mirykool/O iubire printre criminali

165 9 0
                                    

1.Cum ai aflat de Wattpad?

Aveam o pagina cu One Direction pe vremea aia, am postat pe pagina daca imi poate da cineva o poveste buna cu baietii de citit. Si a venit un link de pe wattpad. Nu doar ca m-am indragostit de wattpad atunci, dar si de poveste. Am citit povestea de 3 ori pana acum si as mai citi-o si a patra oara daca as avea timpul necesar.

2..Care este cartea ta preferată (în afara de a ta )?

Cartea mea preferata? Pf, greu se spus. Am multe carti care sunt in top. Dar cele care le citesc cu cea mai mare placere sunt, Time, Year 2079, Dark Revenge, Dangerous Love si normal After.

3. Ce te-a determinat sa incepi sa scrii? . Imaginatia. Dupa ce am intrat in lumea wattpad-ului si am citit mai multe carti, am observat ca multe sunt la fel. M-am apucat sa scriu o carte care cred eu ca este putin mai diferita de restul cartilor, vreau sa scriu o poveste pe care eu as vrea sa o citesc. Asta, si ca ma plictiseam vara aia.

4. Ce parere ai despre cartea After?

After. Multe persoane sunt obsedate de aceasta carte. Nu pot sa zic ca nu imi place din moment ce este una dintre cartile mele favorite dar nu imi place asa de mult incat sa fiu intr-un grup cu fanii after si sa vorbim despre el. Din pacate am ramas la cartea a doua de cateva luni ca nu am timp sa citesc, sper sa reusesc sa termin si eu After in 3 ani. Si ma bucur ca scriitoarea a scos cartea After. Sunt sigur ca o sa fie vanduta in multe exemplare.

5. Un mesaj pentru fani tai?

Mesaj pentru fani? As pune ca va iubesc, dar stiti deja asta si sa nu devenim prea siroposi. Vreau sa va multumesc ca desi sunt o nesimtita ca nu pot posta mai des, inca o mai cititi si sunteti alaturi de mine. Kisses

Interviuri cu scriitori de pe WattpadUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum