Capitulol 5

125 18 0
                                    

Perspectiva lui Julian

Asta e atât de jenant,nu,cuvântul mai potrivit ar fi înjositor.

Stau în poala lui Aiden ,ținându-mă de el ca un copil care a avut un coșmar,de probabil o oră.Pentru a face lucrurile mai rele,chiar îmi place asta.

Îmi place senzația de a fi înbrațele sale ,inhalând mirosul său îmbătător pe care nu ar trebui să îl iubesc atât de mult.Acest miros stupid care pare să-mi arunce pe fereastră tot raționamentul ,cred că este cidru de mere și lemn de pin sau ceva de genul.

"Poate ar trebui.."am început.

"Yeah,"el a terminat.Am luat o ultimă inhalare din mirosul său înainte să-i dau cu ezitare drumul și să mă ridic."Uh,trebuie să îți iei câteva lucruri din camera ta,nu-i așa?"

"Yeah,"am spus înainte să merg în direcția camerei mele.Nici unul din noi nu a spus ceva,nu e ca și cum am avea ceva de spus.Cum am putea,noi doar am stat acolo îmbrățișându-ne și mirosindu-ne unul pe altul..nici măcar nu știu!

Când am ajuns în camera mea ,am împachetat o geantă cu câteva haine și produsele necesare.

"Cred că ești bine,"Aiden a spus din patul meu unde este întins în timp ce se joacă cu o minge.Mi-am verificat geanta de trei ori și eram pe cale să o verific încă o dată înainte ca el să mă oprească.

"Totuși nu te-am întrebat,"am răspuns,luând câteva din cărțile pe care le citesc înainte să mă ridic cu lucrurile mele.

"În sfârșit,"el a murmurat,ridicându-se din patul meu acum derajat și ieșind din cameră.Vreau să îl aranjez dar atracția stupidă mă împiedică de la a face asta,înjurând mental am alergat în spatele său lăsându-mi camera într-o stare atât de dezgustătoare.Am trecut prin casa haitei cât de repede și în liniște posibil,toți celebrează ,nu că ar fi ceva de celebrat.

Odată afară m-am îndreptat spre mașina mea dar Aiden mi-a apucat încheietura imediat,trăgându-mă de lângă ea.Contactul cu pielea lui a trimis acea senzație uimitoare de plăcere prin corpul meu.

"Vom folosi mașina mea,"el a murmurat,ținându-și strânsoarea pe mine.Am vrut să-i spun să-mi de-a drumul dar nu pot,se simte prea bine,pe lângă asta nu cred că el poate.Devine clar că o dată ce ne-am atins,devine aproape imposibil să ne dăm drumul unul altuia.

În mașină lupul meu a devenit incontrolabil.Mirosul său m-a acaparat din toate direcțiile,trimițându-mi pielea în flăcări.Mă simt ca și cum el mi-ar înconjura întreg corpul,aproape ca și cum m-ar atinge.Mă simt inconfortabil,foarte,foarte inconfortabil.

"Ce este în neregulă cu tine?"Aiden a întrebat în timp ce a condus printr-un drum privat pe care părinții noștri l-au construit pentru a comunica între haitele noastre.

"N-nimic,"m-am bâlbâit înainte să -mi curăț gâtul."Doar mă gândesc la ce voi face pentru cină."

"Rahat,"el a spus înaintă să facă o întoarcere bruscă ,punându-ne pe un drum principal departe de haite.

"Ce naiba!"am strigat,mâinile mele strângând de mânerul mașinii în timp ce înaintează pe șosea."Unde te duci?"

"Walmart",el a răspuns nonșalant,m-am holbat la el în confuzie în timp ce mintea mea încearcă să înțeleagă ce se întâmplă.

"Mergi la Target,"am spus încă nesigur de ce se întâmplă.

"Unde totul e dublat?Nu."el a spus cu un mic chicot.

"Dar eu-"

"Eu conduc deci mergem la Walmart."Un șir de înjurături mintale s-au desfășurat în mintea mea,încă nu sunt sigur de ce mergem la un supermarket.Am stat în aceeași ștare de confuzie până am stat în fața întrării cu un cărucior mare.

Alpha Mates - Romanian TranslationWhere stories live. Discover now