⸙Capitolul 8⸙

9.5K 278 53
                                    


Jimin POV

O mangaiere calda pe piept m-a facut sa deschid ochii si sa îi vad mana lui Kim cum facea cerculete pe abdomenul meu. Avea capul pus pe pieptul meu si mana mea dreapta era pe talia ei micuta. Imi iau mana cu gandul ca o doare.

Si-a ridicat capul astfel privirile noastre sa se intersecteze. Cu mana stânga i-am mangaiat fata palida. Este atat de frumoasa. Simt că o iubesc din ce in ce mai mult pe zi ce trece.

Am mangaiat-o parinteste pe cap. Nici nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva. Cel mai bun prieten mi-a violat, dragot si batut cea mai importanta persoana din viata mea. O sa plateasca. O sa il omor, dar acum, chiar nu am cum. Trebuie sa stau in permanenta cu ea. Sa o fac sa simta ca nu mai este in pericol. O sa imi sun un prieten care se ocupa cu astfel de chesti. Omul acela va fi mort. Nimeni nu are voie sa imi atinga printesa. Mai ales im halul asta.

Sunt întrerupt din ganduri de Kim care incerca sa se întoarcă pe cealalta parte dar sfarseste gemand de durere. Am ridicat-o puțin si am întors-o pe cealalta parte, cu spatele la mine dar am luat-o in brate. Mi-am afundat capul între umărul și gatul ei, sarutandu-i o particica din pielea ei calda. Mi-a luat mana si si-a împletit degetele cu ale mele.

Am mai stat ceva timp dar dupa ne-am ridicat din pat si ne-am dus la baie pentru a face un dus. Am dezbracat-o lasand hainele in coșul cu rufe. Am mangaiat-o pe talie si după ea a intrat in dus. Mi-am inlaturat hainele si am văzut-o cum era întoarsă cu spatele. Am chicotit la văzul rusinii ei.

Am pasit in cabina unde era foarte cald dar relaxant. Dusul era pornit si in nici 3 secunde de cand am intrat in cabina, eram ud din cap până în picioare. Kim încă era intoarsa cu spatele la mine. Am intorso cu fata spre mine ca sa o pot spala. Am vrut sa iau șamponul dar am simtit cum buzele ei s-au lipit de gatul meu.

I-am apucat ferm soldurile si am ridicat-o pentru a-și înconjura picioarele in jurul bazinului meu. Am lipit-o de peretele cald si mi-am dus mainile pe fundul ei. O mangaiam de toată suprafata fundului ei, care nu era chiar asa de mic [ ;)]. Saruturile ei pe gatul meu nu s-au oprit nici macar o secunda. Gemeam incet in timp ce o mangaiam.

Am lasat-o jos punandu-mi mana dreapta pe feminitatea ei, strangand-o in palma.

S-a departat se mine speriata, a vrut sa se duca mai in spate dar a sfarsit lipita de perete tremurand.

Kim POV

Am încercat sa ma dau mai in spate dar spatele meu a facut contac puternic cu peretele. M-am dezechilibrat si am cazut pe jos, tipand de durere. L-am vazut pe Jungkook cum se apleaca spre mine si zâmbește draceste. Am început sa plang si incercand sa il indepartez.

,, T-te rog... Pleaca, Jungkook, t-te rog..." mi-am strans puternic ochii asteptand sa faca vreo miscare.

Totul a fost un vis? Tata nu a venit din America? Imaginatia mi-a jucat feste cand l-am vazut in fata ochilor mei?

M-a luat si m-a strans in brate. Mi-am deschis ochii si mi-am ridicat capul văzându-l pe Jimin cum incerca sa ma linisteasca. Am inceput sa plang realizand ca de fapt mintea mi-a jucat feste cu privire la imaginea cu Jungkook in fața mea. Am inceput sa plang mai rau, oarecum de fericire, dar si de usurare.

Jimin POV

I-am cerut mii de scuze si dupa am continuat dusul in liniste. M-a luat valul prea rau. Am iesit din cabina si ne-am sters de apa ce se scurgea pe corpul nostru. I-am zis sa ma astepte aici sa ma duc sa iau niste haine.

Cand m-am intorsc, am imbracat-o cu tricoul meu larg si mov. I-am dat si lenjeria intima ca sa de imbrace ea. Am iesit din baie, mergând spre bucatarie.

Am mancat si dupa ne-am intors in camera. Am stat in pat o ora si ceva si am stiut ca e timpul sa îi spun.

,, Kim trebuie sa îti spun ceva " i-am mangaiat fata ei perfecta si cu acele taieturi si fara.

,, Spune" spus mai mult ca un oftat scurt.

,, Un prieten o sa vina la noi, pana maine sau mai mult." nu am terminat ca ea s-a uitat trista la mine, ochii ei lacrimand.

,, Tu iar vrei sa ma lasi singura? Vrei sa am mai multe rani? Mai multe decat am? Nu vreau ca alti ,, prieteni" de ai tai sa ma... cum a facut monstrul ala. Te rog, nu o face! " am oprit-o din vorbit si am sărutat-o pe frunte luând-o in brate.

,, Shh, calmeaza-te. Vine doar sa il gasim pe Jungkook, o sa ma ajute iubire. Plus ca, o sa vina Jin!" fața ei sa luminat instant si lacrimile i s-au diminuat si a început sa zambeasca si sa topaie prin camera chitaind.

,, Serios? Vine mama? Yaa, si mie de ce nu mi-ai spus mai devreme?"

,, Nu am avut când. A, si sa știi ca vine in 30 de minute. " a zambit si s-a aruncat din nou in pat.

A gemut de durere si si-a strans ochii. Am luat-o la pieptul meu si i-am mangait fiecare porțiune din corpul ei, cu locuri bandajate. Mainile mi-au alunecat sub tricoul ei, oarecum al meu, mangaindu-i abdomenul. Am urcat pana la sani mangaindu-i si pe ei. A ras si s-a rusinat incercand sa imi ia mana de pe pe sanii ei. Cu cealalta mana i-am luat mana care voia sa o ia pe a mea si am indepartat-o.

Îi masam sanii atat de lent incat am scos niste gemete frumusele de la ea. Soneria s-a auzit dintr-o data si ea a coborât din pat, lafel facand si eu. M-am dus la usa sa o deschid si un Jin zambitor mi-a aparut in fata ochilor. Ne-am salutat si am mers in sufragerie. S-a asezat pe un fotoliu si eu pe canapeau din fața lui.

,, Kim ce face? E bine?" expresia lui a devenit ingrijorata. I-am facut semn spre usa, unde statea Kim zambitoare.

,, Mama!" a tipat facandu-ma sa tresar.

,, Kim! " a spus Jin ridicându-se de pe fotoliu.

Kim i-a sărit in brate si el a strans-o protector in brate. Se vede ca era ingrijorat. Jin este singurul baiat pe care il las să o atinga pe Kim. Îi este ca o mama. Nu s-ar gandi la lucruri serioase cu el, dar nici el cu ea. Sunt foarte apropiati, cand i l-am prezentat s-a simtit bine in preajma lui, asa ca pe el l-am acceptat, dar doar ca un fel de ,, mama". Este prea mare pentru ea, dar nici dacă era mai mic nu le dădeam permisiunea sa fie împreună. Ea e mea. Nu o impart cu nimeni.

,, Ma bucur asa de mult ca esti bine! Nici nu stii cate griji mi-am facut, scumpo. " a lasat-o jos si a sarutat-o parinteste pe frunte.

,, Oarecum sunt bine. Cateva taieturi, lovituri. Dar sunt bine. Mi-a fost dor de tine." l-a strans din nou in brate si a chicotit.



𝐃𝐀𝐃𝐃𝐘 || 𝐉.𝐌  ✔Where stories live. Discover now