You're hopeless {Kapitel 23}

60 1 0
                                    

Har inte skrivit på ett tag.. Sorry för de! Men det är att jag har vari upptagen med att vara osocial via kik och snapchat med en underbar människa! Vi skriver fortfarande men inte just nu.. Men jag tänkte att ni kanske ville ha ett nytt kapitel! så ja.. Här kommer ett!

Tidigare händelser:

- Louis you need to dump her! Right now!!

- No! Never! I'm a adult, I can do what i want! You know what!? I'm going to have a nice movie night with her right now!

- But Louis..

- No! Bye mom! Have a goodnight!

*Telefonsamtal slut*

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Rebeccas Perspektiv*

Louis lägger på samtalet och drar bort mobilen från örat och bara kollar på den. Jag ser på honom att något är fel så jag kan inte låta bli att fråga;

- What was it about..?

- Nothing.. säger han utan att släppa blicken från mobilen. Han börjar sedan dra tummen upp och ner på skärmen.

- Louis..?

- Yeah..?

- Tell me.. I don't want to see you down like this.. What did she say? Cause i see that you're upset. säger jag och försöker få ögonkontakt med honom så jag böjer mitt huvud så att mitt ansikte ser hans. Han flinar till och säger;

- Why do you've to be so cute? Han böjer ner sitt huvud också och eskimåpussar mig(Gnuggar sin näsan mot min). Jag går tillbaka med mitt huvud och kollar på Louis. Vi har ögonkontakt, vi har leenden på våra läppar, vi är glada.. Eller iallafall jag, vänta va? Är jag glad för en gångsskull? Ja, ja det är jag. Louis bryter ögonkontakten när han ställer sig upp och frågar;

- What movie do you want to see? Säger han och går fram till Tv:n som är framför oss. 

- I already have a good movie here, säger jag flörtigt. Louis vänder sig om och kollar på mig med ett flin på läpparna. Sen säger han:

- Have you seen "Mama"? Frågar han busigt.

- Uhm.. I don't think so.. Is it a scary movie? Säger jag frågandes.

- Maybee... You will see! Säger han mystiskt och startar filmen.

Han kommer sedan till soffan och sätter sig tättintill mig och lägger armen om mig. Jag lägger mitt huvud på hans axel och börjar kolla på filmen. Och gissa vad... Självklart var det en skräck film.

*

Den var inte så farlig så jag blev inte så rädd, bara när ungarna såg ut som de gjorde.. Louis var betydligt mycket räddare än mig. Jag tror jag kollade mer på Louis än vad jag tittade på filmen, men jag hängde med och såg allt "hemskt".

*Louis Perspektiv*

När filmen var över så kollade jag på Rebecca som redan tittade på mig. Hon verkade inte vara så skrämd.. Jag tror att jag blev räddare än henne.. Så jag frågar henne;

- Are you not easily scared? 

- Nope! But i mean come on! The only "scary" thing in this was the little kids bunny or whatever. Säger hon i en "da" ton. Så det lät som att hon inte var rädd för nått.

- huh.. Säger jag bara tills svars och reser mig från soffan.

*Rebeccas Perspektiv*

När Louis reser på sig så faller jag ner på soffans kuddar. Han går och stänger av allt och sedan går tillbaka till mig och kollar ner på mig och mumlar;

You're hopeless..

Jag fnittrar till. Han lyfter upp mig i "prinsess" lyftet och jag bara skrattar. Han bär mig upp för trappan och in till hans sovrum och lägger mig tvärsöver i sängen och lägger sig över fast tar emot sig själv med armana och bara kollar mig i ögonen. Jag börjar kyssa honom passionerat och han gör likadant tillbaka. Han lyfter sedan upp mig och trycker mig mot vägen. Jag virar mina ben runt hans midja och han håller ett fast och fint grep om min rumpa. Kyssen blir intensiv och Louis släpper ner mig på marken och drar av sig tröjan. Han fortsätter sedan kyssa mig och börjar pilla på min tröjkant och börjar långsamt dra av den. Jag börjar sedan knäppa upp hans byxor och drar ner gylfen och han låter dem falla till golvet och kliver ur dem men slutar aldrig kyssa mig. Han knäpper upp mina shorts och vi låter dem falla till golvet. Nu står vi där och kysser skiten ur varandra i underkläder. Jag slutar kyssa honom och börjar gå till sängen och sätter mig med benen neråt och ber honom att komma. Han kommer med ett flin på läpparna. Vi lägger oss ordenligt i sängen och han börjar massera mina bröst och jag stönar lite lätt vilket får honom att vilja ha mer. Men vi stoppar varandra och lägger oss brevid varann istället. Det sista vi får ut oss är "That was hot" och sedan kryper vi ner under täcket och ligger i sked-stilen. Det sista jag tänker innan jag somnar är "Är detta verkligt? Jag är fri från min familj och har hittat min kärlek hos Louis." Sen slocknar jag med Louis tunga andetag i nacken och varma läppar från allt kyssande.

*Nästa dag i Louis Perspektiv*

Jag vaknar ensam i sängen men känner en underbar doft från undervåningen. Jag reser mig ur sängen och går på toa och pissar och fixar till håret lite grann innan jag går ner. När jag kommer ner så står det ingen där utan det är en tallrik med plättar och en gul post-it lapp brevid. På den stod det:

Goodmorning babe <3

I've made some breakfast for you, I hope you will like ;)

But I'm at the market and i'll be back in 10 min maybee. Just buying some milk and some nutella. Cause i saw you ran out of that. And I have already eat if you wonder. 

See ya soon!

Your Beckie XoXo

- "Your Beckie..." tänkte jag högt. Hon är bara för söt! Men inte ska hon behöva köpa mjölk och göra frukost åt mig. Det är min uppgift. Men frågan är hur länge hon varit uppe.

Jag tog mina plättar och satte dom vid matbordet och hämtade jordgubbsslyt och det sista av nutellan. Jag sprang sedan upp till sovrummet och hämtade min mobil och kollade genom twitter och tweetade;

"Eating some amazing breakfast! Thanks to my lovely Beckie! Xx

Jag satte även på lite musik och började käka min underbara frukost. Det var de godaste plättarna jag har ätit på länge! 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det är sent och jag är trött så jag kommer avsluta kapitlet här! Men bara så att ni är medvetna så ska jag och min familj iväg och campa ett tag! Så det kommer förmodligen inte komma ett kapitel på ett tag. (om jag inte skriver från ipaden) MEN hade det så bra så länge!!

Rösta, KOmmentera och fortsättläs så kommer mer!

LOUIS BOOIE<3 

A room full of liesDär berättelser lever. Upptäck nu