Capitulol 6

124 19 0
                                    

Perspectiva lui Aiden

Ochii mei s-au deschis încet în timp ce treptat mă trezesc din somnul meu uimitor.Am dormit întrega noapte,fără un singur coșmar.A fost ca și cum am fost într-o stare eternă de odihnă care s-a simțit mai mult decât incredibil.Ochii mei au căutat în jurul camerei luminoase, păsările ciripind afară îmi spun că nu este atât de târziu.Îmi pot permite să mai dorm,în special după toate lucrurile care s-au întâmplat ieri cu Julian.

Stai un minut,unde dracu e Julian!

Sunt pe cale să sar din pat când am simțit ceva trecând ușor peste pielea mea.Ochii mei au privit în jos pentru a găsi capul lui Julian în lateralul gâtului meu,corpul său înfășurat în jurul meu ca ramurile parazite.Ochii mei s-au lărgit în șoc în timp ce m-am holbat la poziția în care suntem,brațul meu înfășurat în jurul taliei sale în timp ce mâinile sale se odihnesc pe pieptul meu gol iar picioarele sale încâlcite cu ale mele în timp ce doarme lângă mine confortabil.

Ce naiba se întâmplă?

Uitându-mă la el,încruntarea sa obișnuită nu e aici când doarme liniștit,el aproape arată angelic cu această expresie nouă,relaxată.

Am încercat să fac câteva mișcări pentru a mă retrage dar el doar ne-a apropiat mai mult și mai mult până nu mai este nici un spațiu între noi.Oftând în înfrângere am decis să îl aștept să se trezească,nu vreau să îl trezesc,nu sunt un monstru.

Am încercat să mă relaxez dar am eșuat,respirația sa caldă îmi gâdilă lateralul gâtului,trimițând fiecare celulă din mine nebună.Mâinile sale s-au mișcat încet peste pieptul meu făcându-mă să tremur încet,reacția mea l-a făcut să se ghemuiască mai mult în mine în timp ce nasul său s-a afundat în gâtul meu.

Respirația mea a devenit neregulată în timp ce regretabil mă bucur de atacul său inconștient asupra corpului meu.Nu ar trebui să mă bucur de asta,nu vreau,el este un puști enervant pe care mi l-am imaginat omorându-l de mai multe ori decât pot număra.Totuși aici sunt,permițându-i să se ghemuiască în partea mea,cad prea ușor acestei tâmpenii cu perechea,nici nu cred că încerc să nu-mi placă.

"Dă-te jos de pe mine,"am spus,împingându-l de lângă mine,am pus puțin prea multă putere în asta,trimițându-l direct din pat pe podea.O fulgerare de durere și vinovăție a trecut prin corpul meu când l-am văzut aterizând pe spatele său cu un mic plânset de durere.Ridicându-mă din pat am încercat să-l ating dar el mi-a lovit mâna ,uitându-se la mine prin firele sale lungi și aurii,cu o privire plină cu dezgust.

"Nu mă atinge,"vocea sa e mult prea calmă,aș minți dacă aș spune că nu mă sperie puțin.Lupul meu a mârâit la mine din cauză că ne-am făcut perechea nervoasă pe noi și e mult mai supărat pentru că l-am rănit,am mers să îl ajut să se ridice dar mi-a ignorat mâna în timp ce și-a frecat spatele cu siguranță în durere.

"Scuze,"am spus în timp ce a mers pe lângă mine și îndreptându-se spre baie.

"Mi-e indiferent,"el a vrut să trântească ușa dar s-a oprit, a lăsat-o puțin deschisă în schimb.Am auzit apa de la duș curgând nu după mult timp,m-am așezat pe marginea patului simțindu-mă dincolo de oribil pentru că l-am rănit pe Julian.El nici măcar nu a făcut nimic,el doar dormea și eu am reacționat ca un prost.Probabil am fost pierdut în gânduri pentru că înainte să știu,el a ieșit din baie cu un prosop înfășurat în jurul taliei.

Bătăile inimii mele s-au oprit în timp ce m-am holbat la corpul său muscular tonifiat care are multipli stropi de apă scurgându-se în jos pe mușchii săi abdominali.Încet ochii mei s-au ridicat spre fața sa unde își șterge părul cu un prosop mai mic.

Alpha Mates - Romanian TranslationМесто, где живут истории. Откройте их для себя