Date in four.

135 5 0
                                    

Nu a raspuns. Betia mea de seara m-a cuprins, ea si un ras profun. Motiv nu aveam, era probavil doar acea sticla de vodka pe care am golit-o fara a ma razgandi. La fiecare chicotit de al meu, Harry isi intorcea privirea catre mine parand un pic confuz. Nu a fost niciodata beat?!

Fara sa imi dau seama era in fata casei. Harry mi-a deschis portiera si m-a ajutata sa ies. Nu imi tineam echilibrul pe propiile picioare iar rasul nu se oprea. Am intrat in casa cu speranta ca niciunul dintre adulti sa fie in sufragere asteptand sa imi fac aparitia. Ei bine erau si mai mult erau cu totii. Mama statea in bratele prietenului sau iar tata o tinea strans pe Jenny. Cand am intrat privirile s-au atintit asupra mea. Probabil ca aparitia mea nu era tocmai reusita caci atunci cand mama m-a observat, si-a pus mana la gura, era uimita. M-amanalizat din cap pana in picioare, apoi terminand analiza cu un raset. Jenny s-a ridicat usor de pe canapea urmata de mama, barbatii erau inca umiti.

Jenny: Ce ai patit?

Mama : Arati...oribil!

O parte din alcol plecase si de abia stunci imi dadeam seama ca probabil aratm ca o betiva.sau o boschetara. Mama l-a tarat de vrat pe Harry mai departe ca eu sa nu pit auzi ce ii zice. Nu aveam de fand sa stau acolo sa fiu criticata in timp ce eu eran beata pe jumatate. Am urcat scarile catre xamera mea cu ultima putere, fiind prea obosita am adormit in hainele ce le purtasem la petrecere.

*Ziua urmatoare*

Razele diminetii s-au strecurat in camera mea. Am cautat telefonul cu mana pe noptiera pana ce l-am gasit. Am vrut sa vad cat e ceasul, apoi m-an ridicat fiind mai obosita ca niciodata. Am coborat lenesa scarile care din cand in cand scartaiau. Bucataria era plina de membrii familiei Fair.

Mama: Buna dimineata!

Dupa salutul mamei am fost intampinata si de tata si de Jenny chiar si dde Harry. Mama se uita insistent ba la Harry ba la mine apoi se aproba cu Harry si Jenny. Nu stiam ce face defapt. Mi-am luat un castron in care am turnat lapte si cereale apoi m-am asezar la masa in singururl loc neocupat pe care probabil l-au lasat soecial asa. Era langa Harry. An terminat micul de jun repede apoi am urcat inapoi in camera mea si m-am schimbat.

Timpul a trecut repede era 6, intr-o ora trebuia sa plexam asa ca am inceput sa ma pregatesc. Am fost gata pe la 6:30. Asteptam bataia la usa, vroiam sa se termine mai repede. Cu 5 minute inainte de 7 Harry venise la usa mea. m mers txuti catre masina. A cindus prudent pana la parcul de disrractii din centru.

Eram in fata unui restaurant italian, acolo ne intalneam cu Jo si tipul ala, Louis. Peste cateva minute i-am vazut. Am mers cu totii catre roata cea mare. Am laut bilete si ne-am urcat in una dintre cabinele rotii, incet urcam, am aruncat o privire pe geamul mic al cabinei. Eram la o inaltime mare, prea mare pentru mine, probabil era si de observat. Harry si-a plasat mana peste umarul meu eu de data asta cuibarinduma langa el. Imi era frica si trebuia sa fac ceva. Ii simteam parfumul, mirosea al naibii de bine. Turul cu roata nu a durat mult. In ssrsit eran pe pamant, eram asa fericita. Am coborat, baietii au luat-o in fata eu ramanand langa Jo.

Jo: Te distrezi?

Mi-a oferit un zambet un pic fals.

Hanna: Sa zicem.

A cenit mai aproape de mine a poi s-a rastit la mine.

Jo: Lasa prefacatoria scumpo!

Staai prefacatorie?! Imi era frica de inaltime si nu avean ce face cu asta? Oricum nu imi pasa de ce zicea ea.

Acum eran din nou in fata restaurantului italienesc de data asta si intrand. Cu toti ne-am comandat ce am vrut. Mancarea a sosit repede, Jo era asa de mancacioasa si grabita. Mainile ei traversau toata masa, una dintre ele dand peste bolul micut cu ketchup varsandul exact pe mine. In cateva secunde eram plina de suc de rosii.

Jo: Upss! Imi pare tare rau.

Mi-am dat ochii peste cap apoi am scarnsit din dinti.Am plecat nefoasa catre baie. Nu puteamsa scot pata cu apa. O bataie in usa de la baie mi-a atras atentia.

Harry: Sunt e. Esti bine?

Am deschis usa usor. Eram mai mult de cat suparata, rochia pe care o purtam era una cymparata de sora mea, Bethany care era plecata acum. Kacrimi mici imi traversau fata. Eran trista si stiam xa o facuse intentionat desii nu stiu de ce.

Skinny Love (Harry S. and Ashley Benson Fan F.)Where stories live. Discover now