s e x

2.4K 55 14
                                    

"They say all good boys go to heaven but bad boys bring heaven to you... "

Raelynn
🌹

Jag och Reed hade en tyst överenskommelse. Han skulle skjutsa mig till skolan, släppa av mig och sedan åka därifrån, inget mer med det.

Vi båda två hade kommit överens med det och bestämt oss för att ljuga för mamma, hon som hade sagt det motsatta men hellre att ljuga än att ha min storebror med mig första dagen i skolan.

PINSAMT.

"Hejdå, glöm inte att gå ut med Pucko." sa jag och öppnade bildörren på min sida.

Jag slängde en sista blick på honom och fick syn på hur han snabbt slickade sig på fingrarna för att sedan dra dem mot ögonbrynen. Han tittade sig i backspegeln och gav ifrån sig ett lågt "damn, I look good." och jag suckade högljutt.

"Hallå, hörde du vad jag sa?" frågade jag igen en aning irriterat.

"Jaja, det gör jag", svarade han utan att ta blicken från sin egen spegelbild. "Gå bara."

Jag himlade med ögonen innan jag smällde igen dörren och drog på mig ryggsäcken. Ljudet av motorns vrål och däckens sladdrande berättade att han redan hade börjat köra iväg.

"Wow, vad jag känner mig älskad." muttrade jag sarkastiskt samtidigt som jag gick mot skolporten.

Det fanns överraskande många bilar på parkeringen för en sådan liten skola, i min förra hade det varit över tusen elever och här kunde det knappt var 500.

Jag gillade faktiskt hur byggnaden hittills såg ut, den var klassisk byggd med röda tegelstenar och dörren var stor och modern.

Utan att spekulera mer kring det knuffade jag upp den och kom in i en stor korridor med massvis med olika ungdomar. I stället för att vända sig om och börja viska om mig som dem alltid gjorde på film, gav dem ingen som helt notis om mig, som högst kanske blickade på mig innan dem fortsatte med det dem först höll på med.

Jag andades lättat ut, fan vad skönt tänkte jag och greppade ryggsäcks remmen hårdare. Jag gick förbi folk som stod i olika grupper och pratade, vissa kollade på mobilerna och några läste i textböcker.

Jag fortsatte att gå, undvek att gå in i någon och trängde mig fram till anslagstavlan med all information jag skulle behöva, (enligt det där töntiga mejlet jag hade fått av skolan).

Jag lät blicken glida från några matsedlar och scheman till pappret där alla salar och vilken lektion dem hade i dem, fanns. Jag nickade kort innan jag drog vidare till sal 284 och turligt nog var den lätt att hitta.

Efter många lektioner utan att prata med någon, var jag fast besluten med att skaffa en vän på nästa lektion, innan lunchen. För jag rös verkligen av tanken på att sitta alldeles själv och äta.

Klassrummet var redan halvfullt när jag kom in och med bara en blick över alla bänkar gick jag och satte mig ensam längst bak, bakom några andra tjejer.

Tjejerna var vackra, mycket finare än mig. Den ena var platina blond, nästan vitt, med en kakaofärgad hudfärg som matchade hennes svarta t-shirt medan den andra hade hår av roseguld och fräknar över hela näsan.

"Man asså du fattar väl att jag blir orolig när han inte ringer?" yttrade hon med det nästan orangeaktiga håret.

Den mörkhyade tjejen nickade förstående och satte ena handen vid hennes armbåge.

"Ja, absolut. Vi får gå och pratar med honom senare." sa hon och jag skakade avseende på huvudet.

Vem då?

HALV ✔Where stories live. Discover now