What I am doing ?

150 8 0
                                    

Nici eu nu eram prea sigura de ce urma sa fac dar cum Jo ma provoaca iar eu nu ma abtin am incercat sa fac ceva cu Harold. Nu aveam de gand sa ma ling cu el dar un sarut pe gura va fi de ajuns ca sa o tina pe Jo departe de mine un timp.

I-am apucat mana lui Harry apoi m-am ridicat pe varfuri pana la urechea sa. " nu fii surprins" i-am soptit cu discretie apoi i-am prins capul in palmele mele fine. L-am tras mai aproape de mine, el nu se impotrivea de fapt avea un ranjet pervers pe fata., fiind nerabdator s-a apropiat cu fata la maxim de a mea apoi si-a presat buzele pline pe ale mele. Caldura din gura lui se transfera in a mea. Imi placea, era exact cum ma asteptam, perfect dar nu imi dovedea tot inca. A luat-o umpic razna, a inceelrcat sa isi strecoare limba in gura mea dar eu m-am indepartat usor el traganfma inapoi. Am deschis pret de cateva secunde ochii pentru ai analiza expresia fetei lui Jo. Era uimita, normal ca nu se lasase mai prejos nu a mai continuat cu tipul ala su a luat altul la rand, de data asta era o alegere buna. Era inalt avea ochi albastri si parea sa fie in transa lui Jo, deja imi parea rau pentru ek. Sincer nu imi amintesc de ce micuta tarfa a liceului Highway a prins ura pe kine, de fapt nici nu cred ca a avut un motiv dar acum nu mai conteaxa. In timp ce meditam la aceste lucruri, mi-am amintit ce faceam. Stai. Ce fac eu defapt? Nu treuia sa-i dau sperante de acum dar nici sa refuz provocarea nu puteam.Dupa cateva secunde m-am dezlipit de el. Inca avea pe fata ranjetul ala lacom si pervers. Eram fericita ca Lucy si Hayley vorbeau cu Dcott si nu erau atenti la noi.

Lucy: Ne jucam adevar sau provocare?

Eram stupizi, pe fata fiecaruia ne-a aparut un zambet nu stiu daca doar mie sau si celorlalti le venise deja in minte provocari de tot felul . Jocul incepea. Lucy il provoca pe Scott.

Lucy: Dute si incurcate cu Lacey.

Micul ranjet de perversa al lui Lucy si-a facut aparitia. Cine era Lacey? Una dintre marionetele lui Jo. Era draguta ce poti spune dar mintea ei nu cunostea fuloarea vacii asa ca lasa de dorit. Deci Scott nu a stat pe ganduri a mers catre Lacey. I-a zis ceva apoi s-a aprpiat de fata ei lasandui un sarut pe buze nu foarte lung apoi a venit inapoi. Era randul pui sa provoace.

Scott: Ok micuta Hanna. Muhaha. Te provoc sa te saruti cu Harry.

Ranjete peste ranjete. Scott stia sa dea provocari totusi nu mai bine ca mine. Stiam ca ep de abia astepta dar pe mine chiar nu ma ajuta cu nimic.

" Bun" am zis pentru mine. M-am apropiat usor de cret care se balanganea de nerabdare. Cand buzele noastre s-au intalnit in burta simteam o intreaga gradina zoologica. Dupa ce ne-am despartit buzele gustul de menta a ramas in gura mea. Harry si plimbat limba pe buzele sale satisfacut de gustul pe care il lasasem pe gura. Sunt asa proasta cateodata. Nu stiam ce faceam dar imi placea. Adica tot gustul pe care mi l- a lasat pe buze, caldura dre mi-a invadat gura dar tot nu ma las asa usor. Acum era randul meu si aveam de gand sa fiu dura cu cel care imi va pica in raza.

Hanna: Hei Harry! Te provoc sa te duci la Jo si s-o intrebi de noul prieten apoi sa ii sugerezi sa vorbiti despre sentimente.

Provocarea in sine nu era asa nasoala dar atata timp cat Jo facea parte din ea devenea din ce in ce mai nasoala iar asta imi placea. Toti erau uimiti si in acelasi timp intigrati.Harold a ramas un pic surprins probabil se astepta sa-l pun sa-si scoata tricoul sau alte tampenii de copii mici. Ei bi.e uite-l.cum merge spre Jo. Pana si mersul lui era dragut. Puteam citi din gedurile pe care le faceau ce ziceau. La un moment dat Harry si-a intors capul spre mine apoi aratand cu degetul iar Jo il.urmarea atenta. Cand am aparit in raza vederii al lui Jo gura ei a format un mic "o" apoi a chicotit incet. Eu m-am inrosit usor apoi am simtit cum corpul meu se incalzea. Mi-am rotit capuk spre Scott si i-am zis:

Hanna: Da-mi ceva de baut. Acum!

De ce parea mirat. Cateodata ma mai imbatam la unele petreceri acum sd astepta doar pentru ca era si Harry la petrecerea asta. Ei bine nu ma schimb pentru un baiat . Scott imi adusese deja un pahar de plastic rosu. M-am uitat sa vad ce era in el, a pff era limonada cu gheata.

Hanna: Bautura Scott. Bautura!

Scott: Chiar vrei sa mirosi a whiskey cand te saruti cu Harry?

Hanna: Mars si adumi bautura de data asta.

Scott: Daca zici tu...

A dat din umeri indiferent intorcanduse cu un pahar de data asta cu bautura. Mirosul imi invada narile. Am dat pe gat o parte din ce se afla in pahar. Gustul tare imi ardea gatul. De ce era diferit? Am tusit de cateva ori incercand sa ma obisnuiesc cu gustul arzator. Harry isi terminase in sfarsit provocarea iar eu eram curioasa cine era tipul ala care a cazut in plasa lui Jo.

Hanna: Deci. Cine e tipul ala?

Harry: Louis. Tomlinson. Fitos , genul ei.

Hanna: Si altceva ce ai mai zis?

Harry: Despre tine. Parea surprinsa. A incercat ceca si cu mine dar stii ca sunt al tau.

Am chicotit usor. Era dragut. Nimeni nu a mai zis asta pana acum, desii nu vroiam sa apartin cuiva sau cineva sa-mi apartina. Un simplu " Te iubesc" e de ajuns.

Skinny Love (Harry S. and Ashley Benson Fan F.)Where stories live. Discover now