Kusjesss

2.8K 107 0
                                    


Beaus pov*
De deur ging open en ik draaide me om en zag Johnson daar staan en hij knipoogte naar me en Nash kwam eraan gerend en zei Hayes is je dare gelukt en Johnson zei zeker. Ik werd boos en liep de trap op en ging op Johnsons bed zitten want mijn kamer stonk naar verf. ik dacht in mij zelf hij vind me niet leuk het was maar voor een dare! Maar waarom bloosde hij dan en waarom knipoogte Johnson of was die knipoog bedoeld voor Hayes zei een andere stem in mijn hoofd ik was in de war en ging liggen .
Even later hoorde ik geschreeuw ik ging sneaky kijken. Ik hoorde Cam en Hayes tegen elkaar schreeuwen en Cam riep toen tegen Hayes" Gozer je weet dat ik haar leuk vind en dan ga je met haar lopen bekken ga toch weg" Hayes schreeuwde terug " ik heb niks gedaan zij kuste mij en ik vind haar ook leuk daar kan ik niks aan doen"
Ik liep naar beneden en deed de deur open en meteen was het stil. na een paar tellen vroeg Aaron Beau kan je weg gaan we zijn mannen dingen aan het bespreken met mahogany. ik zei ja dat hoorde ik zeker. Cam vroeg heb je alles gehoord??
Nee niet alles naar wel veel en bedankt Matt en Johnson dat jullie het voor me opnamen . En dankjullie allemaal dat jullie me fricking hot vinden en ik liep weer weg maar Hayes pakte mijn arm en zei wacht even. ik liep terug en zei wat is er? Toen vroeg Hayes " toen we samen op de gang zaten net voor dat jij naar boven rende, jaa.. , Twee vragen jij kuste mij toch en waarom rende je naar boven ik zei verlegen en zachtjes " ja ik kuste je en dat andere doet er niet toe. " Ik vluchtte snel weer naar boven maar dit keer werd ik niet tegen gehouden door Hayes maar Door Cam , oke ik blijf wel beneden zei ik en maakte een nepglimlach en toen zei Taylor " Beau we zijn nog niet klaar met truth or dare wat kies je ?" Ik wist dat hij wou dat ik truth zei dus ik zei truth. Oke Beau welke Jongen van ons zou je het liefst date je mag een top drie maken.." het werd me allemaal te veel waarom ik en waarom dit allemaal waarom willen ze dit weten zijn ze haast allemaal verliefd dan?? Ik ben niet heel speciaal toch ik ben wel blij dat ze me allemaal leuk vinden maar dit hoeft nou ook weer niet dacht ik in mij zelf Ik rende weg en ging op een plek zitten waar niemand het verwachtte , op het meer met mijn bootje.

johsons pov*
Gilinsky kwam binnen hij was de hele dag weg met een oude vriend en zei wat is er gebeurd en waarom rende Beau weg? Mahogany legde alles uit aan hem en ik Nash Hayes Cam en Matt gingen op zoek naar Beau we splitsen ons op Cameron ging alleen op zoek Hayes en Matt gingen samen en Nash en ik gingen samen zoeken. Nash schreeuwde "BEAU WAAR BEN JE!! " Totdat ik wat zag op het water en zei kijk dat is Beau haar bootje" we deden onze schoenen sokken en shirt uit en we zwommen naar beau toe.
We kwamen bij Beau har bootje aan en we hoorde haar huilen we klimde in het bootje wat erg moeilijk was door dat het geen trap heeft. We gingen naast haar zitten en ze schrok een beetje , nash vroeg met zorg in zijn stem, waarom huil je en zit je hier?, beau snikte .. waarom huil ik en zit ik hier ?
om dit alles ... Ze maken ruzie om wie mij mag hebben maar denken niet bij na wat ik voel en iedereen wil dat ik hem leuk vind ik kan het ook allemaal niet aan het liefst wil ik gewoon vrienden blijven met iedereen.. behalve met degene die IK leuk vind... antwoordde ze
Ik lachte in mezelf en Beau vroeg waarom lach je? Ik zei" omdat ik precies hetzelfde zou zeggen"

Twin?!--> MagconWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu