Capitolul 13

9.4K 348 6
                                    

Alexis Price

            Cu fiecare treapta pe care urcam spre camera mea, inima imi batea din ce in ce mai tare.Asta era momentul.Momentul in care urma sa incercam sa ne clarificam situatia.Speram ca totul sa decurga bine.Nu stiu de ce dar aveam un sentimnet foarte ciudat in legatura cu asta.Unu...bun.Speram ca dupa sa ne putem intelege, penrtu ca era foarte important asta.Ajungand in fata camerei mele, am intrat apoi a intrat si el.M-am dus spre mijlocul camerei, mi-am incrucisat mainile la piept si apoi ne uitam unul la altul.Am deschsi gura sa incep, dar el m-a taiat.

-Nu stiu despre tine Alexis, insa eu nu mai suport.Nu stiu cat ma mai pot abtine, nu stiu cat mai pot rezista.A inceput si deja stiam la ce se refera.

-De fiecare data cand ma uit la tine, imi vine sa te sarut.Sa te tin in brate, sa te sarut pana cand imi amortesc buzele, pana raman fara aer.Am deschis gura sa zic ceva, insa din nou, m-a taiat.

-Stiu, stiu am stabilit sa fim prieteni si tot rahatul, insa eu nu mai pot rezista asa.Nu pot sa fiu doar prieten cu tine, cand am toate gandurile astea in minte.Am vrut din nou sa zic ceva, dar a intervenit, apropiindu-se de mine, luandu-mi fata in maini.

-Niciodata nu mi s-a intamplat ce mi se intampla acum.Niciodata n-am avut asa ganduri murdare cu nimeni, mai ales cu clientiii mei.Am mai avut fete sub observatie, insa niciuna n-a reusit sa ma faca sa-mi pierd mintile, cum reusesti tu, Alexis.Ma uitam la el uimita, avand cred ochii cat rotile unei carute.Am stiu ca am efect asupra sa, ce n-am stiut, era cat de mare era dozajul.Abia acum mi-am dat seama, ca asa se intampla si cu mine.Ca si el avea acelasi efect asupra mea.

-Stiu, stiu ca intr-un fel e foarte gresit, ca asta n-ar trebui sa se intample, dar sunt atat de egoist incat sa pierd prietenia pe care o avem, in schimbul a ceva mai mult.

Mai mult?Eram...confuza.Stiam ce voiam, insa nu stiam cat de mult vrea.Pana cand sa apuc sa-l intreb, mi-o luase inainte.

-Nu stiu daca vreau chiar sa fim iubit si iubita, insa am putea fi, nu stiu, in orice caz, mai mult decat prieteni.

-Pai, din cate stiu mai mult decat prieteni asta inseamna.Am spus in final.

-O sa fim prieteni care se saruta, ce zici?Pentru ca, nu pot sa mai suport tensiunea dintre noi.E prea mare.Am ramas tacuta cateva clipe, iar el astepta sa spun ceva.Avea mainile pe fata mea, si-mi lua toata concentrarea, dar dupa, am menajat sa vorbesc.

-T-te intelg.Si eu simt la fel.Adica, nu stiu cum sa zic, dar ai scos la iveala o parte din mine, care nu credam ca exista.Sunt foarte confuza, totusi in legatura cu ceea ce simt, adica, nu stiu inca ce este inca, dar cel putin pot spune ca e greu sa fim doar prieteni.Am spus, incercand sa nu ma pierd cu firea.

-Si eu sunt foarte confuz.Deasta ar fi bine sa incercam asta.Te plac.Te plac extrem de mutl Alexis, nici n-ai idee.Trebuie sa ne dam seama daca ce este intre noi este de moment, sau e ceva ce poate duce la mai mult.Pana atunci, ce zici incercam?

Ma place?Oh, God lesin! Insa, totusi imi pastram evazivitatea.

-Uh, si eu te plac, am spus, simtind cum caldura imi invadeaza obrajii.El si-a muscat buza, zambind apoi usor.Ahh, cred c-o sa mor!

-Dar, daca nu merge?Daca ne dam seama ca ce este intre noi este de moment, si nu poate duce la mai mult?

El s-a uitat in jos, observand ca dezbatea asta cu el insusi.Dupa cateva clipe, s-a uitat serios la mine si a spus.

My protector (Zayn Malik)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum