné. 

"Em" uslyšela jsem od domu. Koukla jsem se tím směrem a spatřila Zayna, který se široce usmíval. Rozběhla jsem se k němu a skočila mu do náruče. Zayn se zasmál a zatočil semnou.

"Chyběl si mi" zašeptala jsem se.

"Ty mě taky, sestřičko" položil mě na zem a od Charlese vzal kufry. Potom jsme se s ním rozloučili a šli do domu.

"Páni" vydechla jsem, hned jak jsem to tady viděla. Bylo to obrovské... 

"Počkej tu" nařídil mi Zayn a odběhl za zavřené dveře. Kufry nechal položené na zemi tak jsem si na ně sedla. Ale když jsem si sedla ze dveří se ozvalo "Emmo už můžeš!" pomalu jsem se vydala ke dveřím a otevřela.

"Vítej!" zakřičelo na mě pět kluků. Kluků, které znám z televize, tedy kromě Zayna.

"Co to?" zeptala jsem se a spravila si vlasy.

"Zayn nám neřekl, že má tak pěknou sestru" promluvil Louis. Ano znám je jménem jako správná fanynka 1D.

"Louisi, že já to řeknu El?" zasmál se Zayn a kamarádsky ho bouchl do hrudi. Přišel zamnou Niall a přátelsky mě objal.

"Doufám, že se ti tu bude líbit Emmo" usmál se. Při tom dotyku jak mě objal jsem se otřásla. Né že by to bylo jím, ale v ten moment jsem si vzpomněla na JEHO dotyky. Rychle jsem se odtáhla a usmála se. 

"Měla bych si vybalit" řekla jsem rychle a zmizela v chodbě. Vzala jsem dva těžké kufry a po schodech se vydala nahoru. Najednou jsem zakopla a už už jsem myslela, že spadnu, ale někdo mě zachytl a znovu mi nadělil rovnováhu. Otočila jsem se a uviděla ty nejkrásnější smaragdové oči.

"Pomůžu ti" usmál se Harry a vzal ode mně kufry. Společně jsme se vydali nahoru. Když jsem se rozhlídla po chodbě zjistila jsem, že vlastně nevím kde mám pokoj. Harry mi přispěchal na pomoc. "Tady" ukázal na dveře úplně na konci chodby. Přikývla jsem a vydala se tam. Když jsem otevřela byla jsem okouzlená.

Bylo tu nádherné okno s výklenkem, kam jsem si mohla sednou. Velká postel od pohledu měkká, psací stůl, televize. Ale nikde jsem neviděla skříň, místo toho tu byli dvoje dveře. Zkusila jsem první a zjistila, že vedou do koupelny, která byla velká jako můj bývalý pokoj. Potom jsem zkusila ty druhé... Objevila jsem se v šatně.

"Zayn si myslel, že soukromá koupelna bude lepší" řekl Harry. Znovu jsem přikývla. Harry si založil ruce na hrudi a zasmál se. Nechápavě jsem se na něho koukáš. "Mluvíš ty vůbec?"

"Jo" odsekla jsem. "Jenom se nebudu bavit s někým koho neznám" Harry zvedl ruce naobranu. 

"Louis měl pravdu, vážně si pěkná" řekl najednou.

"Nemáš najednou holku?" zeptala jsem se.

"Jo Kendall je to modelka" 

"To se teda máš" řekla jsem ironicky. Čím víc jsem s ním mluvila tím víc jsem ho neměla ráda.

"Žárlíš?" ušklíbl se.

"Proč bych měla? Ani tě pořádně neznám Styles" dala jsem si kufr na postel a začala vybalovat. "Měl by si jít dolů" řekla jsem. Harry jenom pokrčil rameny a odešel. Ani nezavřel dveře!! Práskla jsem s nimi jak nejvíc to šlo.

"Jo Kendal je to modelka" imitovala jsem jeho hlas a házela věci z kufru. Někdo zaklepal na dveře. "Styles jestli to jsi ty tak vypadni!" zakřičela jsem.

"Jde vidět, že sis ho zamilovala" dveře se otevřeli a v nich se objevil vysmátý Zayn.

"Haha" vyplázla jsem na něho jazyk a začala věci odnášet do šatníku. Zayn si mezitím lehl na postel.

"Tak jak se ti tady líbí?" zeptal se.

"Fajn" usmála jsem se. "Ale hned zítra si budu hledat práci a až budu mít peníze, tak se odstěhuju"

"To nemusíš Emmo... Jestli si myslíš, že nám tady vadíš tak ne..."

"Ne Zayne, jen chci bydlet sama" Zayn na mě hodil vážný pohled.

"Co se doma stalo Emmo?" zeptal se. No to je skvělý, teď si vymyslet rychle nějakou lež...

Secrets (Harry Styles)Kde žijí příběhy. Začni objevovat