"Valik"

98 15 3
                                    

Täna kukkus võistluse kuupäev, millest mul on väga kahju, sest minu meelest ei sobi praeguses seisus olev lugu hindamisele, kuna tegelased ei ole eriti jõudnud areneda, Ely otsustele ei ole seni järgnenud eriliselt drastilisi tagajärgi ja peatükid on jäänud üpriski üksluiseks. Sain 10 000 sõna eneseväärikuse arvelt täis, aga võin viimased peatükid pärast hindamist ümber kirjutada enne, kui ülejäänud raamatuga jätkan. Loodan selle kiiresti valmis saada, sest see jutt on suht suicide fuel.

Ekstra tänud:

1) Helenale, ilma kelleta seda raamatut ei eksisteeriks, nii et ma jälestan, mida sa oled sundinud mind tegema. Sinu jaoks on eriline koht mu personaalses põrgus. Hoolimata puhtast vihkamisest oli mul väga tore sinuga selle loo üle arutleda ja ajada muud kunstiinimesele kohast juttu. Ma ei unusta ka sinist kolmnurka raamatukaanel.

2) Wattitupsud, kes panid mu pühendumuse tõsiselt proovile ja andsid mulle prompti, mis mind pärast nii pikka aega ikka närvi ajab, kuna leian selles iga kord mõne uue keeruka nüansi, mille pean kuidagi siia maailma sobitama

3) Triinu, kes mulle lohutusauhinnaks tantsib. Täpsemaid nõudmisi küsida privas.

Kõik.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 15, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ely linnudWhere stories live. Discover now