Hoofdstuk7

2.2K 100 1
                                    

Beaus pov*
Jack komt binnen lopen kijkt me verbaasd aan en zegt" ik geloof je" ik huil en geef hem een knuffel en hij knuffelt terug. " Je voelde altijd al als mijn andere helft " zei hij ik knuffel de hem harder en we lachten .
Ik ging weet zitten en dacht na terwijl de jongens aan het praten waren.
Wow ik heb dus een MAAND geleden gezoend met mijn tweelingbroer RANZIG. De jongens keken me raar aan . " Wacht zei ik dat hardop?" Cam antwoordde " Jaa maar jullie hebben dus gezoend?" Jack nash hayes en ik lachte. Nash en Hayes wisten precies waarover ik het had want het kwam door hen.
FLASHBACK^
Okee wie wil er truth or dare vraagt Jack IKKE schreeuwen hayes en ik tegelijk we blozen allebei . nash zegt " LOVEBIRDS IN THA HOUSE" en loopt naar jack toe. ik doe ook mee zegt nash
Okee ik begin! Roept Nash
Okee Beau truth or dare?
"Ik ben geen watje DARE"
Okee zoen met Jack"
Ik kijk Nash met wijde ogen aan en hij lacht schijnheilig en hij fluisterd om mijn broertje te pesten!!
Okee Jack loopt naar me toe en hij leunt naar voren net als ik. en dan BOEM onze lippen komen tegen elkaar.
Nash roept " GET IT JOHNSON" en dan stopt onze zoen
EINDE FLASBACK
jack beseft het nu pas en zegt "EEEHW NASTYYY"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
We lopen nar binnen in mijn huis en ik loop naar lars toe en geef hem een knuffel en zeg. Ik ben niet meer je enige zusje " hij kijkt me verward aan en zegt WAT? Ik lach en duw jack naar voren en zeg " Kijk dit is mijn tweeling broer en jou broertje Jack" hayes loopt naar voren en slaat een arm om mij heen en zegt tegen lars " ja en uuh ik ben haar vriendje" ik kijk hem aan en vraag " ben je dat?" nash moet lachen net zoals ik en hayes zet met volle zelfvertrouwen " jahaa dat ben ik " en hij zoent me ik zoen terug. en Jack duwt ons van elkaar af en zegt. " Jaja ik en nu je broer en ik wil dit niet jonge dame" op een strenge toon, hij kan zijn lach bijna niet inhouden , maar dan zegt hij " hayes als jij mijn zusje pijn doet dan zwaait er wat jonge heer" je ziet aan hem dat hij het meent en hayes word een beetje bang. ik bloos en zeg dan " ja sorry hayes en jack maar ja ik date al 5 maanden Aaron"
Aaron lacht
Aaron en Ik doen altij net alsof we wat hebben omdat de jongens meestal allemaal meiden over hebben ookal vinden ze hen niet leuk en dan doen wij net alsof we een stel zijn. hayes kijkt verward en ik lig op de grond van het lachen en loop naar Hayes toe en zoen hem.

Twin?!--> MagconWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu