Distroy my heart and then replace it.

84 4 0
                                    

Din perspectiva Hannei.

*Ziua urmatoare*

Dupa ce m-am calmat am avut niste treaba la liceu pentru bal asa ca am mers sa rezolv treaba. Aveam de verificat sala de bal. Cand am intrat in sala totul era aproape gata. Dar nu cuk vroiam eu. Le-am dat indicatii cum sa mute decoratiunile si mesele apoi le-am zis ca vreau ca scaunele pentru rege si regina sa fie pe roti ca sa poata fii aduse in fata la momentul potrivit.

Scott: Stii. Toti barfesc, despre tine si... Harry. Unii zic ca isi bate joc de tine si iti strica reputatia. Altii zic ca te va detrona. Iar eu zic ca isi va construii si el o reputatie cu ajutorul tau.

Hanna: Pai spune-le ca se inseala. Nu isi bate joc de mine, chiar daca este mai mult decat un golan cand se ia cineva de mine.

Am plecat mai departe de Scott, nu imi placeau acuzatiile despre Harry, dar m-am lovit de si mai rau. Johanna.

Johanna: A buna! Am auzit de tine si nimicul ala Harpey. Harvey. Marney? A nu. Harry. Iti strica reputatia!

Hanna: Ba nu.

Am raspuns calma si am facut stanga in prejur. Dar l-am gasit pe Joey. Iei.

Joey: Stii Hannuta, m-ai putea avea pe mine in schimb de acel nimeni care te distruge.

Hanna: Sau nu.

I-am pferit un zambet rautacios. Si din fericire terminasem toate retusurile deci am plecat.

Era timpul sa ma pregatesc. In seara urmatoare urma sa fie ceva special. Sa demonstrez la toti colegii ca Harry nu este de loc un nimeni, cel putin pentru mine. Mereu va avea o parte din inima mea la el.

Cand am ajuns acasa m-am dus direct in baie ca sa fac o baie lunga. Dupa baie mi-am uscat parul asezandu-l normal. Apoi mi l-am ondulat putin. Era timpul sa imi pun rochia pe mine. Am alunecat in ea. Aratam de acum uimitor.

M-am asezat la masa de machiaj pentru a-mi aplica machiajul. Cu cat mai faceam cate un lucru cu atat aratam mai bine. La sfarsit am incaltat pantofii cei alesesem cu Jo. Eram aproape gata dar imi lipsea cel mai de pret accesoriu. Harry. I-am dat un telefon

Hanna: Harry.

Harry: Sunt in avion. Ne vedem la bal. Voi veni. Promit.

Apoi a inchis.

Eram gata. Am coborat increzatoare scarile de la casa. In bucatarie statea toata familia. Am gasit lacrimi pe obrajii lor dar nu a durat mult pana ce am fost luata pe sus de bliturile aparatelor de filmat.

In fata casei era un taxi ce ma astepta. Afara aproape era bezna. Cand am ajuns la liceu am rasuflat oarecum usurata si apoi am intrat.

Pe holuri erau cativa oameni cinoscuti si necunoscuti. Iar cand am intrat in sala de bal, totul era perfect. Exact cum vroiam. Tot.

Scott: Ce faci vacut-o.

Hanna: Minunat.

Hayley: Arati genial.

Lucy: Esti idioata.

Hanna: Acum, gata cu complimentele dragele mele tarfe.

Am mers cu toti la masa unde aveam rezervat si ne-am asezat.

Fetele au fost invitate la dans de multe ori. Scott plecase sa se dea la niste boboace dar eu. Eu stateam si asteptam sa vina alesul. Minutele treceau greu, imi scoteam telefonul din 5 in 5 minute. Am plecat catre masa cu bauturi. Mi-am luat un pahar apoi inca unul s altul, pana ce am fost adepta rasului. Nu ma mai opream.

Era o melodie lenta iar eu ba plangeam in hohote ba radeam de rupeam podeaua. Pana ce a venit Scott.

Scott: Dansezi?

Am aprobat din cap. Mi-am lasat capul pe umarul lui si nu m-am mai abtinut. Am dat frau lacrimilor. Una dupa alta isi croiau drum pe fata mea. Pana ce muzica se opri. Era timpul penreu rege si regina. Luminile erau aprinse doar pe ceke doua tronuri.

Directorul: Regina balului de anul acesta este...Hanna Fair! Bravo Hanna. Felucitari.

Am urcat un pic ametita pe scena stergandu-mi lacrimile ce-mi curgeau pe fata.

Directorul: Ceva de zis?

Hanna: Da. Vreau sa zic ca in seara asta sunt o mare beata regina fara rege. Pentru ca baietii ne lasa mereu cu ochii in soare.

Dupa spusele mele m-am tranti pe unul dintre scaune.

Directorul: Okeeiii. Si regele de anul asta este... Harry!

Hanna: Care nu este aici. Woohoo.

Toti aveau zambete pe fata. Ce mai asteptau sa-mi zica: " ti-am spus eu!"

Din spate un obiect subtire mi-a fost atasat de gat. M-am uitat sa vad ce era. Era un alant pe care scria:" The love will never leave. Promise". M-am intors repede. Era Harry. Ca de obicei eera perfect. Alte lacrimi inca curgeau si imi distrugeau machiajul complet. S-a asezat pe locul cuvenit holbandi-se la mine. Eu nu ma intorcean spre ek. Eram suparata. M-a facut sa plang. Sa ma imbat. Si cel mai important m-am facut de ras in fata sutelor de liceeni practic mi-am distrus reputatia.

Skinny Love (Harry S. and Ashley Benson Fan F.)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon