4. Beter komt hij aanzetten met chocola of muffins

4.9K 189 13
                                    

🐺Nina🐺

Ik word rustig wakker in een warm en zacht bed. Ik open mijn ogen langzaam en merk dat iemand mij tegen zich aan drukt met een arm. Ik draai me om, om te kijken wie die iemand is. Tot mijn opluchting zie ik dat het Max is. Alles beter dan Cameron. Zelfs een vieze oude vent met puisten.

Oke, misschien dat niet.

Dan herinner ik me weer wat er eerder in de ochtend was gebeurd. Ik moet echt even een hartig woordje spreken met mijn wolf. Ze kan niet zomaar mij overnemen en dan dingen doen die ik nooit zou doen.

"Daar piep je later wel anders over. Het gaat niet lang meer duren totdat jij en Cameron een stelletje zijn," mindlinkt Valerie mij. Urgh, ik heb echt totaal geen zin in haar.

"Het is niet dat ik je niet kan horen hoor. Blijf maar lekker door zeiken over hoe 'geweldig' ik ben." Een sarcastische stem vult mijn hoofd.

"Ja, je bent super 'geweldig'," antwoord ik haar, terwijl ik mijn ogen rol. Oh, wacht. Dat kan zij natuurlijk niet zien.

Ik sluit de mindlink met mijn wolf af, want ik heb geen zin in een gesprek met haar. Ik ben veels te boos op haar.

Ik wil mijn telefoon pakken, die op het nachtkastje ligt, maar ik word tegen gehouden door de stevige arm om mijn middel. Ohja, hij is er ook nog.

Ik probeer los te komen uit zijn sterke greep, maar het lukt niet echt. Ik probeer me lang uit te rekken, om zo wel bij mijn telefoon te kunnen komen. En voor het eerst sinds een lange tijd zit het leven mij mee. Ik kan precies met mijn vingertoppen bij mijn oortjes van mijn mobiel. Mijn oortjes zitten op de een of andere manier nog in mijn telefoon, waardoor ik op die manier mijn telefoon kan toetakelen.

Als ik mijn telefoon in mijn hand heb druk ik op de home-knop. Het schermpje licht op en mijn vergrendel-scherm komt in beeld. Op de achtergrond staat een oude foto van Evy en mij. De foto was ongeveer een maand voor mijn vertrek gemaakt. Op de foto waren Evy en ik op het strand met zonsondergang. Evy haar haren waren toen nog aardig kort, nu zijn haar haren ongeveer even lang als mijn haren.

 Evy haar haren waren toen nog aardig kort, nu zijn haar haren ongeveer even lang als mijn haren

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Verder zie ik op het vergrendel-scherm dat het al 10.00 is geweest en dat mijn telefoon niet meer zolang te leven heeft. Hij is nog maar 8 procent.

Ik ontgrendel snel mijn telefoon en een foto van mij komt in beeld. Ik ben op de foto pas 15 en de wolf naast mij is mijn neef. Hij is nu, als het goed is, 22 jaar oud. De foto werd genomen op de dag nadat hij zijn wolf had gekregen.

Als ik klaar ben met het bewonderen van mijn achtergrond ga ik naar Whatsapp

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Als ik klaar ben met het bewonderen van mijn achtergrond ga ik naar Whatsapp. Zo te zien ben ik vol gespamd door mijn ouders, Evy en zelf door Cameron. Hoe hij aan mijn nummer is gekomen? Ik heb echt geen flauw idee. Waarom hij mij appt? Ik heb alweer geen flauw idee.

Ik open als eerste de appjes van mijn ouders.

Pap: Nina! Waar ben je? Je moeder en ik maken ons zorgen. Je was vanochtend niet in je bed.

Mam: Nina, zodra je deze appjes binnen krijgt, app ons waar je bent. We willen je niet weer kwijt.

Ik: Rustig. Ik ben vanochtend vroeg wakker geworden en ging even een wandeling maken.

Een gedeelte van wat ik appte was waar. Ik werd vroeg wakker en ik heb een soort van wandeling gemaakt naar het pack-huis.

Daarna open ik de app met Evy.

Evy: Je ouders zeiden dat je weg bent. Je bent toch niet weer weggelopen? Ik kan je niet weer voor zo'n lange tijd missen!😢 En ik ben niet de enige. Kom plzzzzzz weer terug!!! Anders word ik heel boos.😡 xx

Ik moet lachen door de stemmingswisselingen in het bericht. Evy gaat van normaal naar wanhopig naar zielig naar iets in de richting van smekend en daarna naar boos. Ohh, en vergeet de x-jes op het einde niet. Toen was ze dus weer een soort van normaal.

Ik: Ey, jij ook goedemorgen. Ik ben nog in deze pack, dus don't worry. Ik heb je wel hard nodig is het goed als ik om 1 uur bij je op de stoep sta? Xx

Met tegenzin open ik nu de app met Cameron. Voor het geval dat je je afvraagt waarom ik weet dat het Cameron is. Nou, zijn profiel foto bestaat uit een foto van hem zeg maar half naakt. Het is een mirror-selfie en hij heeft alleen maar een broek aan. Echt zo van: gast, kan je geen shirt betalen ofzo? En dan heb ik het nog niet eens over zijn broek! Kan die nog lager?! De broek is helemaal afgezakt tot halverwege zijn bips. Argh, hij moet echt leren om mooie foto's te maken en niet zulke lelijke plaatjes waar mensen half blind van worden.

Maar genoeg over zijn profiel foto. Wat moet deze eikel, die zich mijn mate noemt, nou weer?

+31 6 01234567: Nina, waar ben je? Het spijt me van net. Ik wil het goed maken. Ga ajb niet weg. Ik zou het niet overleven. -Cam

God, wat een slijmbal. Denkt hij nou serieus dat alles dan opeens goed is? Ik ben wel benieuwd hoe hij het goed wilt gaan maken. Beter komt hij aanzetten met chocola of muffins. Of beter nog: BEIDE!

Ik verander de naam van Cameron naar: egoïstische trol. Want ja, dat is hij nou eenmaal.

Ik sluit mijn Whatsapp en wil naar mijn snapchat gaan, als mijn telefoon uitvalt. Ik moet nodig een nieuwe telefoon hebben. De accu is helemaal dood en is binnen een paar uur al leeg. De telefoon is nog van voordat ik hier wegging. Dat betekent dat de telefoon al langer dan 3 jaar in gebruik is. In de tussentijd had ik geen tijd en geld om een nieuwe te betalen, dus deed ik het maar met mijn ultra oude.

Nu mijn telefoon leeg is en er niks anders te doen is, bedenk ik dat het wel tijd wordt om Max wakker te maken.

Mine Not Wanted Mate ✅Where stories live. Discover now