My Loving Brother (Norwegian Bieber Love Story) - Chapter 10

555 11 1
                                    

Jeg satt meg ned på sengen mens Justin klimbret litt på gitaren. "Ok... du har sikkert hørt sangen før, men ja" Han tok en pause og startet introen. "Ikke min feil at det er sånn det er" Jeg så spent på han. Dette var en av de enste måtene for han for å få ut det han hadde på hjeret. Justin startet å synge Favorite Girl mens han av og til så opp på meg med en svak rødfarge i kinnene.

Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg forstod jo meningen med sangen, men ikke hvem den var til. Justin la ned gitaren og så ned i bakken. "Såå.... ja..." mumlet Justin. Hva var det han ville fram til? Han likte en jente? JA! Han måtte like en jente! Ok... hvem kan det være? Lucy? "Ok.. om jeg forstod det rett" Justin så fort opp på meg, tydelig nervøs. "Du liker ei jente?" Justin nikket svakt. "Og.....?" Han trakk på skuldrene, som om han ikke viste svaret selv. "Ja.. liker hun deg da?" Justin trakk på skuldrene igjen.

"Hei.... jeg legger meg" Lucy somlet med ordene mens hun lente seg inntil døren. "Jeg skal vise deg hvor du kan sove" Lucy lyste opp og fulgte etter Justin mens hun gjorde en liten dans. Jeg ristet oppgitt på hodet og gikk inn på badet. Vi hadde skjekket ut av hotellet og bodde nå hos Justin til vi skulle dra hjem igjen. Det var vinterferie så derfor kunne vi være her til skolen startet. Flott ikke sant?

Jeg skiftet fort til en av Justins gamle skjorter som jeg hadde klipt opp for å få den til å passe meg. Snilt ikke sant? Vel... han hadde blitt litt sur når han fant det ut, men tilga meg fort. Jeg pusset tennene og satt håret opp i en dott. Klar for å sove nå! Utrolig mye også!

Jeg satt meg ned i sengen med gitaren til Justin. Det Justin ikke vet er at jeg kan spille gitar, jeg elsker å spille gitar. Jeg bruker også å syng stille for meg selv. Jeg vil at Justin skal få det han fortjener, han har opplevd så mye dumt tidligere, mye av det på grunn av meg, derfor vil jeg ikke at han skal vite om dette. Han kommer til å få meg til å starte å synge.

Jeg startet sakte på introen av Part Of Me, og sang stille for meg selv. Jeg elsker så synge den sangen. Mens jeg sang stille merket jeg smilet som hadde formet seg på leppene mine.

Jeg la fra meg gitaren og lente meg bak mot sengeryggen. Jeg skvatt når jeg hørte klapping bak meg. Jeg stivnet til og snudde meg sakte. Øynene mine videt seg ut når jeg så mamma, Justin, bestemor og bestefar stå i døråpningen og klappet. Munnene deres var praktisk talt på gulvet. Jeg så ned i sengen, flau over at de hadde hørt meg synge OG spille gitar. "Wow..." mumlet Justin. "Sorry for det der...." hvisket jeg nesten. Hvorfor hadde jeg ikke lukket igjen døren? Dumme, dumme meg! Jeg facepalmet meg selv mentalt. "Hvorfor sier du det jenta mi?" Jeg ristet på hodet av mamma. "Du har en flott stemme og wow..." Justin satt seg ned ved siden av meg. "Hvordan i hel..." mamma kremtet, og Justin sa noe annet en det han egentlig skulle si. "Ehh.. huleste kan du spille gitar?" Jeg lo litt nervøst mens jeg ristet på hodet. "Har mine kilder" det var som om jeg hadde gått tom for luft. Ingen hadde før hørt meg synge, og jeg ville virkelig ikke at verdens trolig mest kjente sanger skulle være den første til å høre meg synge.

Mamma, bestemor og bestefar gikk ut etter en stund med stillhet og lukket døren etter seg. "Hvem kunne vite at du synger?" Jeg trakk nervøst på skuldrene og lo akward. Hele situasjonen var dritflau. "Ehh.. ikke du?" Det var mer som et spørsmål, et retorisk (?) spørsmål jeg ikke ville ha svar på. "Jaha...." Justin nikket stille for seg selv. "Meeeeennn ja...." Herregud så akward dette skulle være da.

"Lucy sovnet med en gang hun traff hodeputen" Sa endelig Justin etter flere minutters stillhet. Jeg kunne ikke gjøre annet en å le av Lucy. Det er så typisk henne, sover på et blunk. "Ja... der har du Luc" Fniste jeg og skled ned under dyna. Ja, jeg og Justin deler seng. Det har vi gjort så lenge jeg kan huske, vi deler til og med rom hos bestemor og bestefar. Ikke lurt, halve rommet er jentete og den andre halvdelen er guttete. Det man ser på NSN er den halvdelen som er Justins.

My Loving Brother (Norwegian Bieber Love Story)Where stories live. Discover now