AŞK

374 22 5
                                    

O akşam Çetin beni eve bırakırken arabadan indikten sonra yanıma geldi.Güldüm.

-İyi geceler.

-İyi geceler sevgilim.dedi.

Sonra beklemediğim bir anda beni kendine çekti ve yanağımdan öptü.Bu mutluluğun hiçbir zaman bitmesini istemiyordum.Beni bıraktıktan sonra alnımı çenesine dayamış kokusunu içime çekiyordum.Ama o an telefonum çaldı.Ne olurdu sanki çalmasaydı.Romantik dakikalarımı mahvetti.Kendimi geri çektim.Arayan Selin’di.Eve doğru baktım.İçeriden camdan doğru bizi izliyordu.Benim onu fark ettiğimi görünce güldü.

-Selin arıyor eve gitsem iyi olucak.

-Seni bırakmak istemiyorum.

-Sen ne zamandır bana aşıksın.dedim birden.Nasıl demiştim anlamadım aniden ağzımdan çıktı.

-İlk gördüğüm zamandan beri sana aşığım şirketin kapısından çıkarken seni kolundan tutup kendime çevirip gözlerimizin birbirine takıldığı günden beri aşığım.

Güldüm.Sarıldım.Yanağından öptüm. “Seni seviyorum.”

-Anlamadım.dedi.

Bilerek yapıyordu anlamıştı ama bir daha duymak istiyordu.İsterse bin defa duymak istesin hiç bıkmadan seni seviyorum diyebilirdim.

-Seni seviyorum.dedim tekrar.

Güldü. “Bende seni seviyorum.”dedi.

Apartmana girdim.Koşa koşa eve çıktım.Selin kapıda durmuş beni bekliyordu.Selin diyip ona sarılıcakken yüzüme sürahideki suyu fırlattı.

-Ya ne yapıyorsun ne yaptım ben şimdi.

-Bir de soruyorsun ya ben sap sap dolaşıyım işsizim sen hem iş yap hem sevgili hem de kapının önünde mucuk mucuk çok tatlıydınız seni öldürmek istiyorum şu anda.

Gülmeye  başladım.

-Gül sen gül ama ben sana ne yapacağımı çok iyi biliyorum.Son gülen iyi güler.

İçeri girdim.Banyoya gidip üstümdekileri çıkardım.Duş alıcaktım.Suyu açtım.Yıkanırken aniden sular gitti.Başım sabunlu gözlerim sabunlu öyle kalakalmıştım.

-Seliiiiiin sular gittii.

-Ahahahhhaha acaba neden.

-Seni burdan çıktıktan sonra öldürücem sen yaptın dimi gerizekalı ahmak aç hadi.

-Ordan çıkınca beni öldürmezsen açıcam.

-Tamam öldürmicem.

-Söz mü?

-Söz lanet olası aç şu suyu.

İki dakika sonra sular geldi.Duşumu alıp banyodan çıktıktan sonra Selin’e bakındım.Ama ortalıkta gözükmüyordu.Odasına girdim.Uyuyordu.Tam çıkacakken bir şey sayıkladığını duydum.

“Mert,mert,gitme.”

Eski sevgilisi mert’i sayıklıyordu.Mert bir kaza geçirmişti ve ölmüştü.O zamandan beri Selin’in sevgilisi olmamıştı.Sessizce odasından çıktım.Üstümü giyindikten sonra yatağıma yattım.Ben Çetin’i kaybedersem kimseyle yapamazdım.Bu fikirleri aklıma bile getirmek istemiyordum.Selin’i düşünerek uyudum.

*********

Çetin o akşam dünyanın en mutlu adamıydı.Banu’yu eve bıraktıktan sonra kardeşini aradı ve teşekkür etti.Ne kadar çok teşekkür ettiğinin farkında değildi.En sonunda Başak

-Lanet olsun keşke yardım etmeseydim kendimi eros sanıyorum kapa şu lanet telefonu teşekkür etmekten başka bir şey demiyorsun.dedi ve telefonu Çetin’in yüzüne kapattı.Çetin bir an şok olsa da mutluluğundan hiçbir şeyi kafasına takmıyordu.Aksine kardeşinin sözlerine  bile gülüyordu.Banu’yu asla bırakmayacaktı.Hatta onunla evlilik hayalleri bile kurmaya başlamıştı…

 

SON SÖZÜMWhere stories live. Discover now