Capitolul 2

293 18 1
                                    

Perspectiva lui Aiden

Acest inteligent de rahat începe să mă calce pe nervi.

Am urât mulți oameni care au reușit să treacă prin calea mea și să trăiască,lista nu se termină,dar acest tip. Acest tip el a luat primul loc.El trebuie doar să-și deschidă gura și știi că o prostie va ieși.

Mă refer,înțeleg,ești inteligent,citești dicționarul înainte de culcare ,nu poți omorî nici un iepure,dar Dumnezeule asta nu înseamnă că trebuie să te comporți ca un nenorocit de nivel A în fiecare zi.

"Ce naiba!",o voce a spus când m-am lovit în cineva,trimițându-l direct pe jos.

"Scuze Emitt,"am spus oferindu-mi mâna pe care bucuros a acceptat-o ,ridicându-se în picioare.

"Lasă-mă să ghicesc,Julian."Am mârâit la mențiunea acelui bastard."Okay,ce ar fi dacă am uita de el și ne-am îndrepta spre clasă,"el a spus ,împingându-mă spre laboratorul de biologie.

"Urăsc biologia,"am mormăit în timp ce am intrat în clasa goală,mai sunt câteva minute din pauza de prânz deci evident că nimeni nu e aici.

"Dacă urăști biologia atât de mult,de ce e singurul subiect la care ai cel mai mare calificativ?"el a întrebat,strângându-și brațele în timp ce m-am așezat pe locul meu obișnuit din spatele clasei."Științele sunt ca și târfa ta,totuși tu le urăști pe toate."

"Este cum este,"am spus cu o ridicare din umeri care l-a făcut să ofteze în timp ce s-a așezat pe locul de lângă mine ."Încoronarea e în căteva zile frate,va fi uimitor!"am spus scuturându-i umerii viguros.

"Calmează-te Incredibilule Hunk,"el a spus,făcându-mă să mă încrunt."Nu mă înțelege greșit,și eu sunt fericit,dar sunt mai mult îngrijorat de vărsarea de sânge care va avea loc.Tu și Julian împreună într-o zi ca aceasta,are cuvântul catastrofic scris peste tot."El a spus cu un râs agitat în timp ce își scarpină spatele capului."Prima mea zi ca beta și va fi înecată în sângele tău."

"Încetează să fii atât de dramatic,nu va fi atât de rău",am spus făcându-l să se încrunte în timp ce se uită la mine prin mâinile sale.
"De ce ești atât de calm în legătură cu asta?",el a întrebat cu ochi îngustați,"Ce naiba plănuiești?"

"Nimic!",am spus sincer,"Încerc abordarea optimistică,ma a spus că dacă voi încerca o abordare mai ușoară în viață aș fi probabil mult mai relaxat."

"Unul ar putea spera,"a murmurat Emitt în timp ce a sunat clopotul,nu mult timp după alți studenți au început să intre în clasă,inclusiv un rozător cu păr lung.

Este singura oră pe care o avem împreună și îi mulțumesc Zeiței Lunii în fiecare zi că se descurcă groaznic la tot ce este legat de știință.Folosesc orice oportunitate de a-i freca asta în față,cât de bun sunt la lucrul la care el nu se pricepe,e cel mai bun sentiment să îi simt încruntătura în lateralul feței mele după ce răspund la fiecare întrebare corect și chiar și la cele adresate profesorului.Știu faptul că acel creier al său nu poate accepta asta,deci desigur că fac asta tot timpul.

"Toată lumea,proiect în grup!",profesoara a anunțat,făcând clasa să erupă în mormăieli,a mea fiind cea mai zgomotoasă."Încetați să vă mai plângeți,îmi provoacă o durere de cap,voi fi corectă,veți lucra în perechi.Veniți în față și luați-vă numărul,cine are același număr ca voi e partenerul vostru."

Am așteptat până toți și-au luat propriul număr înainte să îl iau pe al meu,numărul opt.Am căutat în jurul clasei,întrebând de un număr opt,care încet pare să nu existe.Idiotul pompos o întreabă pe Dna Maxine să schimbe numărul dar nu-mi pasă suficent de mult încât să continui să ascult deci am continuat să mă uit în jur.Când am realizat că toți și-au găsit partenerul,m-am îndreptat înapoi spre biroul profesoarei,puțin frustrat din cauza timpului pe care l-am irosit.

Alpha Mates - Romanian TranslationUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum