Are you ready? {Kapitel 28}

35 2 1
                                    

Fyra månader till utan uppdatering men jag kan ju inte fortsätta såhär.. Jag har fixat om omslagsbilden för den såg ju förjävlig ut. Hoppas att ni gillar den iallafall. Men nu drar vi till med ett nytt kapitel!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Rebeccas perspektiv*

Jag och Louis satt och tittade på Ellen show när jag känner hur trött jag börjar bli. Jag lägger min tallrik med två pizza kanter på och lägger mig i Louis knä och fortsätter att kolla på showen.
Louis börjar pilla med min messy bun och jag känner hur han drar ut små slingor ur den hela tiden. Men just nu var jag för trött för att bli upprörd för de. Jag börjar små drömma ni vet det man gör innan man sommnar.
Men jag han inte mer än att blunda förren Louis får ett sms. Han tar sin mobil och börjar lee mot den. Jag tittar surt upp mot honom. Han tittar bara på sin display skärm. Jag struntar i de och lägger mig på sidan i hans knä jag börja slumra till. Jag kände att "ja snart somnar jag" men då börjar Louis skratta hysteriskt. Jag reser mig hastigt upp utan att säga ett ord. Jag tar min tallrik och går ut i köket och slänger bitarna och ställer in tallriken i diskmaskinen. Jag hör fortfarande hur mycket han skrattar där inne. Jag suckar och börjar röra mig upp mot sovrummet.

Jag började bosta tänderna och gick på toa. Jag gick sedan ut och tog av mig Louis tjocka och förbannat varma kläder. Jag hade tidigare tagit av mig BH:n för vem vill ha en BH på sig igentligen? Jag stor där och drar av mig hans tjocktröja och då hör jag hur dörren öppnas och jag känner varma händer på mina bröst. Jag lutar mig bakåt och jag känner mjuka kyssar längst ner min nacke. Han börjar knoda mina bröst och viskar ett "wow" i mitt öra.

Jag vänder mig om och han kollar på mina bröst, han kollar sedan upp på mig och ger mig ett lekfullt leende. Jag tar mina händer runt hans nacke och börjar kyssa honom lätt. Han masserar mitt ena bröst med ena handen medans hans andra hand klämmer på min rumpa. Jag ger ifrån mig ett tyst stön. Vi rör oss mot sängen och han faller över mig utan att släppa kyssen. Detta kändes nästan lite för bra.

Hans kläder började åka av. Först tröjan, jag smekte hans mage en kort stund innan han tog bort min hand och börja kyssa mig igen. Sedan hans byxor och hans kalsonger lika snabbt. Han frågade om jag gick på P-piller eller om kondom var det vi skulle använda. Jag sa tyst och upphetsat;

- Condom...

- I'll be right back, säger han och lämnar mig på sängen helt naken. Jag fixar kuddarna så att allt ska bli perfekt. Jag ville ha detta så gärna nu.

Han kommer in med en kondom packet i sin hand och ger mig de. Jag sätter på han kondomen och jag gjorde det ganska bra för att vara första gången det händer.

- Are you ready? Viskar han till mig och jag nickar. Han kör in den långsamt och jag ger ifrån mig ett stön. Han började köra snabbare och snabbare. Jag stönade hans namn högt. Han tog tag i sängkavlen och körde snabbt.
Han slutade och började kyssa mig, jag satte mig på honom och jag började långsamt och sedan allt på en gång. Han höll om mina höfter och följde mina rörelser. Han stönade tyst och jag högt. Vi börjar båda två bli redo för att komma. Han sätter sig upp och jag kör upp och ner så gott det går och vi kommer så gott som samtidigt.

Vi ramlar ner i sängen brevid vid varandra helt slut. Jag gick upp och in till badrummet och gick in och kissade. Så fort jag kommer ut så går Louis in. Jag tar på mina trosor och lägger mig under täcket. Jag blundar och hör Louis hålla på inne i badrummet.
Han kommer ut några minuter senare och lägger sig bakom mig med sina händer runt min midja och drar sig nämre mig. Han kysser mig i nacken och viskar;

- Goodnight babe
Jag hör hur han långsamt börjar andas tungt, jag började tänka på vad vi nyss gjorde. Jag log och kände mig kärleksfylld för mig själv. Jag börjar att slappna av och andas ut. Jag somnar ganska snabbt efter de.

*NÄSTA MORGON*

Jag vaknar och vänder mig om för att se min pojkvän men han är inte där. Jag tar på mig hans tjocktröja och går ner till köket. Han är inte där heller. Jag går runt huset och ropar hans namn. Jag ringer hans mobil men den ligger i vardagsrummet. Vart i helvete har han tagit vägen? Och varför sa han inget? VARFÖR TOG HAN INTE MED SIG SIN FÖRBANNADE MOBIL!?
Jag kollar runt om det är några låsta toaletter men nej. Han är inte hemma. Men för fan da..

Jag går bort till kylskåpet och tar ut ost och smör och brer mig en macka och gör en kopp kaffe. Jag börjar tänka på vad han kan vara. "Han kanske är iväg och handlar, han har kanske åkt till sina kompisar, Eller så kanske han ångrar det vi gjorde igår... Han kanske bara uttnyjar mig för att han inte vill vara ensam..." Nej nu får jag skärpa mig.. Så kan han väl inte göra? Nej lägg av Rebecca han kommer snart!

Han hade inte kommit efter 2 timmar heller. Vart i hela helvete är han da. Jag satt i soffan i vardags rummet och drack te med bara hans tjocktröja och ett par kort short på mig och kollade på gamla avsnitt av "vänner". Efter ett tag så plingar det på dörren. Jag springer fram till dörren och öppnar men det är inte Louis..

- Exuse me but where are Louis? Frågar mannen i dörren. Det är Dan. Hans låsas pappa.

- I don't know.. I wonder that to actually, säger jag nedstämt.

- And who are you? And what are you doing here in those short shorts and his sweater? säger han och kollar på mig lite argt. Vafan.. Jag har ju inte gjort nått.

- I'm Rebecca, I'm dating Louis and.. Jag han inte säga mer förren han klampade in. och frågade högt.

- Since when? Since when did Louis start dating someone again?! Han kollar på mig med en lite halft äcklad blick som "Kunde han inte hitta bättre?".

- Well a few weeks ago or so, jag vet inte exakt hur länge men jag var ju tvungen att svara.

- Bullshit, I think you should get out of the house. Right now, Just då öppnas dörren och Louis kliver in och kollar på Dan med en shockerande blick.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så nu får vi vänta 4 månader till på ett nytt kapitel. Nej jag bara skojjar. Jag ska försöka hålla detta uppe nu. Kan inte uppdatera så himla ofta men jag har en förhoppning att jag kan uppdatera minst 1 gång i veckan. Ha det så bra så länge. Kommentera gärna om du läste den och vad du tyckte.

Blogg: Lillabeccis.blogg.se
Instagram: Lillabeccis

Du har nått slutet av publicerade delar.

⏰ Senast uppdaterad: Apr 16, 2015 ⏰

Lägg till den här berättelsen i ditt bibliotek för att få aviseringar om nya delar!

A room full of liesDär berättelser lever. Upptäck nu