Bu nasıl bir gün?

4.6K 279 12
                                    

Krystal gerçekten haklı olabilir miydi? Aslında ne kadar ona hak vermek istemesem de haklı olma payı çok yüksek! Ama bunları düşünmeye bile gerek yok, çünkü o ünlü biri ve etrafında bir çok güzel kız var o bana mı bakacak? Güleyim bari :) Ama gerçekten ondan hoşlanıyor muyum emin değilim.

///////////////////////////////////////////////////

Uyandığımda gerçekten büyük bir şok geçirdim. O mÂlum kişi (Taemin) beni dürterek uyandırmaya çalışıyordu. Önce yatakta doğruldum ve ona baktım. Bağırmamak için kendimi zor tutuyordum ki... Ağzını tam açacakken ''Sen niye buradasın, burada olmanı sana kim söyledi?'' diye bağırdım. Ben sözümü bitirdiğim gibi sana da iyilik yaramıyor demesin mi? Tabi ki bende bu lafın altında kalacağıma filin altında kalmak daha iyidir diye düşünerek ona ''Çık odamdan bay yakışıklı ama bir o kadar da kendini beğenmiş insan!!'' dedim. Bana hala saf saf bakıyordu. Hemen ayaklandım. Ama keşke ayaklanmasaydım. Dün gece yatarken kısa 'İNEKLİ' şortumu giymiştim. Bunları aklımdan çıkarmaya çalışırken Taemin'in sırıttığını fark ettim. Bu sefer kapıya doğru yaklaştım ve kapı bu tarafta beyefendi dedim. Hemen bana döndü ve seni aşağıda bekliyoruz dedi. Ve ekledi; bugün çalışma var rahat bir şeyler giy dedi. Tamam Tamam dedim ve onu itekleyerek dışarı çıkardım. Hemen dolabımın kapağını açtım ve şöyle bir düşündüm. Dün onlar (SHINee) çok şık ve rahat kıyafetler giyinmişlerdi. Hemen dolaptan göbeği açık mavi tişörtümü ve içine giymek için beyaz yüzücü tişörtümü çıkarıp, giydim. Altına da kısa açık yeşil spor şortumu giydim. Makyajımı ve saçımı yapmak için aynanın oraya gittim ve hafif bir makyaj yapıp saçlarımı da ördüm. Bunları yaptıktan sonra aşağıya indim. Herkes hazırdı. Hemen oturdukları yerden ayaklanıp mutfaktaki masaya geçtiler. Bende peşlerinden gittim. Kahvaltı hazırdı hep beraber oturup kahvaltımızı yaptıktan sonra stüdyoya gitmek için evden çıktık. SHINee kendi arabasına bindi ve beni de yanlarına aldılar çünkü hem  onlar benden sorumluydu hem de kızların çekimi vardı. Otoparktan çıktık ve yola koyulduk. Yolda hep beraber şarkı söyledik ve sohbet ettik. Gerçekten çok eğlenceliydi.

Stüdyoya yani dans salonuna geldiğimizde içeride adını EXO olarak hatırladığım grup vardı. Onların provasının bitmesini beklerken içeride ki kahverengi deri koltuğa oturduk. Dansları güzeldi, şarkıları çok daha güzeldi ama kendileri ayrı bir güzeldi. Cidden çok tatlılardı hele de önde dans eden çocuk adı ne bilmiyordum ama gerçekten acayip yakışıklı ve karizmatikti. Dansları bittiğinde yanımıza geldiler. Daha sonra hepsi bana dönüp sırayla bana kendilerini tanıttılar benim şu yakışıklının da adını öğrenmiş oldum. Adı Sehun'du. Her neyse tanışma faslı da bittikten sonra EXO salondan çıktı. Bizde ayaklandık ve müziği açtık. Hepsi bana dönüp dün gösterdiklerini yapmamı söylediler ama önce onlara şöyle bir baktım ve ''Siz beni dahi falan mı sanıyorsunuz? Dün ilk defa öylesine yaptığım bir hareketi nasıl yapabilirim!'' dedim. Taemin bana döndü ve hiçbir şey söylemeden yavaşça hareketleri gösterdi. Bende o yaparken yapmaya çalışıyordum ve yine dünkü gibi bana şaşkın şaşkın bakıyorlardı. Bende bunu fark edince onlara dönüp ''Ne, ne var, ne bakıyorsunuz öyle şaşkın şaşkın.'' deyip gülümsedim. Onew dünkü gibi yine hemen söze atılıp ''Dün de söylemiştim ama yine söylüyorum. Kızım sen nasıl bunları bu kadar hızlı öğreniyorsun.'' dedi.

////////////////Çalışma bittikten sonra yolda//////////////////

Çocuklar beni çalışmadan sonra eve bırakmak için ısrar ettiler ve bende kabul ettim. Yolda yine şarkılar söyleyip sohbet ettik ama daha farklı bir şey oldu sabah giderken Taemin öne oturmuştu ama bu sefer yanıma oturdu ve bana ''Bu akşam şirketin bir yemeğine katılıcam. Benimle gelmek ister misin?'' dedi. Ona şöyle bir baktım ve ''Bu bir çıkma teklifi mi?'' diye sordum. Niye sormuştum ki ben bunu. Ahh! Bazen gerçekten salak olabiliyorum. Ben bunu düşünürken Taemin hayır dedi. Bu sırada ona döndüm ve beni saat kaçta buradan alırsın diye sordum. Taemin gülümsedi ve 2 saat içinde hazır ol dedi. Hemen eve girdim ve odama geçtim. Dolabımı açıp bakmaya başladım. Acaba çiçekli eteğimin üzerine şu beyaz gömleğimi mi giysem derken Sulli odama girdi ve neden böyle hazırlandığımı sordu ona Taemin'in beni yemeğe davet ettiğini söyleyince bana baktı, kıyafetlerimin çok spor olduğunu ve eğer istersem onun kıyafetlerden giyebileceğimi söyledi. Hemen kabul ettim ve Suli odasına gidip şirin mi şirin pembe bir elbise getirdi. Ona teşekkür ettim ve Sulli odamdan çıktı. Hemen kıyafet giydim. Biraz kısa olmuştu ama güzel gözüküyordu. Hemen makyajımı yaptım, saçımı dalgalandırdım ve odamdan çıkıp aşağıya indim. Kızların hepsi salonda yorgunluktan olsa gerek yayılmışlardı. Ben yanlarına gidince bana baktılar ve çok beğendiklerini söylediler. Ama Krystal çok önemli bir noktaya parmak basmıştı. Bu kıyafetin altına ayakkabı olarak ne giyecektim?diye düşündüm. Sanki Victoria düşüncelerimi okurmuşçasına ''Eğer ayakkabın yoksa benimkilerden giyebilirsin.'' dedi. Hemen ona gülümsedim ve ayakkabı dolabına doğru gittim. Bu dolapta Victoria'ya ait neredeyse 50 çift ayakkabı vardı. Hemen açık pembe olan ince topuklu ayakkabıları giydim. Aynaya baktım ve ayakkabıların neredeyse 13 santim uzunluğunda olduğunu fark ettim. Bunu fark etmem önemli çünkü zaten daha önce dediğim gibi boyum zaten uzun bunları giyince daha da uzamıştım. Hemen ayakkabıları çıkardım ve babetlere baktım. Hemen gümüş renginde üzeri simli gibi gözüken ayakkabıları giydim. Bu sefer kendimi övmek gibi olmasın ama çok güzel gözüküyordum. O sırada telefonuma Taemin den mesaj geldi:

''Merhaba Eun-Kyung hazırsan eğer seni aşağıda bekliyorum.'' yazıyordu. Bunu görünce hemen kızlara iyi akşamlar diyip evden çıktım. Aşağıya indimde Taemin beni arabada bekliyordu. Arabaya bindim ve yola koyulduk. Acaba bu akşam neler olacaktı kim bilir?

Merhaba Arkadaşlar!

Bu bölüm biraz geç gelmiş olabilir ama okuma sayılarının biraz artmasını bekledim o yüzden :) Ayrıca biraz saçma bir yerde bitti ama Çarşamba günü yeni bölümü yazıcam. ^^

Kore MaceramHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin