Hoofdstuk 12

2K 88 5
                                    

Beaus pov
Wow wow, waarom ging ik zo tekeer tegen Merel. ja ik mag haar niet maar meestal sla ik dan niemand in elkaar, MEESTAL.
Kurrie ik denk dat ik Nash leuker vind dan ik dacht maar ik vind Hayes ook leuk Kurrie Kurrie.
"hee Beau ik ga even wat drinken halen tot zo" zei Hayes
"Wat is er Beau? Waarom ging je zo tekeer tegen Merel?" Vraagt Nash
"Omdat die slet zei dat ik van jou weg moest blijven vanochtend voordat we weg gingen toen had ik gezegd dat dat niet kon omdat je me beste vriend bent en de broer van mijn vriendje. En toen ze me van Hayes af duwde zei ze weer dat ik van je weg moest blijven en zei ik weer dat dat niet kon en toen sloeg ze mij dus deed ik het terug"
"Maar Beau ik ken je nu al 14 jaar en ik weet dat je dan niet helemaal iemand in elkaar slaat wat is er aan de hand"
"Ik weet het niet het is een lang verhaal denk ik"
"Beau ik zie aan je dat je het weet vertel het gewoon oke ik vertel het niet verder ik beloof het je"
"Whaaa oke uuhm ik vind jou nog ergens denk ik leuk maar ik vind Hayes ook heel leuk en ik weet het gewoon jiet ik werd denk ik een beetje jaloers maar toch ook weer niet want ik had Hayes."
"Beau je weet toch dat ik vorige week zei dat ik je ook leuk vond ik heb daar een heel gevecht over gehad met Hayes. uiteindelijk zijn we er uit gekomen dat wie jij dan ook leuk vind we het er mee eens zijn , ja ik ben heel erg Jaloers op Hayes omdat jij met hem hebt maar ik sla hem ook niet in elkaar weet je."
We moeten lachen
Hayes komt weer binnen lopen en zegt "kijk is de mooiste lach van de wereld" en hij geeft me een kus.
"Ik ga denk ik weer naar Melanie en Mahogany ga tot zo" en geef Nash en Hayes een kus op hen wangen. en loop weer weg naar Melanie.

Nash pov*
Whaaoo Beau zegt net dat ze twijfelt tussen ons. Zou ik het Hayes vertellen. voordat ik zelf antwoord daar op kan even zeg ik: Hayes , Beau zei net toen jij drinken aan het halen was dat ze tussen ons twijfelt dat ze jou heel erg leuk vind maar mij leuker dan ze dacht....." het is even stil. tot dat Hayes zegt/schreeuwt: HOE KWAMEN JULLIE OP DAT GESPREK HEB JE HAAR JOU LIEFDE VERKLAART OFZO!! NOU?!. "Hayes rustig ik vroeg aan haar waarom ze zo tekeer ging ze zei toen dat ze het niet wist en ik zag aan haar dat ze het wist dus ik vroeg het nog een keer en toen zei ze het."

Beau s pov

In plaats van dat ik naar Melanie ging, riep ik Melanie Mahogany Jack J Aaron en natuurlijk de liefdesdokter Cameron Alexander Dallas.
"MEL , M , TWINNIE, MA BESTIE , EN CAMMIEE HIER KOMEN " schreeuw ik over het strand heen.p ik kijk even achterom en zie Hayes schreeuwen naar Nash. ik bemoei me maar even niet mee. opeens als ik me omdraai staan er twee apen voor me en drie chickss. Jaa ik bedoel jack Mel en M de chicksss.
" Waarom wou je dat we kwamen ma best" zegt cam "Nou liefdesdokter Cameron Alexander Dallas omdat ik jullie advies nodig heb."

Twin?!--> MagconWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu