⸙Capitolul 9⸙

9.3K 257 118
                                    

          Jimin POV

    Am stat cu Jin discutand despre cautarea lui Jungkook. Ne-am interesat despre zborul acestuia. Se pare ca zborul lui a fost in jurul orei 5, fix inainte ca eu sa vin acasa, cu cateva minute. Cum a putut sa imi scape asa de usor? Se pare ca totusi , o sa se intoarca din China peste 3 saptamanii pentru a-și ridica niste bani de la banca. Un tip trebuie sa ii dea niste bani pe care i-a strans de pe traficul de droguri pe care l-a conceput inainte sa puna piciorul in casa Park. Simt cum toti nervii din ultimele doua saptamani pun stapanire pe corpul meu, dar m-am linistit ca sa nu fac vreun scandal.

    Tot ce trebuie sa facem era sa asteptam pana se intoarce din China si o sa putem sa îi dam bataia vietii lui.

   Jin a zis ca se duce sa doarma, pentru ca deja se facuse 11 noaptea. El s-a dus in camera de oaspeti.

    Am inchis laptopul si am urcat spre camera mea, unde trebuia sa fie Kim. Cu pasi înceți am pasit spre pat, unde Kim dormea dusa. Am zambit si i-am mangaiat fata si gatul. Si-a deschis ochii si dintr-o miscare m-a tras si s-a pus peste mine cu ambele picioare pe lângă corpul meu, sprijinita in maini.

    Se uita intens la mine lasandu-se cu fundul pe prietenul meu, isi pune mainile pe abdomenul meu si il mangaie prin material. Isi strecoara degetele pe sub tricou, pipaindu-ma din nou. Am deschis gura vrand sa spun ceva dar m-a oprit, sărutându-ma repede si apasat.

   I-am apucat maxilarul si i-am raspuns sărutului, oarecum uimit. De când e printesa mea asa de indrazneata? M-am ridicat astfel incat ea sa stea in poala mea. I-am apucat fundul trăgând-o mai apoape de mine. Ma saruta, parca flamanda de atingerile și buzele mele.

   Si-a dus mainile spre umerii mei după pe ceafa mea. A incercat sa ma muste de buza dar a trecut la alt lucru. Mi-a supt buza de jos in timp ce se misca senzul peste barbatia mea. Excitat pana la ultimul nivel, i-am băgat mâinile pe sub tricou, si am luat la cunostinta ca nu avea lenjerie intima pe ea.

   M-am despărțit din sărut si mi-am lipit fruntea de a ei respirand sacadat. Am ranjit in timp ce îi pipaiam fundul gol.

   ,, Ai ramas asa special pentru mine baby girl? " am zambit si i-am impins soldurile in ale mele.

   ,, Tu... Nici nu iti dai seama... Cat... Cat sunt de excitata, daddy." a suspinat ea miscandu-se peste erectia mea.

   ,, Of baby girl, ce ar fi sa ne ocum de asta? " dintr-o mișcare, tricoul ei zboara de pe corpul ei, lasand-o goala in poala mea.

    Îi admiram pieptul, încă cu mainile pe fesele ei.

   ,, Idiotule! " a vrut sa se dea jos de pe mine. I-am cuprins talia cu mainile si am tras-o mai aproape, astfel sanii ei sa fie lipiti de pieptul meu.

   ,, Liniștește-te iubire, o sa te fac sa te simt ca in al 9-lea cer. Doar relaxează-te, Daddy nu o sa te raneasca. In seara asta, tu o sa devi intrutotul a mea. Stii cand iti spuneam ca iti iubesc corpul? Acum o sa iti iubesc si interiorul. "

ATENTIE! In minutele urmatoare o sa fie scene +18. Cititi pe propria raspundere!

   Mi-a laut mana dreapta si a presat-o de feminitatea ei, gemand. Am ranjit, incepand sa îi masez zona intima. A gemut si si-a impins corpul in mana mea.

   ,, Excitata, iubire?

   ,, Îhhî" mainile si le-a dus spre umerii mei pentru a se sprijini.

   ,, Off ingeras!"

   Am introdus un deget in interiorul ei in timp ce ea imi gemea numele zicand ca vrea mai mult.

    Am pus-o sub mine pentru ca abia acum imi dau seama ca ea nu statea tocmia confortabil.

   Si-a departat mai mult picioarele astfel sa am mai mult spatiu. Am făcut mișcări de du-te vin-o din ce in ce mai rapide. Am adaugat un al doilea deget. A strans cearceaful patului in pumni, mișcându-se odata cu mana mea. Mi-am scos degetele din ea si m-am ridicat din pat, dezbracandu-ma de haine, inclusiv pantalonii care deveneau din ce in ce mai stramti.

    M-am pus peste ea, captandu-i buzele într-un sărut, dupa care am penetrat-o incet. M-a strans de incheietura mainii, dar eu mi-am incrucisat degetele cu ale ei. O sarutam in cuntinuu, stiind din prima clipa ca este foarte... vocala.

    Faceam miscari de du-te vino încontinuu, pana cand am simtit ca se indeparteaza din sarut.

  ,, Mai... Mai repede, t-te rog daddy. " un ranjet mi-a captat fata si am început sa imi rasfat prințesa cum vrea ea. M-am miscat mai repede pana cand ea mi-a atras din nou atenția ,, Daddy... O sa..."

   ,, Da-ti drumul când vrei iubire. " i-am simtit lichidul cald pe membrul meu, facandu-ma sa tip de placere, la fel facand si ea.

   M-am trantit langa ea respirand amandoi sacadat. I-am strans mana întra mea, mângâind-o bland. Am tras-o mai aproape de mine, punandu-i capul pe pieptul meu. Patura am tras-o peste noi si peste ceva timp i-am auzit respiratia linistita, semn că a adormit. Imi strang bratele in jurul ei si adorm si eu.

   Nu-mi vine sa cred ca am scris asta. Dar totusi v-am făcut pe plac!

Puuup ^^ <333
   

𝐃𝐀𝐃𝐃𝐘 || 𝐉.𝐌  ✔Where stories live. Discover now