My place

70 3 5
                                    

Ma trezesc buimacita cu dureri in tot corpul, in camera nu era nimeni decat corpul meu fara vlaga.AM incercat sa ma ridic insa durerea era prea mare.Picioarele imi erau prinse una de alta fara a-mi da libertatea de miscare.Unde eram?

Geamurile cladirii erau murdare si nu vedeam nimic prin ele, Camera avea cam doua scaune si saltea mizerabila pe care stateam eu, niste piloni de beton erau in mijlocul camerei ce arata ca dupa razboi iar tavanul mai avea putin si cadea.

Mi s-a zis ca sunt aici din cauza lui Harry, dar de ce?A pus pe cineva sa-si bata joc de mine in halul asta?Trebuie sa fi bolnav mintal sa faci asa ceva.

Mi-au luat telefonul si de fata cu mine l-au apelat de peste 20 de ori iar el nici macar nu raspunde.Ma intreb cand isi va da seama ca lipsesc intr-adevar ce va face?

Usa se deschide scartaind si pe ea intra un tip care m-a prins si celalalt ce mi-a zis de ce sunt aici.

''Bun pisico, ai sa spui tot ce vrem noi ca daca nu va fi nasol de tine'' imi zice insa felul cum vorbea era asa de scarbos, celalalt tinea un bici in mana pe care il mai izbea de pamant din cand in cand.Inghit in sec.Tipul imi desface picioarele si imi leaga mainile apoi ma urca pe un scaun si imi leaga mainile de o sfoara agatata de tavan, lla naiba.Mi-au ridicat bluza nu foarte mult pana la linia sutienului si mi-au facut bluza sa stea in loc.

''Bun, cum te-ai cunoscut cu Harry?'' intreaba tipul in timp ce se plimba in jurul meu cu prea multa rbdare.

''L-la liceu'' spun cu greu din cauza durerii.

''Mda el nu asa a zis'' spune ridicand din umeri si facand un semn spre tipul cu biciul ce izbeste nervos biciul de pielea spatelui meu.Un tipat imi scapa din gura urmat de o durere infernala.

''Te mai intreb odata.'' spune el insa nu-l prea auzeam din cauza focusarii mele pe lacrimile ce doreau sa cada.''Unde va-ti cunoscut?'' repeta el.

''La liceu'' tip eu cu ce aveam mai bun din mine.

Asta era adevarul iar el a mintit si nu lui i se face rau ci mie, eu sunt aia ranita!EU.Biciul subtire se mai izbeste odata si inca odata durerea devenind insuportabila.

''DE ce ma torturati pe mine?'' intreb printre plansete.

Tipul rade facandu-mi sila, cum poti sa biciuiesti lumea, asta se facea in evul mediu mai bine ma omora din prima cu un al naibii pistol si gata.

''Pai asta este decat un mod mult mai usor sa ajungem la STyles.Oricum noi te lasam sa te mai gandesti la raspunsul tau si revenim mai tarziu'' spune inca razand apoi pleaca amandoi lasandu-ma sa atarn.

Voiau sa ajunga la Harry, pentru ce?

Mainile imi erau amortite deoarece stateau asa de intinse.SPatele imi ustura groaznic de tare si credeam ca micul meu cap va exploda.

Peste 15 minute in carechiar imi formulasem raspunsul si stiam ca va fi o minciuna plauzibila.Usa se deschide si de data asta trei barbati intra cei doi care m-au prins si cel nedumerit ce tot ma intreba lucruri.

''DEci iubito, te-ai mai gandit?'' intreaba el ranjind.

Un ranjet ce nu il voi uita, jumatate din dintii sai fiind la vedere si jumatate ascunsi de buzele sale.

''Defapt da'' spun increzatoare.Probabil imi voi lua o bataie insa dupa ma vor lasa.Sper.

''L-am cunoscut pe Harry pe strada.M-a urmarit pana acasa unde a inceput sa ma atinga.Peste cateva zile am cazut in plasa lui si poate chiar eram impreuna dupa ce i-am cunoscut parintii ne-am certat si eu am plecat in Hawaii, a venit dupa mine cat eu eram in inchisoare apoi este condamnat si el pentru cateva zile.Ne-am retras in casa mea unde in prima seara era perfect insa nu era ce imi dorea.Nu il puteam iubi, nu puteam avea un prieten, nu voiam sa fiu legata de el, asa ca acelea fiind spuse am plecat, in Texas unde am intalnit tipul asta care m-a invat sa fur portofele si asa peste aproape un 1 am fost prinsi si amandoi trimisi acasa unde parintii ne-au platit cautiunea.Acum cateva zile cat am fost la audieri l-am vazut pe HArry .A incercat sa ma intrebe multe chestii si dupa m-a facut Tarfa asa ca nu am mai vorbit cu el si nici nu o s-o fac.Deci orice v-ar fi zis Harry, nu a fost asa cum zice el.Ne-am intalnit, m-a urmarit si tot el a fost parasit asa ca tot pe el executati-l nu pe mine.''

Am incercat sa vorbesc repede desi eram slbaita doar pentru a nu fi intrerupta de unul din ei.Trebuiau sa ma creada in afara de faptul cum ne-am intalnit tot era adevarat.Nu il puteam iubi.

Linistea se instaleaza in camera si in scurt timp mainile mele imi sunt dezlegate.

''Uite iubito, te avertizez.Tobias a venit sa te ia, fugi.Daca te intorci la Harry data viitoare nu vei primi de cat niste cicatrici pe spatele tau.Si crede-ma Harry nu iti face bine.DUpa cum vezi nici nu ii pasa.''

Tobias a venit sa ma ia?Ii pasa cu adevarat.

''Nici nu vreau sa-i pese.'' zic eu ridicand din umeri.

SUnt condusa in afara camerei unde il vad pe Tobias ce privea pamantul cand ies din camera isi ridica privirea si fata lui se lumineaza.

''Doar noi doi'' spune el.

''Doar noi doi'' repet dupa el.

Plecam din cladirea parasita si ne urcam in masina lui.

''CUm ai reusit?'' il intreb oarecum uimita.

''Ti-am localizat telefonul si i-am santajat pe idiotii aia'' spune zambind.

Acum chiar eram doar noi doi.

''Unde mergem?'' intreaba el.

Eu mereu alegeam locurile probabil pentru ca faceam alegeri bune. insa acum trebuia sa fie departe de aici unde nu cunosc pe nimeni.Las.Vegas.

''Las Vegas,baby'' zic razand.

''Primul avion'' zice el privindu-ma satisfacut.

ASta era, la revedere oras, mama, tata, Harry.Ma intorc la viata mea.VIata mea perfecta.

In mai putin de 40 de minute aveam biletele pentru Las Vegas si eram in avion.Era 12:39 seara si mai tot avionul dormea insa eu cu Tobias inca vorbeam.ASa ne-am intalnit, amandoi fugeam in directii necunoscute si acum iata-ne in avion plecand impreuna spre Las Vegas, fugind de tot si de toti.Sper ca ma vor uita asta e tot ce vreau.Mama sa uite ca ea chiar avea o fata  si sa faca un alt copil, HArry sa uite ca ma iubea si sa si-o traga cu totate fetele.Nu mai imi pasa sincer insa nu voiam sa ma intorc.Nu aveam regrete.Nu vreau sa traiesc cu regrete de asta nici nu o fac.

Capul meu statea rezemat de umarul lui TObias in timp ce rontaiam niste alune.Asta da viata.

Azi la 7:30 vom fi in Las Vegas iar in mai putin de 12 ore o sa fim beti morti printr-un cazino unde nu ne permitem.Insa vom fi fericiti, macar asa voi avea ce povesti nepotilor mei nu ca Harry. Stit m-am indragostit de tipa asta care a pleca de langa mine de cam 4 ori si acum e casatorita cu un motociclist chel cu sotie si copii in timp ce eu am nepoti cu minunata Jeniffer Lawrence in gradina mea bogata din spatele casei mele bogata pe strada mea bogata.

Imi inchid ochii stind ca atunci cand ma voi trezi voi fi intr-un loc mai bun, intr-un loc mai linistit (nu chiar).Mai perfect.Voi fi la locul meu.

Locul meu.

SIngurele cuvinte care imi mai trec prin cap inainte sa ma impiedic de somnul adanc in care plonjez din plin.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 23, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Skinny Love (Harry S. and Ashley Benson Fan F.)Where stories live. Discover now