TV în 2019?

3 0 0
                                    

Televizorul era la modă acum zece ani. Uneori intrai în casă doar ca să nu pierzi serialul sau emisiunea preferată. Timpul lui a cam trecut, iar marea întrebare este: „Se mai uită cineva la televizor?" Sincer, eu țin telecomanda într-un sertar, ca să nu mă încurce prin cameră. O scot de acolo doar la meciuri sau când vreau să vizionez în exclusivitate ceva ce îmi place. În rest, nimic interesant. Iată singurele emisiuni/seriale pe care le urmăresc:

Las Fierbinți – Serialul reflectă foarte bine realitatea contemporană a vieții de la sat. Uneori mă uit ca să iau o gură de aer rural, dar de cele mai multe ori pentru a mă amuza. Umorul se desprinde din întâmplările, vocabularul și faptele personajelor. Din punctul meu de vedere este un serial genial, de la scenariu până la interpretare.

Starea Nației – Când toate canalele de știri sunt de partea unui partid politic, unde îmi rămâne să mă uit? La Starea Nației. De ce? Pentru că mă interesează ce se întâmplă pe scena politică, deoarece alegerile parlamentarilor mă afectează direct sau indirect și pe mine, iar emisiunea lui Dragoș Pătraru este de o transparență ce rar găsești la televizor.

România, te iubesc – Reportajele prezentate aici sunt de nota zece, clare, obiective și bine puse la punct.

Apropo TV – Emisiunea are invitați ca lumea, ce comentează clipuri cu adevărat interesante. Mi-ar plăcea ca știrile să arate precum videoclipurile prezentate aici. Așa am ști și noi ce se mai întâmplă cu adevărat prin lume, nu doar certuri, accidente și crime.

În final îmi pun o a doua mare întrebare: „Mai merită să plătești abonamentul la televiziune?" Hmm, eu aș zice că nu. Ai putea să îți reziliezi contractul, iar cu aproximativ aceeași bani să te abonezi la un streaming video, la unul de muzică și să asculți/vezi ceea ce îți dorești, oricând îți dorești.

Gânduri peste rânduri (articole)Where stories live. Discover now