Went in the past.

91 5 1
                                    

DIN PERSPECTiVA LUI JO

In timp ce mergeam spre casa ma tineam de mana cu Louis. Parintii mei mergeau in fata noastra discutand.

O amintire a trecut prin mintea mea. Cand eu si Hanna eram prietene si ce s-a intamplat.

*Flash Back*

Jo: O doamne,Joey e asa de dragut. Daca as fii curoajoasa ca si tine la-as saruta.

I-am zis Hannei holbandu-ma pa Joey Burn.

Hanna: Pai cum? Asa?

A zis Hanna indreptandu-se spre Joey. Cand a ajuns in fata lui s-a repezit catre fata lui si apoi i-a lasat un sarut care il facea sa vrea mai mult apoi si-a indepartat corpul de el si s-a intors la mine.Inima mea mi se sfasia in bucatele mici pe care nu le mai puteai culege niciodata. Cea mai buna prietena a mea sa ii fure inima persoanei de care sunt indragostita inca din generala. Lacrimi se strecurau pe.obrajii mei rozalii, in timp ce il vedeam pe Joey care i-a facut cu ochii Hannei si a tras-o dupa ea. Iar eu am ranas singura prin multimea de copii din liceu. " Nu o voi ierta nicodata" mi-am zis in minte stergandi-mi larimile fierbinti de pe fata. Am alergat spre baie inainte sa izbucnesc in plans. "Ma voi schimba" am soptit incat sa nu ma aauda nimeni.

* End Of Flash Back*

Un oftat mi-a scapat facandu-l pe Lou' sa se intoarca spre mine.

Louis: Esti bine pisoi?

Fa raspuns mi-am incolacit bratele in jurul gatului lui iar el prinzanduma de solduri.

Jo: Ma vei iubii mereu?

Buzele lui catifelate au lasat un sarut scurt pe obrazul meu scurt. In timp ce mergeam mi-am intors capul spre casa familiei Fair. Pe acoperis erau doi oameni care privea stelele si stateau imbratisati. Hanna si Harry. Nu mi-a mai pasat si m-am intors la realitatea mea. Incercam sa fiu fericita ca il aveam pe el langa mine.

Louis: Stai. Vreau sa vorbim.

I-am lasat pe parintii mei sa mearga inainte iar eu am ramas fata in fata cu Loui.Si-a scos telefonul si a ales o melodie apoi si- lasat telefonul pe bordura. Mainile lui s-au plasat pe soldurile mele. Eu mi-am incolacit mainile in jurul lui. Miscarile lente realizau un dans timid, mie una mi se parea romantic. Buzele lui lasau sarutrui pe gatul meu apoi s-a apropiat de urechea mea si mi-a soptit : "Te iubesc" un zambet de fericire s-a lansat pe fata mra.

Jo: Si eu te iubesc!

Am mai stat asa ceva timp apoi am mers spre casa. Noaptea perfecta cu omul perfect.

DIN PERSPECTIVA LUI HANNA.

O noua zi ma astepta. Cand m-am trezit ma simteam mai bine si mai protejata ca de obicei.Adormisem in bratele carliontatului, oooh proasta mai sunt.. Bratele lui ma tineau lipita de pieptul lui, caldura corpului lui se instala si in corpul meu.. Am incercat sa ma departez si sa plec dar nu am reusit. Puterea lui era mare iar eu nu putean sa fac nimic.

Harry: Stai.

Hanna: Neata si tie, Styles.

Ochii lui verzi s-au deschis instantaneu si m-au privit intens. In cateva secunde s-a trezit sprijinindu-se pe coate.Ma analiza atent. M-am ridicat din pat si am intrat in baie, spalarea pe dinti a fpst mai rapida ca alte dati. In camera ochi-verzui inca era si ma privea. S-a ridicat de pe pat si s-a apropiat de mine lasand sarututir pasionale pe gatul meu. La un moment dat a nimerit.zina in acre m-a "marcat" facanduma sa tresar.

Hanan: Auch.

Mainile lui s-au asezat pe soldurilr mele lipindu-ma de perete apoi ridicandu-ma. Acum eram la aceasi inaltime cu el. Saruturile lui fierbinti ma inviorau in dimineata asta. Dintr-o data usa se deschise, un tipat a plecat din gura mea. Oh, erau Hayley si Lucy.

Lucy: Neata si tie.

Harry: Eu o sa plec acum...

Hayley: Nu te rog stai, ramai.

Fetele s-au asezat pe patul meu holbanduse la Harry. Apoi toate privirile au fost ati.tite catre mine. Well ma priveau ca un rahat in ploaie, bine nici chiar asa. M-am trantit si eu in pat langa prietenle mele urmarindu-l pe Harry cum se aseaza pe scaunul de la birou.

Hanna: Ii mai e cuiva foame?

Lucy si Hayle' au dat ca disperatele din cap.

Hanna: Harry?

Harry: Dadasda! Mancare! Mancare! Mancare!

Am coborat cu totii jos unde era ea. Jo, imbracata ca de obicei, parul blond era lasat pe spate, buzele pline erau mozolite cu gloss. Micuta perfecta discuta cu parintii mei iar langa ea statea buturuga de Louis care o tinea strans langa el fiind nerabdator sa o sarute si flamand de ai simtii buzele presate pe ale lui. Ce cautau aici?

Skinny Love (Harry S. and Ashley Benson Fan F.)Where stories live. Discover now