Erkekler Hakkında

32.2K 2K 848
                                    

1. Dünyadaki hiçbir erkek çok konuşan kadından hazzetmez. Eğer size aşıksak veya seviyorsak kalbiniz kırılmasın diye dinleriz fakat ilerleyen zamanlarda konuşmalarınız şuna benziyor: Aşkım yeni aldığım botlara bak ben aslında bunu istemiyordum ama ahdjfjdkdjdndkxicjdjsjxnğkdkcjsnfkğidksjdlxjshsçjdjdbskdndhxçjdjsisjfhdhsodospdidbsdöbdjsjsdjfkdjdkdoduejqowpsnmxmxnzbsjapqjfbdjajdjaoapfueisyyoddnlsdi geçen gün Ahmet sjfjshdjdjsjdkdjshsjdjdjdjsdj maça gitmiş ajdjdjdjdndjffkidis neyse aşkım benim gitmem lazım hoşçakal.

2. Erkekler hayatlarında sadece 1 kez aşık olur. Gerisi yalandır arkadaşlar. Eğer aksini iddia eden bir hemcinsim çıkarsa cevabım; sen palavere sen bırah sen palavere yapma.

3. Toplum içinde erkeklere asla bir şey öğretmeye çalışmayın, erkekleri sadece yalnızken eğitebilirsiniz (kendimi evcil hayvan gibi hissediyorum) çünkü toplum içine çıktığımızda aniden bir Stephan Hawking oluyoruz.

4. Benim en çok sıkıntı çektiğim (korktuğum) kız eşyası kirpik kıvırma şeysidir. Ki çoğu erkek bu şeyden korkar. Eğer yastık altına koyarsanız tabanca zannedediyoruz. (Ben zannetmiştim :B )

5. Erkeklerin en çok tırstığı şey "Biraz konuşabilir miyiz?" cümlesidir. Şahsen biri bana bunu söylediğinde benim götüm pireleniyor.

6. Erkek ırkının algılaması o kadar zayıftır ki, televizyonda maç izlerken atılan gol bir kaç defa tekrarlanarak gösterilmezse o golün nasıl atıldığını anlamazlar.

Eleştiriye açığım, görüşleriniz önemli.

Yeni Başlayanlar İçin Erkek AnatomisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin