5. rész

549 38 2
                                    

Miután a 5 seconds of summer befejezte a koncertet nagy levegőt vettem, mert szerintem az elmúlt 20 percben azt is elfelejtettem, hogy mi a nevem. Nem hinném, hogy ez szerelem, az agyam nem ezt súgja, de a szívem... Ez nem lehet a valóság, hiszen nem is ismerem. Még a teljes nevét sem tudom. Áh, kész őrület... Nem kéne ennyit áradoznom egy fiúról akit nem is ismerek, de egyszerűen még senki sem hatott rám így ilyen rövid idő alatt mint Luke... Nade vissza a koncerhez..

A fiúk a What Makes You Beautiful-lal indítottak, amit mint mindig hibátlanul adtak elő. Sorba követték egymást a jobbnál jobb számok. Előadták a szokásos kis táncukat a Live While We're Young közben. Egyfolytában csak estek, keltek. Volt olyan fan aki kaját dobott a színpadra. Persze Niall egyből felkapta és neki állt enni a chips szerű dologból , majd a többieket is megkínálta. Harry újabb viccekkel állt elő, amiktől mindenki csak a fejét fogta. Angol humor. Egyszerűen borzasztó. Majd következett a Rock Me. Szerintem ez volt a valaha volt kedvenc számom. Ahogy Harry belekezdett a számba azonnal libabőrös lettem. Micsoda hangja van ennek a fiúnak. Úristen. Majd elérkeztünk a szám háromnegyedéhez. Tudtam, hogy itt számítanunk kell Zayn magas hangjára,de álmaimban sem gondoltam volna, hogy ennyire csodálatos lesz. Még jobban kirázott a hideg. Pár számmal a vége előtt Niall a kezébe kapta akusztikus gitárjat és elkezdte játszani a Little Things-t. Amint ezt megtette, rögtön körbenéztem és láttam, hogy mindenki keresi elő a fan projekthez készült lapokat,majd egyszerre mindenki a magasba emeli. Közben próbáltam figyelni a fiúk reakcióját és szerintem meghaódtak tőle.

- Köszönjük London, csodálatosak voltatok!- köszönt el a show végén Liam.

Szerintem valamennyien sírtunk amikor a lámpákat újra felkapcsolták és a színpad üres volt. Körbe néztem; mindenütt üres műanyag flakonok, használt zsepik egyéb szemét hevert a földön. Lányok ezrei egymásba karolva, sírnak mert vége. Én is szorosan öleltem Natalie-t perceken keresztül.

- May basszus! - kiáltotta hirtelen.
- Mi az? Valami baj van?- kérdeztem ijedten.
- Nem, dehogy, semmi komoly. Csak mire a back stage-hez érünk előttünk fog állni mindenki..
- Na és? Miket is szoktál olvasni a különféle történetekben? - érdeklődtem mosolyogva, hisz jól tudtam a választ.
- Na várjunk csak.. Aki utoljára megy be a fiúkhoz, akkor ő az egyik fiúnak megtetszik és utána egymásba szeretnek és... - hadarta lelkesen.
-Bármi megtörténhet Nat, bármi-kuncogtam, majd szép lassan elindulunk..

Vagy másfél órán át várakoztunk, amikor végre az előttünk lévő 3 lány kisírt arccal kijött a szobából. Nat-tel egymásra néztünk, megszorítottuk egymás kezét, majd higgadtan-már amennyire csak lehetett- beléptünk a helyiségbe.
- Sziasztok lányok- köszöntöttek bennünket egyszerre ,mind az 5-en.
Ezek után mindegyikükhöz egyesével odamentünk és megöleltük őket, majd csináltunk velük egy csomó képet. Mind nagyon nagyon aranyosak voltak.

Épp egy írtó aranyos képet akartunk csinálni, amikor valaki berontott a szobába és kiabált valamit, de nem teljesen értettem, hogy mit és akkor megláttam, hogy ki volt az a valaki, aki tönkre tette a majdnem képünket.
-Hemmings, nem látod, hogy még nincs vége a Meet and Greet-nek?- háborodott fel Harry, majd megrázta a fejét. Szóval Luke Hemmings hmm..
- Oh elnézést, én csak.. Futottam Ash elől, mert popcornnal dobált és én tényleg nem tudtam, hogy ti mé.. - hadarta a szőke fiú amikor Harry közbe szólt.
- Ez nem egy játszótér, ezt nem itt kell csinálni.. -mondta Harry még mindig a fejét rázva. Na itt gondoltam, hogy muszáj megszólalnom.
- Tudtommal ti még rosszabbak vagytok, mint néhány popcornnal dobálózó kamasz-mosolyogtam magamra majd Natalie-ra néztem, aki elkezdett halkan kuncogni.
-Heeeey az teljesen más- mondta Louis
- A lánynak igaza van-mondta Luke. Hogy mennyire édes az akcentusa. Meglehetősen furi, de nagyon aranyos.
- Várjunk csak? Nem veled találkoztam pár napja egy üzletben? - esett le Luke-nak. Szóval emlékezett rám.
- D-de én voltam- dadogtam és szerintem a fejem vörösebb volt, mint egy rák. Éreztem, hogy ezek után Natalie-nak mindent, mozdulatról mozdulatra el kell mesélnem. Szép éjszakánk lesz mondhatom.
- Áh, tudtam. Jó az arcmemóriám- kacsintott majd kirohant a teremből, mert látta Liam és Zayn ideges arcát, amitől, ha az ő helyében lettem volna én is megijedtem volna.

Amint haza érünk Nat leült velem szembe az ágyon: - Na ki is ez a Luke Hemmings? - kérdezte, vigyorral az arcán...

Sziasztok! Többeteknek ígértem, hogy a 4.rész után másnap jön a kövi. Végülis ez így is lett. Hajnali fél 1 van😁. Igyekszem, igyekszem, de még bele kell jönnöm az írásba.. Örömmel látom, hogy egyre többen olvassátok a sztorit. Ez már most nagyon-nagyon sokat jelent nekem❤️

Serendipity(Luke Hemmings) [BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now