Hoofdstuk 41

1.1K 58 10
                                    

loisscholten
Leuk om dat te horen!" Zeg ik sarcastisch. "he he hij zei dat je goed was" zegt Sammy. "Sam jij manwhore als jij maar even gewoon doorgaat met je leven ga ik naar Loïs toe" zeg ik en zwaai een beetje boos naar de jongens. JE KAN toch niet zomaar zo daar over praten, asshole. "Wacht wie is Loïs?" Vraagt Hayes. "mijn vriendin, Johnson zijn crush en uhm ja mijn oude roommate, ze is nu 16 ,houd van skateboarden en tekenen en basketb" zeg ik en alle boys ooh en als ik zeg dat het Jj zijn crush is "zo hele uitleg van wie ze is" zegt matthew wat vele ook doet lachen. "mag ik mee?" Vraagt JJ en ik knik en we lopen naar de auto. Jack zegt ook geen sorry of zo. "laat mij rijden, jij bent beetje boos" zegt Johnson en ik zucht en gooi hem mijn sleutels toe.en we stappen in en rijden naar het appartement van Loïs. "je weet dat hij sorry is" zegt johnson en ik zucht. "jaa maar als nog je hebt het er niet zo over!" Zeg ik. "het komt goed, iknow it for sure! En hormonen he" zegt Johnson met een knipoog op het einde. "shut up, zullen we nu een plan bedenken hoe jij haar EINDELIJK gaat uitvragen" zeg ik. hij knikt lachend en we denken. "als ik haar mee naar de keuken neem om te zeggen dat ik zwanger ben plak jij een stickynote op de tv zovan Will you be my babe" zeg ik en hij knikt gelukkig.

"WADDUP GIRL" Schreeuwt het blonde meisje voor me op de bank. Loïs. "he he ze is niet alleen" zegt Johnson. "o sorry Jack" zegt ze en ik kijk haar aan en zeg "ik moet je wat vertellen kom even naar de keuken please" zeg ik en ze knikt en staat op en loopt naar de keuken en ik loop achter haar aan ik kijk nog eerst even snel naar achter en knipoog naar Johnson en hij snapt het plan.

"Wat moet je vertellen" zegt ze. "uhm heel misschien ben ik over 9 maanden een teenmom" zeg ik en ze kijkt met ongeloofwaardig aan en dan begint ze te gillen. "OMYGOSH IK WORD TANTE" schreeuwt ze wat ons daarna doet lachen. "weten al die gozers en zo het al" vraagt ze en ik knik. "kom" zeg ik en we lopen naar de woonkamer waar Johnson heel normaal tv kijk. Loïs ploft naast hem neer en ze kijkt naar de tv. "er zit wat daar op de tv" zegt ze en staat op en pakt de stickynote en ze knikt hebig als ze het heeft gelezen. "Ja Jack" zegt ze en Jack staat oo en geeft haar een kus.

"Je moet echt mee gaan naar 'het huis'" zeg ik vrolijk en ze knikt. "is goed" zegt ze en dan even daarna zitten we te jammen in de auto op naar de boys.

"Waddup is dat Loïs?" Vraagt taylor als hij naar buiten komt met Ruya en we knikken alle drie als we de auto uitstappen. "HE LOÏS" schreeuwt Nate als hij shirtless aan het basketballen is net zoals de rest van de boys. frick ik ben boos op Jack maar uhm look at him😅😍. "Zullen wij ook meedoen?" Vraagt Loïs en ik knik. "hee waar zijn die andere chicks?" Vraag ik aan de boys. "Mall" zegt Sammy als hij mis schiet op de basket.

Na eventjes hebben gespeeld krijgen Loïs en ik het te warm. "UGH IK HEB HET WARM" zeur ik. "doe je shirt uit dan deden jullie zo vaak" zegt Nate tegen Loïs en mij. "WAT?!" Proesten The Jacks Sammy en Nash uit. "pfft ughm juist ja, we hadden dan sport bra aan" zeg ik. "jammer" zeggen de boys. "NASHTY BOYS" schreeuwt Loïs. "aw babe you love me" zegt Jack J als hij har een kusje op haar lippen geeft en ze knikt lachend. "wacht wacht jullie hebben wat" vraagt Shawn die shirtloos het huis komt uitlopen, HEM MISTEN WE!. "Uhm ja" zegt Loïs verlegen. "EINDELIJK" schreeuwt Nate lachend en we geven elkaar een high five. Ik blijf toch maar kijken naar Shawn zijn sixpack because DAYUM BAE HIJ HEEFT GETRAIND PFIEW PFIEW. "ALLY JE HEBT JACK " schreeuwt Cameron in mijn oor. "shut up!! Shawn nice sixpack" zeg ik lachend. " iknow" zegt hij en wrijft over zijn sixpack. "wow Shawn doe maar gewoon niet" roept Melanie die aan komt. "ik heb het mog steeds warm" zeg ik. en Jack komt achter me staan sluit zijn armen om mij heen en geeft me een kus op mijn wang. "het spijt me nog van vanmiddag" zegt hij en ik knik dat het goed is. "IK HEB ER WAT VOOR" schreeuwt Eva en ze spuit mij en Jack nat met een waterpistool. "HET IS OORLOG NU IS MIJN SHIRT DOORSCHIJNEND!" Schreeuw ik en wurm me uit Jack zijn grip en Ketusha gooit me een waterpistool toe en de andere meiden hebben al snel ook een waterpistool en we spuiten elkaar nat. tot dat we allemaal stoppen van het vele lachen. de jongens gingen na beetje lachen weer door met Basketbal.
"IK HEB EEN PLAN" schreeuwt Ruya en we staan in een kringetje. "we gaan de jongens allemaal nat spuiten kay?" Zegt ze en we knikken en vullen onze waterpistolen. "1 " schreeuwt Femke, de boys hebben niks door. 2 schreeuwt Ruya nog steeds niks. 3 schreeuw ik en we beginnen ze nat te spuiten. "OMYGOD" schreeuwen de boys en ze maken allemaal rare geluiden. na dat onze pistolen op zijn rennen ze achter ons aan voor een 'knuffel' ja me neus. "AW BABE KOM HIER MAG IK GEEN KNUFFEL" schreeuwt Jack als hij Samen met Nate en Sammy achter me aan rent. uiteindelijk geef ik op omdat ik te lui ben om verder te rennen ben en de andere al gepakt waren en Sammy en Nate geven me eerst een hele grote knuffel en daarna Jack en hij begint me te kussen, we staan daar zo een tijdje tot dat we worden nat gespoten. "GEEN PDA" schreeuwt Hayes, "ZE IS AL ZWANGER" schreeuwt Carter er achter wat iedereen doet lachen.

Twin?!--> MagconWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu