GİRİŞ

2.2K 144 47
                                    

Merhaba 🙌🏻
Biz hayallerindeki mutluluğu, hüznü, sevinci, korkuyu, umudu ve aşkı yazıya dökmeye çalışan iki arkadaşız..
Sizlerle paylaşacağımız bu hikayede umarız kendinizden bir parça bulur ve hikayemizi keyifle okursunuz.
Okuyucu sayısı az olsa da paylaşmaya devam edeceğiz. Çünkü her şeyden önce bu bizim için çok özel bir hikaye...
Keyifli Okumalar🖤

🌊

Ayağımın takılmasını aldırmadan ve nereye gittiğimi bilmeden deli gibi koşuyordum. Karanlık sokaklarda benim ve peşimdeki adamların ayak sesleri dışında tek bir ses dahi yoktu. Mesafenin iyice kapandığını fark ettiğimde korkudan olacak ki aklımla hareket etmeyi kesmiş ayaklarımın götürdüğü yere doğru hızlanmıştım.

Sesler iyice yakından gelmeye başlamıştı. Titriyor ve nefes almakta zorlanıyordum. Tam önümdeki dar sokakta hırkasının şapkasını başına geçirmiş biri yürüyordu. Onu fark ettiğimde ne yaptığımı bilmeden peşinden ilerledim. Peşimdeki adamlardan kaçıyordum ama sığınmayı planladığım bu adamın bana yapabileceklerini göz ardı ediyordum.

Korku bedenimi öylesine sarmıştı ki düşünmeyi kesmiş, hızlı ve ani bir hareketle ceplerinde olan ellerini kollarından çekiştirerek boynuma dolamıştım. Beline sarılıp kendime çektim.

Duvarla arasında kaldığımda adeta vücudunda kaybolmaya çalışıyordum. Başımı göğsüne yaslamış uzun soluklarımın düzene girmesini bekliyordum. Tek kelime etmemişti ve ben deli gibi titreyerek sarıldığım bu yabancı beni ortaya çıkarmadan, peşimdeki adamların gitmiş olmasını umuyordum...

YAKAMOZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin