⸙Capitolul 5⸙

11.3K 350 32
                                    


,,Jimin, poți sa încetezi, te rog? Nu pot sa ma concentrez"am încercat sa îl dau jos dar scotea niște sunete de copil supărat și imbufnat.

,, Dar... Vreau sa ma iei în brate" prelungește vocalele și încearcă sa îmi ia caietele din pat.

,,Jimin, lasă-mă sa îmi fac temele și după te iau în brate"

,,Dar poți sa ma iei în brațe și sa faci temele după" încearcă el sa negocieze dar nu-i merge.

Am mormăit un 'nu' și mi-am continuat temele. El stătea pe burta și sprijinit în coate în fata mea și eu în șezut, cu picioarele încrucișate și cu un caiet pe picioare. Îl simțeam cum se uita insistent la mine, cea ce ma incomoda destul de mult cât să-l pocnesc. Mai aveam de scris o pagina de caiet studențesc, un referat pentru școală, și ultima tema din an. Voiam sa termin și după sa ma simt libera în sfârșit.

După încă 30 de minute se gândit și scris dar și cu privirea lui Jimin pe mine și pe caiet, așteptând sa termin odată. Off Jimin, și eu aștept asta. Când am terminat am aruncat telefonul undeva pe jos, m-am lăsat pe spate, pe perne și mi-am lăsat pleoapele sa se odihnească. După câteva secunde am simțit ceva mic genunchi. Jimin m-a pupat pe ambii jenunchi și mi-a zâmbit.

,, Acum ma iei în brațe?" doamne ce copil. Câteodată ma simt ca o mama. E asa de copilăros uneori, dar asta ma face sa îl iubesc și mai mult.

,, Off, vino." îmi geschid brațele și el se arunca la propriu peste mine și ma ia în brate ștrans ,,Jimin, ești greu" se îndepărtează și se uita la mine cu ochii mici.

,, Cum ți-am zis sa îmi spui?" îmi dau ochii peste cap și ma ridica din pat ,, Ti-am spus ca e ciudat sa îți spun 'daddy'."

,, Dar sunt tatăl tău, și trebuie sa faci ce spus eu, încă nu ai 18 ani domnișoară." rânjește și eu îmi dau ochii peste cap din nou ,, Hey, nu-ți da ochii peste cap la mine domnișoaro. Vrei sa ții mănânc?" se ridica din pat și se apropie de mine.

,, Tata, nu o sa îți spun 'daddy'. Pot sa îți spun 'tati' sau 'tata' dar nu 'daddy' pentru ca e prea obraznic. Dacă vrei, poti sa vorbești cu cățelul vecinei sa facă asta, nu ca ar fi prima data"

,, Hei, s-a întâmplat doar odata, și eram beat și amețit. Am crezut ca ești tu." ma uit urat la el și plec din camera ,, Heeeei, nu voiam sa te fac câine, dar asta am crezut cand eram beat. Iubireeee" m-am oprit din mers și m-am întors în camera uitându-mă uimita la el. Se ridica din pat și ma cuprinde într-o îmbrățișare.

,, Tu o sa fi iubirea mea, doar tu. Tu, tu, tu, mereu, întotdeauna! Offf te iubesc asa de mult!" ma ridica puțin de la sol și ma leagănă repede ducă ma lasă jos ,, Îngerașul meu mic, mic, mic!"

Chiar nu știu de ce se comporta asa dintr-o data, dar îmi place când e asa. Ma face sa ma simt iubita.

Ma trezește din gânduri când își strecoară mâinile pe sub tricoul meu și își pune manile pe fundul meu care era acoperit doar de o lenjerie de dama, și peste el era un tricou cam pana la genunchi. Deși era sâmbăta și 13 după-amiaza, îmi plăcea sa stau lejer, dar acum nu prea mai e lejer.

Îmi strânge fundul cu palmele și îl aud cum râde și probabil, rânjește. Ce ar fi sa ma joc puțin cu el? Hmm. Gata! Știu. Îl prind de umeri și îl împing pana ce ajunge trântit de scaunul de la biroul meu din coltul camerei. Se uita cunfuz dar și pervers în același timp. Asta o sa fie interesant.

M-am urcat în poala lui, picioarele mele fiind de după bazinul lui. Îl simt cum tremura când ma las moale pe prietenul lui. Ranjesc și ma aplec spre gatul lui. Îl sărut și mușc, auzindu-l cum geme foarte încet. Ma mișc încet în poala lui. Ma trage mai aproape de el.

,, Dacă vrei doar sa ma amăgești, ar fi bine sa te oprești acum dacă nu vrei ca asta sa continue, îngeraș." își pune mâinile pe fundul meu și ma trage mai aproape de el, lipindu-mi pieptul de al lui.

,, Și dacă nu vreu sa ma opresc?" îi șoptesc.

,, Oricât de mult te vreau, îngeraș, nu vreau sa o fac și după sa crezi ca doar te folosesc, pentru ca niciodată nu as face asta. Te iubesc prea mult, asa ca e mai bine sa te oprești." sunt plăcut surprinsa de ce zice.

Îi zâmbesc și îmi pun capul pe umărul lui. Îmi săruta creștetul capului și după umărul. Ma mângâie pe spate și pe coapste. Uneori ma ciupea de fund doar sa ma tachineze.

Chiar ma bucur ca nu este tatăl meu de sânge, oarecum. Acum îmi dau seama ca, cu timpul am început sa am anumite sentimente pentru el. Dar asta nu o sa ma facă sa am un comportament diferit în preajma lui. O sa fiu aceasi. Îngerașul lui, și el tăticul meu.

𝐃𝐀𝐃𝐃𝐘 || 𝐉.𝐌  ✔Where stories live. Discover now