Capitulol 8

124 16 0
                                    

Perspectiva lui Aiden

Trezindu-mă la patru dimineța nu este cum îmi doream să îmi încep ziua.Simțind corpul lui Julian încurcat cu al meu mă face și mai ezitant să părăsesc patul,se simte atât de bine să îl am atât de aproape și nu vreau să plec.

Elderii ne-au spus ieri că toată problema cu separarea a fost doar temporară,aparent ei au văzut asta în rare ocazii și de obicei durează doar câteva ore.Ceea ce înseamnă că sunt liber să îi dau drumul lui Julian și să explorez fără să îmi cedeze plămânii.
M-am desprins încet de corpul lui Julian,asigurându-mă să nu îl trezesc.Imediat ce am dispărut din strânsoarea sa,el a început să se încrunte și să scâncească încet și să se miște puțin.

"Rahat,"am murmurat,aplecându-mă pentru a apuca fața adormită în mâinile mele în timp ce îi dau părul la o parte."Shhh,voi ieși doar puțin,voi fi bine,"am șoptit liniștitor ,în cele din urmă s-a calmat și s-a relaxat din nou.Nederanjându-mă să mă îmbrac,i-am dat drumul lui Julian și m-am îndreptat spre intrarea pădurii unde îi voi întâlni pe ceilalți.

"Bună dimineața!",am spus în timp ce m-am apropiat de grupul mare care este cu siguranță format din mai mult de cincizeci,ei sunt bărbați și femei care arată la fel de obosiți ca și mine."Vă mulțumesc că ați venit,să terminăm asta repede.Vă voi separa în trei grupuri deci putem acoperi întregul spațiu.Astăzi doar cercetați,vreau să știu unde zona este cea mai deasă și orice urmă de altă haită de lupi sau renegați.Echipa A voi veți merge în partea stângă,B voi sunteți cu mine pentru că e cea mai mare zonă iar C la dreapta.Înțelege toată lumea?"

"Da Alfa!"

"Jerry,tu conduci echipa A,iar Antony,Julian te-a lăudat,tu conduci echipa C.Ne regrupăm la cinci.Nu am o legătură cu membrii din Haita Luna Neagră dar sunt membri de-ai mei în fiecare grup deci vorbiți cu ei.Ascultați-vă liderii de echipă,rămâneți în siguranță,fiți atenți la împrejurimi și lucrați împreună,"am spus înainte să mă schimb în lupul meu și să alerg în direcția terenului pe care îl voi acoperi.Am auzit lupii alergând în spatele mei în timp ce încearcă să mă ajungă din urmă.

Chiar am avut nevoie de asta - lupul meu Maximus s-a întins în timp ce alergăm împreună.

Și eu,scuze că te-am ținut încuiat.Lucrurile au fost...diferite.

Te referi cu Julian fiind perechea noastră?După optsprezece ani de implorat să-i tai gâtul,acum tot ce vreau e să i-l sărut.Yeah,lucrurile au fost diferite.Noi am râs în aprobare în timp ce am continuat să alerg.

--

"E toată lumea înapoi?"am chemat,ochii mei trecând peste lupii epuizați,unii nici nu s-au transformat înapoi.

"Da Alfa,"Jerry a spus în timp ce număr oamenii pentru a fi sigur,cu toții sunt aici și e cinci,însemnând că pot dormi pentru o oră sau două înainte de școală.

"Mergeți acasă și odihniți-vă,Julian va lua rapoarte de la liderii echipelor mai târziu.Vă mulțumesc pentru ajutor și pentru că ați lucrat în echipă atât de eficient,"am spus cu un zâmbet pe care ei l-au întors.Spunând la revedere,m-am îndreptat înapoi spre casă,corpul meu gata să cedeze.

Când am intrat în apartament,mirosul lui Julian mi-a invadat nasul,dându-mi puțină energie în timp ce m-am târât spre dormitor.M-am urcat în pat încet,lăsând un oftat de extenuare.Destul de sigur,Julian nu a irosit o secundă în a se reatașa de mine.Am zâmbit pentru mine,trăgându-l mai aproape,adormind instant.

--

"Aiden.Aiden trezește-te,"vocea lui Julian a trecut prin somnul meu ,încet mi-am deschis ochii,găsindu-l stând peste mine."Știu că ești obosit,dar trebuie să te trezești."

"Nu,"am spus întorcându-mă,încet începând să adorm din nou.

"Aiden,"a spus Julian,trăgând așternuturile de pe mine."Deja am făcut totul,tu trebuie doar să te îmbăiezi."

"Julian,sunt obosit,"am spus,uitându-mă peste umăr pentru a-l găsi zâmbind .

"Știu,"el a răspuns frecându-mi umărul,cu un oftat m-am ridicat din pat și m-am îndreptat spre baie.După duș am găsit câteva haine întinse deja împreună cu ochelarii mei,punându-le pe mine repede mi-am apucat geanta deja pregătită și m-am îndreptat spre bucătărie.

"Woah!"am spus când am văzut o farmurie plină cu clătite,cârnăciori,cartofi pane și ouă."Este totul pentru mine?"

"Yeah,"Julian a spus în timp ce merge prin bucătărie,curățând vasele.

"Mulțumesc,"am spus mâncând repede în timp ce m-am uitat la el dansând în jur."Ai mâncat?"el a încuviințat repede înainte să se întoarcă la sarcina sa.

"Încă avem zece minute până să plecăm deci nu te grăbi,"el a spus cu un mic zâmbet în timp ce a terminat ultima tigaie înainte să se întoarcă spre mine.Uitându-mă la el cred că inima mea a început să bată puțin mai repede.Julian este într-un fel perfect.Mă refer,dacă dai la oparte calitățile sale enervante și atitudinea plină de sine,el este cam,poate..perfect.

"Poți veni aici pentru o secundă?",am întrebat,terminându-mi mâncarea ,în timp ce mă privește cu suspiciune,ridicând o sprânceană.

"De ce?"el a întrebat nesigur.

"Doar vin-o,"am spus calm.După ce m-a studiat intens un timp,el s-a apropiat precaut.Când e la o distanță mică l-am tras la pieptul meu,lăsându-i corpul să alunece între picioarele mele în timp ce mi-am înfășurat brațeleîn jurul taliei sale.El surprinzător m-a îmbrățișat înapoi,afundându-și capul în gâtul meu,inhalând adânc.

"De ce ne îmbrățișăm?",el a întrebat retrăgându-se puțin,el mi-a ridicat ochelarii pentru a-mi vedea direct ochii.

"Nu știu,îmi place să te îmbrățișez totuși,"am spus sincer în timp ce el își trece mâinile prin părul meu.

"Și mie,"el a spus cu o roșeață vagă.Această roșeață va fi cauza morții mele ,de fiecare dată când văd acea tentă roșie care rareori îi inundă obrajii,mintea mea devine îmbătată de dorință.

"Noi ar trebui să mergem,"am spus,știind că dacă nu mă voi îndepărta probabil îl voi ataca.El a încuviințat încet înainte să se îndepărteze și să îmi înmâneze ghiozdanul."Unde este al tău?"

"Beckett îl aduce pentru mine,"el a spus în timp ce a părăsit apartamentul și ne-am îndreptat spre mașină.Suntem salutați cu zâmbete și remarci amabile în timp ce mergem prin casă,surprinzător toți sunt de acord cu toată chestia cu doi tipi conducând.Nici o singură plângere și nici un singur homofob,dar nu sunt atât de naiv.Cineva în mulțime trebuie să fie împotrivă dar e destul de inteligent să rămână tăcut,sper doar că vor rămâne în acest fel.

"Am să îți cer un favor,ei bine nu chiar un favor,e mai mult pe linia de cerere,"Julian a spus în timp ce am parcat mașina în parcarea școlii.

"Ce este?"

"Te deranjează să stăm separați pe timpul școlii?E doar că vreau să mă concentrez pe munca mea,"el a spus,uitându-se la mine cu ochi plini de speranță.

"Ce are asta de a face cu mine?",am întrebat confuz de motivul său.El s-a uitat în altă parte de câteva ori înainte să se uite înapoi la mine în timp ce se joacă cu degetele sale."Scuipă tot."

"Dacă stăm împreună voi deveni distras,"el a spus atât de repede încât aproape că am ratat-o.Încearcă să spună că îi voi lua atenția de la munca sa?

"Jewels,spui că nu îți poți lua ochii de pe mine?",am întrebat amuzat,un rânjet apărând pe fața mea.Obrajii săi s-au aprins în flăcări în timp ce s-a întors,încercând cu disperare să iasă dar am blocat ușa de pe partea lui repede."Doar glumeam,e-n regulă.Voi sta deoparte."

"Nu,vreau să...",el s-a oprit în timp ce a devenit pierdut în gânduri."Ne putem întâlni la prânz?"

"Sigur,"am spus,aducând un zâmbet instant pe fața sa.

"Okay,ne vedem mai târziu,"el a spus în tim ce am deblocat ușa,permițându-i să iasă din mașină și să intre în școală.

Asta va fi o zi cu adevărat lungă.

Alpha Mates - Romanian TranslationUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum