Заключний. Власне про те, куди подівся перстень. Епілог.

4 0 0
                                    

Марні виконала наказ Дзіро віднести його до башти Барад-дур і, як тільки він відпустив її руку, зникла. «Тобто це як?» – не зрозумів Дзіро. Вона мала би разом з ним піти зупиняти Чо і доктора Стренжа, а не зникати в невідомому напрямку. Вона казала, що Кенші тут. Можна спробувати його покликати – може він десь недалеко. Заодно переконає його не вбивати Шанга Тсунга.

– Ке-е-енші!

Луна рознесла його голос, але ніхто не відповів. Коли луна стихла, з нижніх поверхів почулися звуки бійки. Хтось влаштував махач. Дзіро чомусь вирішив, що без його друга-мечника там не обійшлося.

– Кенші! – покликав він коротше і голосніше.

Саме цей поклик почув Кенші. Він якраз вилучив хвильку, щоб витерти піт із лоба й підбадьорював себе для чергового раунду поєдинку з Беллою, розуміючи, що він занадто стомлений для цього. Логан теж почув цей крик і зреагував швидше, ніж Кенші:

– Іди, Кенші. Я сам з цими дамами розберусь.

Дами, тобто Еліс і Белла, зупинились і глянули на Логана.

– Іди! Упирко, киць-киць!

Кенші вирішив, що це його шанс відпочити і дременув з місця бійки. Логан залишився битися з вампірками. Закінчилось все тим, що вони його удвох зовсім пошматували. Довели до того, що рани на ньому загоювались дуже повільно, а сам він лежав під стінкою без тями. Їм на це знадобилося близько півгодини. Потім вампірки продовжили пошуки Ренесмі.

Кенші, піднімаючись сходами, знову відчув сильний лоскіт. Вони з демонами добряче посварилися, але це нічого не дало. Демони зайняли його тіло.

Двома поверхами вище нервово стояв Дзіро у надії, що той, хто іде сходами, – Кенші. Це він і був. Точніше, його тіло.

– Здоров, Дзіро. Що ти тут забув?

– Емм... Я тут Чо з доктором Стренжем зупиняю. Ну, і тебе шукаю заодно.

– А що ми тобі винні, що ти нас шукаєш? – спитав Кенші.

– Не зрозумів.

– Питаємо, чи ми тобі чимсь завинили, що ти нас шукаєш. Якщо ти шукаєш нас просто щоб поговорити, то йди собі додому і не заважай нам.

– Кому це «вам»? З ким я розмовляю? – Дзіро вихопив з внутрішньої кишені піджака тонкий канцелярський ножик і оголив його наполовину.

Куди подівся перстеньOn viuen les histories. Descobreix ara