You've to get me first (Kapitel 27)

50 1 1
                                    

long time no see.. 4 månader sen sist.. Om jag ska vara ärlig så har jag glömt bort min fan fiction helt.. Det är en hel del som har hänt på bara fyra månader.. Men nu ska vi inte tänka tillbaka utan nu kör vi ett nytt kapitel! (Måste bara säga att jag kommer inte ihåg så mycket av det jag har skrivit innan men hoppas det blir bra ändå!)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Louis perspektiv*
- Offcourse you did.. Poor finger..
- Well I'm not the one who broke the spatula..
- Oh.. you mad bro?
- No I'm hurt. Come and help me instead of just standing there!
- Okay i will get the band aid.
- I don't need that kind of shit.. I'm a man!
- Yeah and I'm a unicorn. I'll be right back!
Jag står kvar och håller mitt finger under det kalla rinnande vattnet.. Detta skulle ju självklart hända mig... Kan inte Rebecca skämma ut sig lite. Tycker det är hennes tur nu.
Rebecca kommer in i köket igen och hon har med sig ett plåster och en rulle med toalettpapper. Hon går fram till mig och stänger av kranen han riktar mig mot henne, hon börjar försiktigt torka mitt finger.
Hon börjar lee lite fånigt medans hon tar av pappret från plåstret.
- What is it? Frågar jag och ler lika fånigt som hon.
- Now you are a real manly man! Hon visar upp mitt finger som nu har Hello Kitty plåster på sig.
- Yeah i know. I always knew.
Jag lägger mina händer på hennes höfter och drar henne närmre mig. Hon lägger sina händer på min bröstkorg och kolla in i mina ögon. Hon lutar sig fram och när jag tror jag ska få en kyss så viskar hon i mitt öra;
- Clean up this mess now. I'll order some good ass pizza.
Jag skrattar och släpper henne. Hon går till min mobil och ringer.
Det var väl bara att börja städa då.. Jag älskar städning.. jippi..
Jag slänger mackorna och torkar av bänkarna. Jag ställer in påläggen och lägger in smörgåsjärnet i skåpet där den igentligen inte ska stå men jag orkar inte bryr mig just nu.

Rebecca säger hejdå till snubben i telefonen och lägger min mobil i hennes bakficka. Hon vänder sig mot mig och kollar seriöst in i mina ögon och säger:
- The pizza is now on the way
Jag skrattar åt hur fånig hon är och går fram till henne och kysser henne lätt på munnen. Rebecca lägger sin hand på min bröstkorg och säger;
- I really want to change clothes now..
- Okay, then go upstairs and change.
Hon kysser mig på kinden och springer upp för trappan och stänger dörren bakom sig.
Jag sätter mig i soffan i vardags rummet och ska ta upp min mobil från fickan när jag känner att den inte är där.. Jag börjar rota i mina andra fickor men hittar inget. Jag börjar rota i soffan men hittar inget där heller, jag kollar upp så står Rebecca där i en av mina Vans tjocktröjor och ett par svarta addidas byxor. Hennes hår är uppsatt i en bulle och hon håller min mobil i högra handen.
- You searching for something? Säger hon och blinkar med ena ögat.
- Give me my phone back! Säger jag och ställer mig på första trappsteget.
- Why? Säger hon och kollar lekfullt på mig.
- Because..
*Pling plong*
- I'll be back soon.. säger jag och går till dörren och öppnar. Det var pizza snubben, jag hämtar pengar och betalar. Jag ta in pizzan och lägger den på "barbordet" i köket och går sedan till trappan igen där Rebecca står. Och har låst upp min mobil..
- Rebecca.. I swear if you not give me that phone..
- Oh.. What will happend? Säger hon medans hon går in på sms.
Jag springer uppför trappan, Rebecca springer in i sovrummet.
- If you want it.. You have to get me first.
Jag går fram till henne och lyfter upp henne. Jag trycker henne mot väggen och börjar kyssa henne intensivt. Hon har kvar mobilen i hennes händer som är runt min nacke. Jag lägger henne i sängen utan att släppa kyssen. Hon släpper min mobil och tar sina händer om min nacke ordentligt. Jag slutar kyssa henne, jag tar min mobil och springer utifrån rummet och ner för trappan och in i vardags rummet. Jag lägger mobilen i min backficka och sätter mig i soffan och skrattar för mig själv.
Men Rebecca följde inte efter mig.. Hon sitter nog kvar där uppe.. Vänta lite här nu.. Ville hon ligga med mig.. SUMPADE JAG ETT LIGG??
Jag går upp för trappan igen och in till sovrummet. Och som jag trodde så är hon kvar här. Hon sitter med luvan på sig och med knäna upp körda till hakan.. Jag går in och sätter mig bredvid henne., jag lägger min han på hennes rygg och viskar;
- Is everything alright?
Hon svarar inte.. Jag flyttar mig närmre in till henne så att jag sitter helt i sängen. Då utan om att jag vet ordet av så trycker hon ner mig i sängen och sätter sig över mig och börjar kyssa mig grovt. Jag tog ett bra grepp om hennes rumpa och hon stönade lätt.
Hon gjorde mig galen, jag var kåtare än vad jag någonsin har varit förut. Jag skulle precis dra ner hennes byxor så slutar hon och går av mig. Hon ställer sig i dörröppningen med helt galet hår och frågar;
- Pizza?
Hon går ner för trappan och jag hör alla hennes fotsteg.
Jag tror jag förtjänade detta.. Jag dissade henne första gången.. Touché Rebecca touché.
Jag går ner för trappan och ser Rebecca lägga upp pizza bitar på två tallrikar. Hon har fixat till håret så att det var ordentligt uppsatt igen. Jag går fram bakom henne och lägger mina händer runt hennes midja och lägger mitt huvud på hennes axel. Jag studera varenda rörelse hon gör med sina händer. Hon tar upp en tallrik till mig som jag gladeligen tog emot. Jag gick till vardags rummet med Rebecca bakom mig och satte mig på soffan. Jag satte på Tv och så var The Ellen show på.
- YES! I LOVE THE ELLEN SHOW!
- Well, you know what?
- What? Säger hon och kollar på tv:n
- You know this handsome band.. What are they called.. One Direction.
- Yeah, I know one of the five band members pretty well.
- Oh you do? That's cool. Uhm.. But they're going to be on The Ellen show soon.
- WHAAT!? REALLY??
- Yeah.
- Oh my god.. Now you're lying!
- No I'm 100% serious! For once..
- Haha!! Oh my god honey! That's so cool! I'm so fucking jealous right now!!!
- Haha, I know. Shut up now and let's watch the show.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sååådäär ja! DOOONE!
Hoppas ni gillar detta kapitlet! Äntligen så skrev jag ett nytt! Känns bra!
Jag hoppas verkligen att jag fick så mycket som möjligt rättstavat.. Annars blir detta väldigt pinsamt..
Men tack o hej!!
Blogg: Lillabeccis.blogg.se
Instagram: Lillabeccis

A room full of liesDär berättelser lever. Upptäck nu