unicornswag16-Profa' de Dans Pentru One Direction

38 3 0
                                    


-.Cum ai aflat de Wattpad? Am aflat de wattpad de pe un grup de facebook. Înainte nu eram genul care citea, uram asta chiar, dar apoi am auzit de site-ul ăsta unde scriu în mare parte adolescenții, iar asta m-a intrigat cel mai tare.


-.Care este cartea ta preferată (în afara de a ta )?Cartea mea preferată de pe wattpad este și va rămâne mereu în sufletul meu, Atingerea Diavolului.


-.Ce te-a determinat sa incepi sa scrii?Faptul că de când eram în generală tot scriam pe caiete mici povești de tot felul. Când am descoperit site-ul ăsta și am văzut că toți își încercau norocul în a scrie, mi-am spus de ce nu.


-.Ce parere ai despre cartea After? Sincer? Nu am reușit nici acum s-o citesc. Nu e despre faptul că nu-mi place modul de scriere sau autoarea, sau Doamne ferește, personajele. Doar că, nu știu, ideea este deja atât de des folosită încât mi-a pierit întreg cheful de a o citi.


-.Un mesaj pentru fani tai?Pentru fanii mei. E prea mare acest cuvânt. Prefer cititori, eu nu am făcut nimic pentru a avea fani. ^^ Îi iubesc enorm de mult! Fără ei n-aș fii unde sunt acum și mi-aș dori din toată inima să îi văd pe toți, față în față, și să-i strâng în brațe puternic. Ei sunt tot ce am mai scump aici, pe watt. Voturile, citirile, și mai ales, părerile lor m-au adus unde sunt acum și sunt mândră că îi am drept cititori. :* Vă pup, dragilor :*

Interviuri cu scriitori de pe WattpadWhere stories live. Discover now