My Loving Brother (Norwegian Bieber Love Story) - Chapter 1

1.7K 13 2
                                    

2004:

"Shh.... hun må ikke høre oss" Hvisket jeg og listet meg stille ned trappen med Justin etter meg. Jeg kom meg ned og var raskt ved døren og fikk på meg noen sko. Justin kom rett etter og fikk på seg sine sko. Jeg skulle til å åpne døren når lyset ble slått på og hele kroppen min stivnet. "Og hvor skal dere to?" Jeg skar en grimase av mammas stemme. Selvfølgelig hadde hun hørt oss. Jeg mener, hvordan kan hun ikke høre oss? "Opp på rommene begge to! Vi snakker om dette i morgen!" Sa mamma gretent og så strengt på både meg og Jusitn. Jeg sukket høylytt og slang av meg skoene mens jeg trampet opp trappene. Får man ikke lov til å gjøre noen ting her i verden? Jeg er ti år og vil leve litt mens jeg enda har en barndom. Jeg slang igjen døren og la meg sint den i sengen. Hun skal alltid besteme når jeg og Justin vil finne på noe gøy.

"Gabby" Jeg gravde hodet ned i puta i håp om at Justin skulle dra. "Gabby.... vi kommer for sent" Justin ristet i meg mens jeg la teppet mer over kroppen min. Han sukket høylytt og gikk ut av rommet. Jeg smilte tilfreds men det varte ikke lenge. "Gabriella Sophia Bieber! Kom deg opp. Broren din er allerede klar!" Mamma sto sikkert rett over meg nå så det var vel ikke noe vits i å ligge å dra seg mer. Jeg kom meg opp, fikk på meg klær, spiste og var nå klar til å dra til skolen.

"Justin Bieber! Ut på gangen nå" Jeg strevde med å ikke le av Mrs Putlocker. Justin ga meg high five før han gikk ut av døren. Alle så på meg mens jeg prøvde å leke så uksyldig som mulig. "Du slipper unna med en advarsel denne gang frøken Bieber" Jeg nikket og latet som jeg fulgte med på hva hun sa. Skolen er ikke noe morsom derfor jeg og Justin finner på mye tull når vi har sjansen til det. "Psst.... Gabby" Jeg så over på Ryan som pekte ut av vinduet. Jeg så over og så Justin stå å danse rart framfor vinduet.

Jeg brøt ut i høy latter og flere fulgte etter. "Nå er det nok. Ta med broren din på rektors kontor med en gang frøken Bieber!" Jeg røyste meg fornøyd opp og tok med meg sekken. "Med glede Mrs. Putlocker!" Jeg gikk fornøyd ut av klasserommet og fant Justin. Han ga meg en high five og vi gikk til leende til bestemor og bestefar. Hvem gidder vel å dra på rektors kontor? Ikke vi!

"Neimen.... er dere hjemme alerede?" Vi nikket og smilte lurt til hverandre. Bestefar kom i gangen med bilnøklene i hånden. "Det er de ikke. Kom igjen. Jeg fikk en telefon fra rektor. Dere er i stor trøbbel" Jeg sukket og snudde på hælen mot bestefars bil. "Gøy så lenge det varte" Lo Justin bak meg mens vi satt oss inn i bilen til bestefar. "You bet bro" Lo jeg og ga han en high five. Bestefar så surt på oss mens vi satt og lo i baksetet. "Bare vent til moren deres får høre om dette" Vi ble begge stille og alvåret sank inn hos begge to. "Shit...." mumlet Justin. Jeg kunne ikke sagt meg mer enig.

2012:

"Herregud! Jeg skal møte Justin Bieber! Jeg kan ikke tro det!" Jeg la hodet ned på bordet for tusenede gang. "Igjen... han er en helt vanlig person!" Lucy dro opp hodet mitt og så på meg. "Lett for deg å si men for meg...." Hun sukket og så drømende ut i lufta. Hvorfor må jeg ha en bestevenn som er besatt av Justin Bieber? Argh.... jeg hater det noen ganger. "-For meg er han en Gud!" Jeg lukket øynene og ønsket at for en gangs skyld var hun ikke hodetstups forelsket i broren min. Ok, så er han ikke broren min, men vi har vokst opp sammen. Når jeg ble født var mamma og pappa veldig fattig så de sendte meg til et vennepar i Canda. Jeg vet, helt fra Norge til Canada. Stor forandring. Jeg var ett år og hadde så vidt lært meg norsk når jeg ble flydd over havet til Canada hvor jeg måtte lære meg et nytt språk. Hver sommer har jeg vært i Norge hos mine virkelige foreldre, men Pattie og Jeremy vil alltid være de som oppdro meg, sammen med Bruce og Diane da. Sist gang jeg så Justin var vel i.... 2010 tror jeg. Faktisk så husker jeg ikke så godt. Jeg er fan av han ja, belieber faktisk men ikke sånn 'herregud jeg vil gife meg med han'. Neitakk. Når du har vokst opp sammen med han og ser på han som en bror så funker ikke det. Han er kjekk, det skal jeg innrømme men noe mer enn det.... nope!

Vi satt på flyet på tur til LA hvor Justin skulle feire sin 18-års dag. Jeg hadde tatt med Lucy fordi... Justin hadde hørt om henne og ville møte henne... og jeg ville ikke være alene. Jeg er bare i Canada i to månder hver år på grunn av skolen. Når Justin først startet med karieren sin og mamma flyttet med han til Altanta fant jeg det best å dra tilbake til Norge, hvor jeg bor nå. Jeg har en biologisk lillebror som er ett år yngre enn meg altså seksten, han blir sytten litt etter jeg er blitt atten. Jeg har beholdt Bieber navnet fordi jeg liker det. Mange spør meg og jeg kjenner Justin, og da svarer jeg nei. Hvorfor? Vel, jeg orket ikke det maset om at alle vil bli venn med meg. Lucy har jeg kjent hele livet mitt, hun har møtt Justin en gang før, men da var vi alle sammen ni år. Hun syns Justin var rar da, men nå.... orket virkelig ikke å gå inn på det engang.

My Loving Brother (Norwegian Bieber Love Story)Where stories live. Discover now