divergentperson-PROTECTION - I.Obsession

25 2 1
                                    


1.Cum ai aflat de acest site?

Sincer,despre Wattpad am aflat de pe facebook.Este acel grup oficial de directioneri din romania si postau acele fete tot felul de carti.


2.Care este cartea ta preferată (în afara de a ta )?

PROTECTION nu este cartea mea preferata :) Nu sunt atat de mandra cu ea/ele (pentru ca mai am carti scrise)pentru ca stiu ca nu sunt stralucite si am multe greseli.Si sincer,chiar nu am o carte preferata pentru ca fiecare are ceva al ei care te atrage


3.Ce te-a determinat sa incepi sa scrii?

Mhm...mnu stiuAm avut un jurnal.Si incepusem sa mai scriu pe acolo vise si dorinte de ale mele si asa a fost creata Impossible.Si apoi am tot inceput sa scriu.Multe fete m-au intrebat daca eu sunt Emily,si din fericire nu sunt.PROTECTION a fost inspirata din mai multe chestii.Vise,carti,filme.Si asa am ajuns sa scriu.E un fel de a te deacarca dupa parerea mea.


4.Ce parere ai despre cartea After?

After?Toate trei volumele sunt geniale.Le-am citit pe Wattpad si apoi avea o fata de la mine dim clasa cumparate primele doua volume. Din pacate a treia nu a aparut tradusa in romana din cate stiu eu.Deabea astept sa apara filmul


5.Un mesaj pentru fani tai? Un mesaj pentru fanii mei....Mhm...mnu stiu.Le multumesc enorm pentru toate voturile,sfaturile si cuvintele frumoase.Fara ei sincer nu as mai fi continuat pentru ca de multe ori am vrut sa renunt.Sunt niste persoane minunate si le doresc tot binele din lume.Si daca vor sa vorbeasca cu mine despre orice eu sunt dispusa oricand.

Interviuri cu scriitori de pe WattpadWhere stories live. Discover now