I'm Different - Part XI. - In love

246 24 4
                                    

"C-cože?,"vykoktal jsem ze sebe. On mě miluje, a chová se takhle? Snad mu hrabe?

"Říkal jsem, že tě miluju. Já vím, že to chování to nedokazuje, ale je to pravda.,"odpověděl, jako bych byl hluchý. Ale ne, já jen nemohl uvěřit svým uším.

"A.. co ta holka,"nemohl jsem jí přijít na jméno.

"Eleanor?,"nadechl se. Zřejmě věděl, že ta otázka přijde. "Bojím se ve škole přiznat, že jsem.. eh.. gay. Proto tam je El."

"Ty se.. bojíš, homosexuality?,"nadzvedl jsem obočí.

"Ne,.. jo.. já nevím." Povzdechl si.

"Taky bych ti řekl, miluju tě, ale neudělám to. Protože, když se bojíš pravdy a chceš to skrývat, nemělo by to cenu,"nevím proč, ale oči se mi zaleskly od slz.

"Ne, to ne.. Hazz.. prosím. Dej mi šanci. Jednu, jedinou.. prosím,"šmrdlal rukama o sebe a vypadalo to, že mě za chvíli bude prosit na kolenou. Nedalo se mu říct ne.

"Fajn. Jednu. Protože jsem do tebe zabouchlej už od prvního dne, co v Doncasteru jsem. A nemůžu to jen tak vzdát," rozzářil se jako sluníčko.

"Děkuju!,"vypískl jako malé děcko, co právě dostalo lízátko, vlepil mi pusu na tvář a pevně mě objal. Tak pevně, že jsem to ještě snad nikdy od nikoho nezažil. 

Po chvilce se odtáhl a podíval se na mě, jestli jsem v pořádku, po tak pevném stisku. Hned, jak se ujistil, začal se opět ptát.

"Víš Hazz, nemůžeš dneska do kina? Jen ty, já, kino, popcorn..,"usmál se na mě. Byla to lákavá nabídka, a už teď jsem se tam chtěl dostat - ale zátarasa byla Anne a Corinne.

"V kolik?,"zeptal jsem se.

"Dejme tomu, v pět?,"nadzvedl obočí.

"To bych bral,"přikývl jsem. "Ale do sedmi musím být doma. Mám zaracha a musím to stihnout, než se vrátí máma. A mimo to, doma mám novou chůvu - Corinne. Tu snad ale nějak přemluvím." Rozzářil se jako sluníčko. 

"Bezva. Tak dese minut před pátou u kina?"

"Jasně,"přikývl jsem. "A teď už musím jít, pokud teda nechci dostat sprda od Cor a nikam se nedostal,"zasmál jsem se. Přikývl. 

"Tak zatím,"usmál se a rozešel se pryč. Stejně i já, ale na druhou stranu. Ale už jsem si nevšiml, že jakmile zašel Lou za roh, plácl si s klukama ze své party. Nevěděl jsem o tom, ale něco mi říkalo, že tenhle večer nedopadne dobře.

Tenhle díl je krátký, nechtěla jsem všechno psát do jednoho ^^. Děkuji všem stálým čtenářům.

I'm DifferentKde žijí příběhy. Začni objevovat