HADİ HAYIRLISI..

3K 194 14
                                    

Merhaba Arkadaşlar,

Çok geç oldu biliyorum ama önce Bulgaristan'a daha sonra Yunanistan'a gittim.Ayrıca bu haftalarda okulumuzun konseri vardı. Ve bende konserde yan flüt çalıyordum o yüzden ciddi yoğun geçti. Ayrıca yarında Fransıca sınavım olduğu için kısa olabilir bu bölüm. Özür Dilerim hemde çok.. Bir daha asla olmaz söz veriyorum. Seviliyorsunuzz.. <3

//////////////////////////////

Hayal falan görüyordum herhalde.. Taemin ve ben çok zıt kavramlar ayrıca hiçte belli etmemişti. Hem zaten o süper, mükemmel kişilikli yakışıklı, dünyaca ünlü bebek yüzlü Taemin. Ben ise Türkiye'den gelmiş basit bir cimnastikçi kız. Gördünüz mü işte onu tanıtmak için ne kadar güzel sözler söylediysem kendim için onların hiçbirni söylememiştim. Bilinç altı işte onun gibi birini kendime yakıştıramıyorumm. Konumuza dönelim Taemin hala bana sanki benden bir cevap beklermiş gibi bakıyordu. Ben ise hem iç sesimle ne desem diye kavga ediyor hemde yüzüme giden kızarıyı durdurmaya çalışıyordum (o nasıl oluyosa artık; asdffsdfggdgg) O anda ne yaparsam yapayım kızarmamı asla engelleyemeyeceğimi fark ettiğimden sakin sakin sanki bir şey olmamış gibi oturmaya devam etmeye karar aldım ama bunu yaparsam sanki onu reddetmiş gibi olacağımı bildiğimden (aşk gurusu=ben asdjfkfhgkh) insanları sinir bile edebilicek sessizlik ve sakinlikte söze başladım ama asla söyleyeceklerimin gerçek duygularım olmayacağından emin olarak..

''Taemin, anladığım kadarıyla Key'in sorusunun cevabı olan hatta fanlar tarafından şanslı olarak bile adlandırılabilecek kız benim. Ama ben hepinizi gerçekten kardeşim gibi görüyorum (hıı boq boq ne kardeşi lağnn şu çocuğun tatlığına bak diyen iç sesimi aldırmadan söyledim bunları.) Lütfen beni anla ayrıca daha sizi tanıyalı kaç gün oldu?'' dedim ama gözümden akan damlalar söylediklerimle düşündüklerimin birbirine ne kadar zıt olduğunu gösteriyordu. Elimi masanın üzerine koydum ve göz yaşlarımın özgürce akmasına izin verdim. Şu an herhalde sinirlerim yerle bir olmuştu. Çünkü o kadar fazla ağlıyordum ki gözlerimden akan damlaları bile hissetmemeye başlamıştım. Yavaşça ayağa kalktım ve Taemin'i de kolundan çekiştirerek diğer üyelerden uzakta bir masaya oturttum. Bu sefer içimden  geçenleri söylemeliydim. Evet ben Taemin'den hoşlanıyordum. Önce sakinleşmeye çalıştım ve daha sonra onun gözlerine baktım. Hem şeşkın hemde üzgün görününen o mükemmel gözlere... Söze başladım.  (-ler ben, +'lar Taemin.)

-Bak Taemin az önce söylediklerim senin hakkında olan düşüncelerimi saklayan kalkanlardı. Belki Key,Jonghyun,Onew ve Minho'yu kardeşim gibi görüyor olabilirim ama sen bana ilk tanıştığımız günden beri farklı geliyorsun. Sana ne kadar sinirlensem ne kadar bazen duygularımın yanlış olduğunu düşünsemde değil işte  gerçek. Ben senden hoşlanıyorum.

+Bende senden hoşalanıyorum hemde çok. (Hadi yhaa bendede cesaret vardıda senin benden hoşlanmadığını bile bile senden hoşlandığımı söylicektimm inş. cnm yhaa)

-Yani?..

+Benimle çıkar mısın? 

-Çıkmak... Sanırım seni daha iyi tanımak için seninle çıkabilirim.

+Tamam, o zaman çok sevindim. Şİmdi yanlarına dönelim.

-Hadi o zman.

dedim ve masadan kalktık ve geldiğimiz yolu tekrar yürüdük gelirken ne kadar kısa gibi gelsede diğerleriyle aramızda yaklaşık 12 masa vardı. Yol boyunca ikimizde hiç konuşmadık ama bir süre sonra Taemin'in elinin elimi tuttuğunu farkettim. Ellerimize baktım ve gülümsedim. Masaya ulaşıncaya kadar elimi tuttu. Mutluluktan ağım kulaklarıma varmıştı sanırım yani ben öyle sanıyordum. Ama benim mutluluğumun zıttına Jonghyun'un bize bakışları çok farklıydı hem üzgün hemde sinirliydi... Daha önce onu hiç böyle görmemişitim, benim tanıdığım Jonghyun neşeli ve sevecendi.. Biz masada otururken dahi Taemin elimi tutuyordu. Tabi durum böyle olunca Jonghyun dışındakiler bize soru sorarcasına baıyordu. Taemin olanları anlatırken Jonghyun hışımla ayağa kalktı ve hotele doğru gitmeye başladı. Bizde onu yanlız bırakmamak için peşinden gittik. Otele girdiğimizde hep beraber odalara dağıldık. Ben odama girdiğimde bugün olanları düşünmeden edemedim. Çok garipti, hemde çok nasıl bu kadarda hızlıydı her şey..

/////////////////////////////////////////////////////////

Romantik bölüm yazıyım dedim yine beceremedim aq :D Kısa oldu biliyorum ama dediğim gibi  yarın DELF A2 (Fransızca) sınavım var ve ben daha hiç çalışmadım. Yine çookk özür dilerim. Boş zaman buldukça yazıcam <3 ^^

Kore MaceramHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin