My Loving Brother (Norwegian Bieber Love Story) - Chapter 16

558 9 0
                                    

"Jeg skal på tour snart så jeg tror det er best om du ikke flytter inn" Jeg nikket. Jeg var utrolig skuffet men hvem hadde vel ikke forutsett det? Jeg hadde jo tenkt det selv, hva hvis Justin skulle på tour og da kunne ikke jeg bo hos han. "Like greit...." mumlet jeg og slapp hånden hans.

--------------------------------

Det var rundt juletider, og jeg satt på flyet på vei til Canada sammen med Derek. Det hadde ikke funket mellom meg og Justin så like greit å bare gjøre det slutt. Vi var vel aldri sammen, og de enste som hadde vist noe var; mamma, Derek og Lucy. Jazzy hadde vel kalt meg Biebers kjæreste noen ganger fordi hun fersket oss en gang på rommet mitt. Jeg lente hodet mot vinduet og gruet meg til å komme hjem igjen. Justin skulle være der og vi hadde ikke hatt kontakt siden han dro fra Norge. Han hadde vært i Norge i Mai igjen, men da var jeg for opptatt med eksamener og sånt til å gidde å ta turen ned til Oslo. Justin hadde fått spørsmål fra folkene som intervjuet han om hvor jeg var men han hadde bare trekt på skuldrene og smilt til kamera.

@GabbyBiebs: Going home for the holidays.... on my way to Canada with the best brother in the world. DEREK!!

@GabbyBiebs: Gonna be great to come to Canada for once this year. Summer was hard to get thrugh.... road trip with mom, dad and Derek.....NEVER DO THAT!

@GabbyBiebs: Derek is slepping and snoring like a fish.... lol? Where did I get fish from?

Jeg kjedet meg så mye at jeg måtte gjøre noe. Det var en time igjen av flyturen og den siste timen var alltid værst, hvertfall for meg.

@GabbyBiebs: Ok if I post some pics? Kinda bored and have waaay to manny pics on my phone...! Ok, to make it interesting....

@GabbyBiebs: Pics of @justinbieber? Yeah... i totaly agree. #BelieberHere!

Jeg måtte se litt rundt på telefonen for å finne noen bilder som var bra nok for twitter. Snakk om å flaue ut Justin nå, neida. Jeg la først ut et bilde av han sovende på sofaen med ryggen mot kamera. Ryggen hans ser jo ikke fæl ut den heller da!

GabbyBiebs: Sometimes Justin's soooo tierd.... poor guy!

 Jeg la ut flere titals bilder av Justin, mange som ikke fantes på nettet. Justin hadde faktisk retweet alle sammen, og han var lite fornøyd med de bildene jeg hadde lagt ut.

@GabbyBiebs: RT @justinbieber good to know my sis stil likes to emebers me... like... I don't like this pics of me!! So gonna get it when you get home!

Jeg lo og slo av mobilen siden vi var klar for landing. Landingen gikk greit selvom Derek snorket som en annen gammel gubbe der han satt. Vi kom oss ut av flyet og ble møtt av et iskald Canada. Mye kaldere her enn hjemme i Norge. Jeg hakket tenner mens vi gikk gjennom den portal, tunnel greia. Flyplassen var mye varmere men også fult av vonde minner som gjorde den kald på sin egen måte. "Hvem skulle hente oss?" Jeg trakk på skuldrene mens vi gikk mot bagasjebåndet for å hente bagasjen vår. Derek hadde lyst til å være med til Canada i år for å feire jul sammen med oss. Forrige år var jeg i Norge og nå var jeg i Canada. Kom til å bli godt å møte gamle venner igjen som jeg ikke hadde sett på over et år.

My Loving Brother (Norwegian Bieber Love Story)Where stories live. Discover now