_daydream_06-Summer Love // Louis Tomlinson f.f

37 1 0
                                    


Cum ai aflat de Wattpad? Pai, sincer, am aflat de la o prietena. Ea citea " Two Players " si m-a sfatuit sa incerc aplicatia. Si cum am dat de cartile fan-fiction, nu am sterge Wattpad-ul din telefon.



Care este cartea ta preferată (în afara de a ta )?Cartea mea preferata? Hmm...nu pot alege dintre " 27 Tattoos " si " Ten Sins ". Pur si simplu, le ador. Modul in care sunt scrise si modul in care subiectele sunt abordate m-au fascinat. Le-am citit de cel putin 3 ori.



Ce te-a determinat sa incepi sa scrii? Propria ambitie, sincer. Fata care mi-a prezentat Wattpad-ul mi-a spus ca nu voi putea sa scriu vreodata o carte de succes aici. Asa ca m-am ambitionat, si asa s-a nascut " Summer Love ". Eu una sunt multumita unde am ajuns, chiar daca sunt alte carti mai bune. Sunt mandra de dezvoltarea mea si de unde a ajuns " Summer Love ".



Ce parere ai despre After?" After "? Poate fi considerata cartea mea de suflet. Ma regasesc in Tessa si in modul ei de gandire. Si m-am indragostit de acea carte, de pasaje din ea. O ador pe Anna Todd si nu regret ca m-am apucat sa citesc " After ".



Un mesaj pentru cititorii tai? Voi, dragi cititori, m-ati ajutat sa realizez tot ce tine de existenta mea pe Wattpad. Va multumesc pentru tot ceea ce faceti! Sper sa nu va dezamagesc vreodata. Multumesc pentru tot, dar mai ales pentru sustinere! Va doresc tot binele! Kisses xx.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: May 05, 2016 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Interviuri cu scriitori de pe WattpadUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum