MadalinaSlamna-Dangerous Love

35 2 1
                                    

1.Cum ai aflat de Wattpad?Din cate imi aduc aminte , am vazut o postare legata de o carte pe grupul oficial 1D si am decis sa descarc si eu aplicatia . Si nu regret ca am facut-o.


2.Care este cartea ta preferată (în afara de a ta )?La momentul asta , cartea mea preferata este "Dangerous Love" scrisa de Georgiana . Una dintre prietenele mele m-a impins de la spate sa o citesc acum cateva luni si pot spune ca sunt indragostita de cartea asta .


3.Ce te-a determinat sa incepi sa scrii? Mi-a placut foarte tare After si asa am prins incredere si inspiratie pentru a ma apuca si eu de o carte . Niciodata nu m-am gandit ca o va citi atata lume si va fii asa de apreciata.


4.Ce parere ai despre cartea After? After este una dintre cele mai minunate carti pe care le-am citit . Probabil daca nu descopeream cartea nu as fii ajuns sa scriu astazi.


5.Un mesaj pentru fanii tai? Nu ii pot numi fani pentru ca nu sunt o scriitoare atat de importanta . Sunt mai mult prietenii mei , o fata mi-a spus odata "nu credeam ca o sa imi raspunzi si o sa vorbesti cu mine , nu as fii crezut ca esti asa" . Am ramas putin surprinsa pentru ca pana la urma toti suntem egali si fac tot posibilul sa raspund la mesaje de fiecare data . Si sa nu o mai lungesc , as vrea sa le spun ca ii iubesc extrem de mult si le multumesc pentru tot ce au facut pentru mine .

Interviuri cu scriitori de pe WattpadWhere stories live. Discover now