Bulunabilir Hint Kumaşı Erkekler

10.9K 708 46
                                    

1. Ortalığı Muhteşem Süleyman'ın haremine çeviren erkek.

Salaktır kendisi. Böyle erkekler yüzünden bize kız kalmıyor. Tek eşli olmak çok zor bir şey olmasa gerek, ya da şurada yavşamadığım kız kalmış anlayışıyla hareket etmemek gerekiyor, bence. Bu erkek tipleri gidiyor her türlü haltı yiyor, ondan sonra burada paparayı biz yiyoruz. Adam (!) üç dört kızı birden idare ediyor, numarası ortaya çıkınca da kendini savunamıyor, sonra kızlar geliyor erkekler şöyle güvenilmez böyle yalancı böyle piç falan fıstık. Kız geliyor bütün erkeklerden nefret ediyorum hepinizin Allah belasını versin tribine giriyor bir de işi abartıp Facebook'a yazıyor. BEN NAPTIM SANA BEN BÖLÜM YAZIYORUM BURADA USLU USLU BEN NAPTIM? Zaten balıklarda suda boğulmaya başlamışlar.

2. Aşkım biz seninle sonsuza kadar birlikte olucaz hiç ayrılmıycaz, hatta evlenicez kafası yaşayan erkek. (AYRILDILAR.)

Çocuğun daha yaşı on iki, gelmiş burada evlenmekten bahsediyor. Senin bamya kalkıyor mu bamya? Kızlarda da aynı şekil bu durum, siz çamurdan pasta yaparken aşık mı oldunuz? Çocuk hâlâ bebeğin öpüşülerek olduğunu zannediyor, hatta kendisini leylekler getirdi sanıyor, Facebook'a attığı durumları okurken olmayan aşkın acısını çekiyorum. Herhalde rakı niyetine içtiği süt kafa yaptı. İlişmeyin. 

3. Eline gitar alınca artiste dönüşen erkekler.

Adam bir şarkı öğrenmiş ne zaman güzel kız görse onu çalmaya başlıyor. Maşallah Mozart'ın kayıp dölü. Çalmayı bilmeyenleri ezip kendinizi Tom Ward sanmasanız iyi insanlarsınız aslında. 

4. Beyni ile ürolojik bölgesinin yerini değiştirmiş erkekler.

Sürekli seks muhabbeti yapan erkekten daha iticisi var mı? Ya da açılan konuyu sürekli seks muhabbetine çevirmeyi başaracak kadar yetenekli olan? Adam maçın sonucunu açıklarken bile 'Biz sizi siktik, biz size tecavüz ettik, is the futbol yes the futbol' kafası yaşıyor. Amaç?

5. Bildiği otuz kelimenin yirmi tanesi küfür olan erkekler.

Bu arkadaşların ettiği küfürlerden aralarda ne söylediğini anlayabilen tercüme yeteneği güçlü insan evlatları var mı? Tamam bizde küfür ediyoruz da Eminem'in slow motion versiyonu da değiliz. Ya da konuşurken ana bacı küfürlü rap yapmıyoruz. Zaten kızların ve erkeklerin aşırı derecede küfür etmesi çok iğrenç görünüyor. 

6. Ben dünyanın en yakışıklısıyım eğilin ve bana tapının sizi ucubeler kafası yaşayan erkek.

Şaka bir yana girdiği ortamdaki tüm kızların ona aşık olduğunu sanan erkekler var. Maşallah egodan görünmüyorsunuz. Utanmasa erkeklere bile sizde bana aşıksınız biliyorum inkar etmeyin muamelesi yapacak...

7. Bir dediği bir dediğini tutmayan erkekler.

Buradan arkadaşlarıma sitem, maç yapcaz diyorsunuz sonradan vazgeçiyorsunuz siz ne yani ne?!

Kadın ilgi gösterir; erkek bu beni çok seviyor der.

Kadın ilgi gösterir; erkek ne kadar yılışık bir şey bırakmadı peşimi tribine girer.

Kadın ilgi göstermez; erkek bu kız lezbiyen kafası yaşar. (ego patlaması vol1)

Kadın ilgi gösterir; erkek bu kesin yollu der orospu damgasını vurur. 

8. Elinde tespih çarşı esnafı gibi ortada dolanan erkekler.

Kova vurmaktan ciğerim soldu düşüncesiyle yaşayan bu arkadaşların ne yapmaya çalıştığını hiçbir anlayamadım, tıpkı kot pantolonun altına kundura giyen erkeği anlamadığım gibi. Ne gerek var bu kadar karamsar olmaya? Ne oldu yani hoşlandığın kız seni reddettiyse? Gidip trafoya atarlı giderli 'sevdikte ne oldu Efes Pilsen zengin oldu' tarzı saçma sapalak sözler yazıp göz zevkimize sıçmanıza ne gerek var? İlla karalayacaksan da git önemli şairlerimizin şiirlerinden birisini yaz en azından.

9. Sevgilisinin yanında bayan cinsel organı görmüş it yavrusu gibi kendini şaşırıp seviyesizlik yapan erkekler.

Başlık fazla kibar oldu sanki, fazla imanlı... 

Arkadaşlarının yanında ağır abi triplerine girip sevgilisiyle birlikte 'ayaklarını da yıkayayım mı aşkım?' moduna u dönüşü yapan erkekler... Ya da sevgilisine 'sen benim avradımsın döverimde severimde lan' şeklinde deli saçması olayları hayatlarında yaşayan erkekler var. Sen bir kere sevgili bulmuşsun, suyunu çıkartmadan sev işte. Zenci yarrağı görmüş bakire tribine girmeye ne gerek var?

10. Klasik baba figürünü aratmayan erkek.

Arkadaşımla yolda yürüyoruz karşıdan karşıya geçerken adam elimi tutuyor 'önüne bak, araba çarpacak, o telefona bakma yola bak, dikkat et' tarzında saçma bir koruma iç güdüsüne giriyor. Ya da sevgilisi varsa eğer kıza erkek arkadaş değil de ikinci baba rolü yapıyor. 

"Dışarı çıkarken bak bu etek çok uzun olmuş."

"Anahtar al yanına anahtar."

"Telefonunu kapatmak ben sana yazıcam arada." 

Sevgili olayım diye maç gidişatı anlatır gibi ilişki yürüten var.

Erkek: Aşkım şu an teyzemlerdeyiz.

Teyzem pilav yapmış.

Teyzemin çocuğuna bana bilgisayarda oyun aç dedim hayır dedi.

Şu an eve dönüyoruz.

Eve döndük. 

Yatağıma yatıyorum.

İyi geceler aşkım :)

:) :) :)

Eleştiriye açığım, görüşleriniz önemli. 



Yeni Başlayanlar İçin Erkek AnatomisiWhere stories live. Discover now