Capitolul 36

8.1K 256 17
                                    

        Alexis Price

              

      

          Ziua asta de Craciun, de fapt  Craciunul asta  fusese de milioane. Atmosfera familiara, a fost unul din factori, dar Zayn a avut cea mai mare importanta. El a facut momentele astea sa fie nepretuite pentru mine. Daca tata n-ar fi avut ideea sa-l angajeze, acum probabil, as fi fost acasa, singura, ametita bine cu lichior de ou. Dar datorita lui, am petrecut Craciunul in sanul unei familii minunate, sunt in Anglia, iar mai presus de toate, ma iubeste.Iar eu il iubeam pe el, nespus de mult. Nici n-as fi mai vrut sa plec de-aici, locul asta imi inspira asa multa incredere, siguranta, caldura.Fata de New York, unde ignoranta si nesimtirea sunt la putere. 

        Timpul se scurgea asa de repede, astazi era ajunul Anului Nou, mama lui Zayn pregatisera felurite tipuri de mancare, punadu-si probabil in gand sa ne ingrase. Asta era altul din multe lucruri care o sa-mi lipseasca.Mancarea gatita. Si eu mai gateam, chiar si Zayn, dar nu se compara cu o mancare facuta de cineva cu experienta. Iar gatitul meu consta in cartofi prajiti, carne la cuptor cu cateva legume, clatite, Zayn ce mai facea alte chestii in plus fata de mine.Asta era ultima seara petrecuta aici, maine plecam si deja incepeam sa ma intristez.

Momentan, eram cu Trish in bucaterie, mestecand intr-un sos chili. Mirosea, incredibil, de gust, nici nu mai zic.Femeia asta era mastercheff ma jur.Mai toata ziua o ajutasem prin bucatarie, in timp ce Zayn plecase cu Safaa prin oras. N-am apucat sa vorbesc cu el pe ziua de azi, pentru ca deja era plecat, cand ma trezisem eu.

-Alexis, scumpo, du-te si schimba-te pentru mai tarziu, termin eu aici.Imi spusese Trish, in timp ce scosese din cuptor niste fursecuri.La dracu' cat de bine miroseau.

-Esti sigura? M-am uitat spre ceas, vazand ca era 7. Am timp sa ma pregatesc, pot sa mai stau.Am dat din umeri, gandindu-ma ca oricum, nu trebuia sa ma stresez prea tare.Ea a mi-a zambit cald, luandu-mi lingura din mana.

-Foarte, toata ziua ai stat pe langa mine, e timpul sa te faci frumoasa pentru diseara. Mi-a facuat cu ochiul, dandu-ma practic afara din bucatarie. V-am spus oare cat de mult o iubesc pe femeia asta, chair daca o cunosc de-o saptamana?

        Am urcat scarile, chicotind, dar ajungand spre camera mea, am inceput sa ma incrunt si sa injur, realizand ca s-ar putea sa n-am cu ce sa ma imbrac.Am intrat in camera, ducand-ma spre valiza ca u uragan, dand toate hainele pe covor.Le-am rastalmacit, dar degeaba. Singura optiune, era sa ma imbrac in blugi si intr-o bluza neagra simpla.Asta nu s-ar fi intamplat daca aveam habar ca veneam si eu.Am marait, asezandu-ma pe pat, puanndu-mi capul in maini.Sa de-a dracu '!

-Alexis, aici erai-wow, ce s-a intamplat aici?Walisha era in pragul usii, uitandu-se mirata la gramada de haine, apoi la mine, ridicand o spranceana.Am oftat, ridicandu-ma sa le strang.

-Nimic, doar ca, n-am ceva protrivit pentru diseara.Am dat din umeri, vrand sa nu par prea afectata, insa da, esuam cu stil.Se uita putin la mine, gandindu-se probabil la ceva, apoi fata i se lumineaza.

-Nu-ti face griji, am eu o idee.Tu, fa-ti dus, machiaza-te si asteapta, ok? Imi ordona practic, plecand apoi grabita spre camera sa.Eu ramasesem cu gura deschisa, avadn sa-i pun o groaza de intrebari, insa m-am gandit sa ma las pe mana ei, pentru ca oricum alta solutie, n-aveam.

               

        Zayn Malik

     

          -Altceva?O intreb pe Safaa, fiind aproape de casa de marcat. Astazi, am lasat-o sa ma tarasca prin tot orasul, cumparandu-i tot feluri de prostii.Nu m-am plans, pentru ca si-asa o vedeam cam rar, asa ca voiam sa-i fac pe plac in orice fel posibil.Singurul lucru care ma enerva, era aglomeratia asta, de parca venea sfarsitu' lumii.Eram cam agitat, pentru n-apucasem sa vorbesc azi cu Alexis, lasand-o sa doarma, cand am plecat.Muream de nerabdare s-o simt. Sa-i simt buzele moi de-ale mele si mainile sale delicat ciufulindu-mi parul.Dormise tot cu tricoul meu, fiind incredebil de sexy.Mai ales cand incerca sa-l traga in jos, rosind.Bazaitul telefonului ma scos din starea in care intrasem, aducandu-ma la realitate.

My protector (Zayn Malik)Where stories live. Discover now