Hoofdstuk. 32

1.2K 70 2
                                    

Beau's pov*
YAAS I AM JACK GIRLFRIEND. vanbinnen freak ik uit en die kus was geweldig. ik heb de grootste glimlach ooit op mijn gezicht als ik opeens Taylor zie binnen komen. met zijn arm om een meisjes schouder. het meisje is om zo te zeggen best wel een hottie heur. ze ziet ook wel een beetje badass uit, mag ik wel. "HOOI ik ben Beau" zeg ik als ik me voorstel aan het meisje.
"Hey ik ben Ruya" zegt ze.
"COOL TAYLOR BITCH JE MOET NU ZEGGEN DAT HET JE VRIENDIN IS ANDERS WORD IK PISS HOOR" schreeuw ik eigenlijk, oke dat floepte er uit hah.
"Haha rustig Beau ja Ruya is ma gurl" zegt Taylor.
"YAAS BIATCH" schreeuw ik.
"High-five bitch" zegt Ruya.
ik geef haar een high-five.
"Jack heb jij al je zet gezet op het meisje wat je leuk vond" zegt Ruya, volgens mij kende ze elkaar al dus. oke mij best. "Haha ja ze staat recht voor je" zegt Jack lachend.
"Haha oeps haha je hebt wel gelijk over alles wat je over haar zei ze is geweldig zegt Ruya.
"Oke dit is raar want ik sta er bij" zeg ik als ik schaapachtig lach.
"Haha jup!" Zegt Taylor.
"JOHNSON" schreeuwt Gilinsky. ik hoor wat geren op een trap en dan zie ik Johnson nar binnenkomen rennen.
"Wassup" zegt hij.
"Ik heb het gedaan heur voor jou bro" zegt Gilinsky.
Waar hebben ze het in godsnaam over. in de tussentijd lopen Ruya en Taylor nar boven.
De jacks doen hen bro-hug en ik loop naar de tassen die ze hadden laten vallen waar mijn eten in zat. ik pak het eten plof op de bank neer zeg netflix aan en ga teenwolf kijken. top middag word dit.
"OEH TEENWOLF" schreeuwt Matthew hij ploft naast me neer en zo kijken we samen teenwolf. eventjes later zit iedereen hier met mij teenwolf te kijken, Gilinsky en ik zitten knuffelend op de bank. ik word moe en val langzaam in slaap.


HOOI COOLKIDS X
IK WIL EVEN ZEGGEN dankje van de vele lezers en IK HEB EEN NIEUW BOEK HET IS EEN FANFIC MAAR HET GAAT OOK OVER EEN TIENERLEVEN. hoop dat jullie het ook willen lezen LOVE YA COOLKIDS X B

Twin?!--> MagconWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu