Capitolul 44

2.8K 178 7
                                    



Zayn Malik


Am dat un pumn in masa, ea deja luand-o inainte spre baie. Nu cred ca pot s-o mai duc asa mult. S-o mint si sa incerc sa fiu ok cu asta, e mai greu de cat am crezut. Iar faptul ca atunci cand vine vorba de suspiciuni, parca are vreun senzor de le detecteaza asa de repede. Nu pot sa cred ca ma face sa-mi imi pierd si din indemanare. Mi-am masat nervos fruntea, abtinandu-ma sa nu ma duc dupa ea si s-o tin de mana. Stiam c-o s-o scot din sarite si mai rau, iar acum era un moment foarte prost sa ne certam. M-am uitat la ceas, simtind un fior rece pe sira spinarii, vazand ca suntem in data de 25. Pana pe 30 mai era foarte putin, iar eu n-aveam niciun plan solid. As fi incercat sa fac ceva cu autoritatile de-aici, dar nu pot sa ma incred in nimeni. Parca si acum aud cuvintele lui James in urechi cand mi-a explicat situatia, mai avnd putin si razandu-i in fata, spunandu-mi ca jegosul asta de Lee, ar avea pe cineva infiltrat. Ma indoiam, pentru ca el reusise sa-l bage pe fisu' la racoare si daca ar fi avut pe cineva, probabil n-ar fi lasat asta sa se intample. Dar am dedus ca James n-a fost o persoana usoara. Deasta nu i-a mers javrei. Am contactat echipa din Londra, desi am ezitat s-o fac. L-am cerut pe Nate, stiind ca e cel mai bun cam in orice situatie. Mai ales cele de genul in care sunt bagat pana peste cap. Speram ca daca nu venim noi cu vreo idee, vom primi niste sugestii ceva. Stiam ca avea sa ma coste faptul ca apelam la atuoritatile din Londra. Sansele sa plec de la firma dupa ce rahatul asta se va termina, mi se vor limita. Cerusem inainte de misiunea asta transfer in alta pare dar seful ezita mereu si-mi baga dosarul la fund. Dovada ca, sa fii bun, cateodata strica in alta parte.

Atentia mi-a fost captata apoi de niste busituri, vazand cum un tip fuge spre iesire, daramand niste chestii in drum. Uitandu-ma mai bine, imi dau seama cu groaza, ca venea dinspre bai. Nu stiu cum, dar m-am trezit alergand inuman spre baie. Am ales un moment al dracului de prost sa-i fac ei pe palc si sa evit cearta. Era cam bezna pe holuri, dar am auzit niste zgomote, cineva parca dregansu-i respiratia. Se facu brusc lumina pe hol, indreptandu-ma glont spre toaleta femeilor. Am dat sa deschid usa, dar parca era ceva proptit in ea. Cand am reusit sa-mi strecor capul, simteam cum furia urca la cote maxime, cand am vzut-o pe jos, tremurand de spaima. Mi-am facut loc usor, ingenunchind apoi langa ea. Tremura toata, era intr-un fel de soc. I-am apucat usor coatele incercand s-o ridic, ea uitandu-se la mine. Am cum inima imi cadea grea in stomac, privind-o in ochi. Contacul vizual era imi dadea o senzatie de gheata. Probabil era mai nervoasa ca mine, dar nu intelegeam de ce. Am ajutat-i in final sa se ridice, departandu-se de mine, ducandu-se spre chiuveta, rezemandu-se de margini. Am pasit ezitand catre ea, punandu-i mana pe umeri, incercand s-o calmez, dar gestul ei, ma luase total prin surprindere. Se retrasese.

-Alexis, spune-mi ce s-a intamplat. Si-a ridicat privirea, facand contact cu mine prin oglinda. Albul ochilor era acaparat de vinisoare rosii, respirand greu, dar refuza sa scoata vreun sunet, ceea ce ma facea sa-mi pierd rabdarea de-a binelea. Am ofat greu, clipind nervos, apucand-o de cot, intorcand-o sa ma infatiseze.

-Spune-mi odata, ce s-a intamplat? Ti-a facut ceva?Eram pe punctul de-a tipa, insa m-am abtinut, pentru ca stiam ca n-o sa fie bine. Nu ajuta cu nimic. M-am incruntat, cand ea a inceput sa rada, in batjocora.

-Ce s-a intamplat? Spune-mi tu, ce se intampla, Zayn! Si-a smucit braul din stransoarea mea, dar din reflex, am strans-o mai tare, privind-o confuz.

-Ce naiba vrea sa insemne asta?Am respirat nervos, vazand-o cum se face rosie la fata, venea ce-i strabatea fruntea, zvagnind puternic.

-Da-ti seama, geniule si da-mi dracului drumul! A tipat, reusind sa iasa din stransoarea mea, privirea ei arzandu-ma, ca de altfel si tonul sau furious. Inainte sa apcu sa zic sau sa fac ceva, deja in mintea mea se facusera niste conexiuni, de care imi era groaza sa i le dezvalui. Dar era prea tarziu acum. Am inghitit in sec, lasandu-mi privirea in jos, incercand sa-mi gasesc cuvintele. N-as fi vrut sa se ajunga la asta.

My protector (Zayn Malik)Where stories live. Discover now