⸙Capitolul 6⸙

10.4K 291 50
                                    


,, Kim, vino puțin, trebuie sa discutam ceva. " ma îndrept spre bucătărie, și îl vad așezat la masa, într-o postura serioasa, picior peste picior.

,, Da? Ce este?" iau și eu loc pe partea opusa lui.

,, Trebuie sa iti spun ceva." expresia fetei lui se schimba din serioasa în trista.

,, Ok... Acum ma sperii. Spune-mi ce s-a întâmplat." ma fastacesc pe scaun curioasa.

Se ridica de pe scaunul lui și ma ridica în brate și ma pune pe blatul din spatele mesei. Se poziționează între picioarele mele și ma îmbrățișează strâns. Nu înțelegeam ce s-a întâmplat de este asa de trist și stresat.

,, Tata, ce se întâmplă?" vocea mea era deja tremurata pentru ca eram speriata.

,, Cei de la serviciu mi-au dat vestea ca mâine plec în America."

Am rămas împietrita, nemișcata. Șiroaie de lacrimi mi-au invadat vederea făcând-o sa se încețoșeze. L-am îmbrățișat mai strâns și mi-am afundat capul în gatul lui.

- Tata... Nu vreau sa pleci. Nu vreau sa rămân singura. Te rog spune-mi ca nu o sa rămân singura și ca o sa ramai cu mine. Tu nu îți dai seama ca eu nu pot sa trăiesc fără tine? Cine o sa aibă grija de mine? Cine o sa aibă grija de tine? Deja ma uiti? Eu n-... " am vrut sa continui dar m-a oprit.

,, Te rog, nu spune asta. Nu o sa te las singura. O sa fiu plecat pentru doua săptămâni. O sa vina un prieten sa stea cu tine. Nu o sa fi singura! Trebuie sa rezistam pentru 2 săptămâni, și după totul o sa fie bine. Da? " mii de lacrimi i s-au format în ochii. Am stat îmbrățișați în jur de 15 minute și înca voiam sa continui, dar într-un final ne-am despărțit.

,, Îmi promiți ca nu o sa ramai acolo? '' îl întreb și îmi afund capul în pieptul lui.

,, Promit Kim!"

Am stat cam toată ziua în camera, vorbim și râzând. Am zis ca dacă mâine pleacă, măcar astăzi sa petrecem timpul împreună. Ne-am uitat la filme. Am mâncat prosti, multe. Am jucat diferite jocuri. Ne-am ghemuit. Am cantat. Am dansat. Am încercat sa uitam pentru puțin timp ca timp de doua săptămâni nu o sa mai avem accesul sa ne vedem, decât pe video call, sau sa vorbim la telefon.

M-am trezit fără niciun chef de viata, molesita și trista, numai cu gândul la plecarea tatei. Niciodată nu am stat asa de mult despărțiți. Sunt învățată sa stau cu el mereu.

Tata avea mana înconjurată în jurul meu, dormind. Pieptul lui era lipit de spatele meu și capul lui afundat în parul meu dezlegat. M-am uitat la ceasul de telefon. 7:34. L-am trezit pentru ca nu știam la cât avea avion. A mormăit și m-a strâns mai tare în bratele lui.

,, Tată, la cât ai avionul? " ma întorc cu fata la el și dau de o privire trista.

,, La 10." m-a întors înapoi cu spatele la el și ma luat din nou în brate. Am stat încă o ora în pat. La 8 jumate ne-am ridicat din pat și el s-a dus sa facă un dus. I-am făcut bagajul dar i-am lăsat niște haine de schimb afara. Într-o alta geanta mai mica i-am pus acolo toate caietele, banii, pașaportu, periuța de dinți și o pasta de dinti neinceputa. I-am împachetat niște mâncare pentru zbor. Când a ieșit din baie, era doar într-un prosop. M-am întors cu spatele și am plecat din camera pentru a se schimba. M-am uitat la ceas și era 9. Când a ieșit din camera avea telefonul la ureche și aștepta ca cineva sa îi răspundă. Am mers în bucătărie sa mâncăm. S-a așezat pe scaun și încă aștepta să răspundă acel cineva la telefon. Când i-a răspuns au început sa vorbească.

,, Hei, amice... Bine... Voiam sa te întreb dacă ești pregătit sa vi... Aaa, e bine... Da... Doua săptămâni... Vreau doar sa stai cu ea sa nu se simtă singura... Da... Bine... În 10 minute?... Ok... Bine... Pa. "sfârșește conversația și își muta atenția spre mine ,, Kim, o sa vina un prieten sa stea cu tine cât sunt plecat. Nu e cu mult mai mare decât tine. Are 20 de ani. Am încredere în el, o sa te înțelegi foarte bine cu el." spune și își face o cafea.

Aprob trista și ma apuc sa fac micul dejun. După ce terminam de mâncat, câteva bătăi se aud în ușă. Tata se duce rapid la ușa și îi deschide ușa prietenului lui, cel care o sa stea cu mine pe durata plecării lui.

Acum va dau sarcina sa alegeți cine este prietenul lui Jimin care o sa stea cu Kim în casa timp de doua săptămâni. Dar trebuie sa alegeți dintre :

Kim Namjoon

Jeon Jungkook

Sper ca va plăcut acest capitol! ^^

𝐃𝐀𝐃𝐃𝐘 || 𝐉.𝐌  ✔Where stories live. Discover now