Між розділами-5

4 0 0
                                    

Перед форкською школою. Після того, як Марні забрала Шанга Тсунга. Чо щойно повернулася із Сіетла (все вийшло залагодити швидше, ніж вона думала) і випадково побачила поєдинок Стренжа і Шанга Тсунга, тому після його завершення підійшла до Стренжа допомогти йому. Оскільки сам Стренж не міг нічого зробити, вона роз'явилася разом з ним у свій номер у готелі і збиралася зцілити його чарами, але їй завадив Дзіро.

Дзіро: Це ще хто?

Чо (дістаючи нову чарівну паличку і вставляючи між своїми словами заклинання для зцілення): Це доктор Стренж. Він, скажем так, на нашій стороні. Він намагався зупинити Шанга, але не зміг. Тепер Кенші кудись зник, не знаю куди, а Шанг займається своєю якоюсь справою з якимись Шеймусом, Логаном і Марні.

Дзіро: Марні?!

Чо: Так він її назвав.

Дзіро (сам до себе): Але ж вона теж хотіла зупинити Шанга... Марні, Марні, що ти таке?

Чо: Ти знаєш Марні?

Дзіро: Ще й як. Вона проти нас. Нам не треба зупиняти Шанга Тсунга. Він робить те, що треба, і нам не можна йому заважати.

Чо: Що за дурня? Ти це звідки взяв?

Дзіро: Мій батько...Куан Чі... ммм... він друг Шанга Тсунга і наказав мені, щоб ми нічого не робили й у це все не лізли. А куди і хто забрав Кенші?

Чо: Шанг Тсунг. А хто такий твій батько, що він знає Шанга? Хіба звичайні японці мають такі знайомства?

Дзіро: Він не звичайний японець, а демон з Нижнього Світу. Так, Чо, я напівдемон, бо моя мати людина. Якщо хочеш, я викличу свого батька і він повторить те, що сказав мені. А те, що Шанг забрав Кенші, це погано, бо цей Такахаші цілком може зарізати нашого мага, як тільки побачить його. Тому його треба витягати. От.

Чо: ЩО ЗНАЧИТЬ: ТИ НАПІВДЕМОН?! (Зривається на ноги і починає трусити за плече вже майже здорового Стренжа): Пане Стренже, пане Стренже, вставайте, ідемо звідси!

Чо налякалась того, що Дзіро не людина. Залишатися в одній кімнаті з напівдемоном Чо побоялась. Вона бачила, що демони зробили з Кенші, і зовсім не хотіла, щоб Дзіро втнув щось подібне. Її не заспокоював навіть той факт, що вона три роки як знайома з Дзіро і що він завжди поводився як людина.

Стренж (пошепки): У башті Барад-дур... Шанг там... Треба забрати око Агамотто...

Дзіро: Чо, чекай, не роз'являйся, я все поясню. Не бійся мене. Я завжди таким був і все ж було добре. Нічого не роби. Не смійте лізти в башту, я вас прошу. Мій батько...

Куди подівся перстеньWhere stories live. Discover now