Never do this

10.9K 501 23
                                    

Byl čas, abych se vydala do parku za Jeredem. Nemůžu popsat ten pocit, který mám v hrudi a nedočkavost, kdy uvidím jeho úsměv. Vzala jsem si kabelu přes rameno a vydala jsem se dolů. K sukni jsem si vzala kotníčkové conversky. Došla jsem do herny, kde byli kluci. První si mě všiml Niall.

"Kam jdeš?" zeptal se.

"Jdu ven" řekla jsem "Dojdu navečer" rychle jsem zavřela, abych nemusela odpovídat.

"S kým jdeš?" ozval se zamnou Harry. Zase on... Proč je to vždycy on?

"S jedním klukem... potkala jsem ho včera, když jsem šla běhat" 

"Ani ho pořádně neznáš" pokroutil pobaveně Harry hlavou. 

"Je milý" odsekla jsem "Promiň už musím" otevřela jsem sveře a vydala jsem se do parku. Nechápala jsem proč se o mě tak stará... třeba v tom je něco víc.... Ne Emmo má holku!! Ale, co když...?

"Ho ho, skoro si mě přešla" řekl pobaveně Jered. Měl pravdu, kdyby nepromluvil pokračovala bych v cestě. "Něco jsem ti donesl" usmál se a podal mi růži.

"Děkuju" úsměv jsem mu oplatila "Tak kam půjdeme?"

"Prvně na zmrzlinu a potom si můžeme zajít do kina, hm?" 

"To zní fajn" přikývla jsem. Vydali jsme se parkem do cukrárny. Celou cestu jsme si povídali o dětství... o tom co máme rádi. Když jsme si každý dali dva kopečky jahodové zmrzliny vytahovala jsem si peněženku. Ale Jered mě zastavil.

"Je to na mě" usmál se na mě a zaplatil za oba. Potom jsme šli pomalu do kina.

"Takže tx máš 2 mladší sourozence?" zeptala jsem se. Jered přikývl.

"Mia a Kevin... někdy jsou vážně otravní" zasmál se. "A co ty?"

"Staršího bratra, ale to jsem ti říkala. Bydlím u něho"

"A už si viděla One Direction?"

"Ne" špitla jsem. 

"Jo to mě mohlo napadnout... Protože jestli by tě viděli tak by tě někdo jako já nezajímal" 

"To není pravda" řekla jsem rychle. Došli jsme ke kinu.

"Na co půjdeme?" zeptal se Jered a na minulé téma se nevracel. Pokrčila jsem rameny. Jered vzal lístky na If I Stay.

Když film skončil Jered mě doprovodil do parku. Když řekl, že mě doprovodí vymluvila jsem mu to.

"Jsi velice záhadná Emmo..." zadíval se na mě a čekal až mu napovím mé příjmení.

"Stewart" 

"Emmo Steward" na tváři se mu vykouzlil nádherný úšklebek. "Toto jsem chtěl udělat celý odpoledne" zašeptal a sklonil se ke mě. Přitiskl rty na ty mé. Po chvíli jsem ho putila dovnitř. Vše by bylo dokonalé, kdybych si nevzpomněla na Mika. Odstrčila jsem od sebe Jereda.

"Promiň" omluvila jsem se a dala se do běhu. Tak nakonec dneska si zaběhám. Když jsem konečně viděla dům, rychle jsem otevřela a vběhla dovnitř. Zabouchla a sjela jsem na zem po dveřích. Prohrávla jsem si vlasy a cítila jak mi jedna slza spadla po tváři.

"Sakra Emmo, co se stalo?" pomohl mi Zayn na nohy. Rychlosti blesku jsem ho objala kolem pasu a zabořila hlavu do jeho trika.Zayn mě chytl pod kolenama a vzal mě do náruče. Odnesl mě do obyváku, kde mě položil na gauč. Nikdo tady nebyl... tedy prozatím. Zayn se na mě utrápeně koukal. Za chvíli se tu objevil i Harry, který asi jenom procházel.

"Co se stalo Emmo?" zeptal se vystrašeně Harry. Když se nedočkal odpovědi ode mně, otočil se na Zayna "Zayne?"

"Já nevím... nechce mi to říct" V Zaynově kapse se rozezněl telefon. "To je Perrie, odneseš Emmu nahoru?" Harry přikývl. Chtěla jsem zakřičet, že nemusí. Nechci, aby se mě dotýkal... Ale nemohla jsem mluvit, natož křičet. Harry mě vzal jako před chvíli Zayn a já jsem ho objala kolem krku. Cítila jsem jeho nádhernou vůni. 

Harry mě odnesl do pokoje. Položil mě na postel. "Už je to vpořádku Emm" zašeptal. Přitáhla jsem si nohy k bradě a koukala se na něho. Harry mě pohladil po tváři. Jako při každým dotyku jsem pocítila motýlky v břiše. Říká se snad tomuto láska? Ale má Kendalle... Harry se narovnal a byl na odchodu.

"Harry..." špitla jsem "Zůstaň" Harry přikývl a lehl si vedle mě. Objala jsem ho a položila hlavu na jeho hruď. 

"Dobrou" zašeptal mi do ucha. Než jsem stihla odpověďět usla jsem.

Probudila jsem se a byla jsem tu jenom já. Třeba to byl jen sen... Ale když jsem se posadila zrovna se otevřeli dveře z chodby a dovnitř vešel Harry. 

"Dobré ráno" řekl s úsměvem. Všimla jsem si něčeho, co držel v ruce. Byla to růže od Jereda."Toto si tam včera zapomněla"

"Děkuju" špitla jsem a vylezla. Na sobě jsem měla oblečení ze včera. Nechtěla jsem vědět jak vypadám. Převzala jsem si růži a položila jsem jí na stolek.

"Co Kendell?" zeptala jsem se a začala jsem si pročesávat vlasy. 

"Nic" řekl Harry "Zrovna teď je na mě naštvaná, že jsem s ní včera nebyl"

"Proč si sní nebyl?" 

"Protože, by stebou byl Mike a to jsem nechtěl... ale ty si stejnak nebyla doma"

"Promiň" omluvila jsem se. Harry se ke mě nebezpečně přiblížil. Chytl mou ruku, ve které jsem držela hřeben. Nechápavě jsem se na něho koukla. Díval se mi do očí a najednou se začal přibližovat... Udělala jsem něco, co jsem zrovna nechtěla. Moje ruka automaticky vyletěla k jeho tváři. Harry se na mě šokovaně koukal. 

"Toto už nikdy nedělej!"

Secrets (Harry Styles)Kde žijí příběhy. Začni objevovat