My Loving Brother (Norwegian Bieber Love Story) - Chapter 9

556 6 0
                                    

Både mamma og Justin så spent på meg. Spent på om jeg hadde funnet en løsning, for en ting er helt sikkert. Jeg SKAL inn på den skolen, og jeg SKAL bo hos Justin. "Hva om..." jeg dro det ut bare for å tease de, selvom jeg døde etter å få det ut. Justin sendte meg et irritert blikk. Samme gamle Justin. Justin himlet med øynene mens bestemor og bestefar lo. "Samme gamle visa" Lo Bestemor. Justin ristet på hodet mot henne og så tilbake på meg. "Jamen så si det da for faen!" Sa han irritert. "JUSTIN!" Justin så unnskyldene på mamma. "Kan du si det vennen?" Jeg ristet på hodet mot henne. Vennen? Serisøst, det er så.... 2004 liksom. "La oss si at jeg leier en leilighet for en stund, får meg venner så flytter jeg inn her?" Jeg smilte stort av min briliante ide. Justin lyste opp og klappet i hendene som en annen liten unge. Vent, han er jo en liten unge, tulla! Men seriøst, det gjør han alltid når han er enig i noe jeg sier. "Seriøst, du er så sykt smart søs" Jeg nikket meg enig med Justin. "Du vet meg..." Lo jeg på tull. Lucy ristet på hodet. Hun vet like godt som meg at jeg ikke er noe god på skolen. Og den skolen jeg har kommet inn på er ikke noe vanlig skole heller da, det er mer av en.... trøbbelunge skole, liksom. Neida, skolen er for skuespillere. Jeg har alltid likt skuespill siden jeg var liten, og har vært med i mange skuespill på skolen min.

---------------

"Nei, nei, nei! Det var ikke sånn Lucy" Justin så rart på både meg og Lucy. "Han la ann på meg" Justin ristet på hodet. Sikkert oppgitt over meg. "Jaja... whatever you say girl" Jeg ga henne et stygt blikk. "Hva med deg da? Seriøst, du hadde praktisk talt sex framfor hele klassen" Lucy la hodet ned i hendene, tydelig flau over det jeg sa til Justin. Vi satt på rommet til Justin for å være litt alene. Mest for at mamma, bestemor og bestefar ikke skulle høre oss. "ikke morsomt Gabby" Mumlet hun ned i hendene sine. Jeg klappet henne på hodet og tok en ny slurk av drikken Justin hadde skaffet oss. Han fikk jo egentlig ikke lov til å drikke før han var 21, men siden jeg snart var 18 så syns mamma det var greit. Kanskje det er noe positivt i å være Norsk?

Lucy hadde startet å bli litt brisen, mens jeg og Justin hadde klart å holde oss mer edru enn henne. "Har ikke du noen morsomme historier da Justin?" Justin ristet på hodet og lente seg bak mot veggen. "Nope... dere vet sikkert alt" Lucy nikket mens jeg ristet på hodet. "Vi vet vel ikke alt! Ok, Lucy vet sikkert alt, men ikke jeg" Lucy albuet meg og rødmet igjen. Justin bare lo av henne. "La meg tenke litt" Jeg nikket og lente meg mot veggen ved siden av Justin. Justin tekte seg om en stund før han braste ut i latter. "Det er ikke bare om meg da... husker du i 2010 når vi møttes i Atlanta?" Jeg lentet hodet bak mens jeg lo. "You bet bro" Lucy så spent på oss mens vi fortalte historien mellom mye latter og fnising.

Flashback:

Jeg hater, hater, hater å være her! Ok, kanskje ikke, bare delen med tusen paparazzier. På en eller annen måte så hadde folk fått vite at Justin skulle til flyplassen hvor jeg nå var på. Overalt var det paparazzier og fans som ville se Justin. Det var nesten et år siden jeg hadde sett Justin sist, og mye hadde forandret seg i begge sine liv. Justin hadde startet å date Selena Gomez. Gjett hvem som var i lykkerus da? Ikke så vanskelig å gjette at det var Justin.

Jeg sto litt unna mengden, for noen viste hvordan jeg så ut og hvem jeg var, så det var kanskje lurt å holde seg litt unna de. Hei Gabby. Kenny henter deg, fikk vite at det var så mange folk der inne at jeg tok ikke sjansen på å gå inn-Biebs Jeg ristet på hodet og la ned mobilen i veska. "Er du Gabriella?" Jeg skvatt av den grove stemmen og snudde meg fort rundt. Framfor meg stå det en stor svart mann. Hvordan i huleste skulle han vite navnet mitt? Jeg nikket forsiktig. Mannen lyste opp i et smil. "Flott. Jeg er Kenny, Justins sikkerhetsvakt. Justin er i bilen" Jeg nikket fortsatt usikker på at dette ikke bare var en stor spøk, kanskje han var en pedo! Jeg ristet bort tanken og fulgte etter denne Kenny som hadde tatt bagasjen min.

My Loving Brother (Norwegian Bieber Love Story)Where stories live. Discover now